Büyü Konseyi

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Fryss sessizce korisorlarda ilerliyor Dareth i yönlendiriyordu.Fryss
ilerisinde bir kütüphane olduğunu farketti
''onu kütüphaneye götür buz cini!''diye zühnüne bir ses fısıldadı.
fryss sese kulak vermişti.efendisini_dostunu_ oraya yönlendirmenin uygun
olacağını düşündü.
''Darethhh''burnunu çekercesine bir ses devam etti.
''Nevar dostum.fryss...''
Ussssta bize burayı gössterdi.'' asrdından hıçkırığa benzer bir ses çıktı
boğazından.
''usta''dedi Dareth .usta onu buraya yönlendirmişti.

Ardından fryss dareth e döndü.hafif bir rüzgar esti dareth in etrafında.
''fryss !'' dedi.konuş dostum.Fryss konuşmaya başladı.
''çalışmalısın dostum.gözlerin yoksa kulaklarını kullan...
fiziksel gücün yoksa güdülerini,
ellerinle vuramıyorsan dirseklerini,
ezberleyemiyorsan hislerini,
etrafında seni çevrelemiş olan büyüsel gücü kullan.
birgün bunların hepsine ihtiyacın olacak
karşıma çıkmaya cüret ettiğinde
şimdi
şimdilik sadece çalış.familiar sana yardımcı olacak.
taki...''
fryss susmuştu.gücün üzerindeki etkisine dayanamayıp yere doğru sendeledi.
''dostum...fryss...''dedi dareth onun yerini tam olarak bilemese de
hislerini anlayabiliyordu.buz cini hızlı hızlı nefes alıyordu.
fryss dengesini yeniden sağladı.
''bu taraftan usstahaa''dedi kütüphaneye doğru sessizce ilerledi.dareth te
onu izledi.kuleye kabul edilmişti fakat bu onun için o kadar kolay
olmayacaktı.
eski püskü cüppesi arkasında sürünüyordu.dareth büyük kütüphaneye doğru
sessizce ilerledi.çalışmalarına başlamak için...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Green uyandığında kendine inanmadı ve kendi kendine konuşmaya başladı

""eminim uyandım.Kadın,kadın benim odama girmişti.Ben şimdi uyandım ve off off bana neler oluyor ruyalrım ne olduğu belli olmayan ruyaların"" green inanmadı ve bir saç, tek bir saç kılı sarı

""bu sefer inandın ruyama bu kadın çok güzeldi ve insan değildi bu belli ama neydi ahh yeter ben hep düşünüyorun bu sefer düşünmicem EWET GÃ?CÃ? İSTİYORUM BU HAYATIM ama seni nerde bulucam...

Green masasına oturdu hayatında ilk inandığı ruyasına inandı ve cevabını beklemye başladı gereksiz cevap olduğunu bile bile
""beklicem güç benim hayatım""

Bu sefer gerçek olsa benim için çok güzel olucak ama sadece ruya sadece ruya...
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Glasya başbüyücünün yerini öğrendikten sonra kara alevi eliyle okşadı ve gözlerini kapatarak Green'in zihnindeki yeri düşündü... Bir an sonra başbüyücünün içine girilemeyen odasındaydı. Odayı zevkle süzdü ve kütüphanedeki kitapları okşayarak birer birer göz gezdirdi.

Deliliğin hüküm sürdüğü cehennemi anlatan kitabı aldı ve başbüyücünün yatağında bacak bacak üstüne atıp kıvrakça serildi. Kitaba göz gezdirirken bazen kahkahalarına hakim olamıyordu...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Dareth
Başbüyücü

Post by Dareth »

"Ussta , yassılar usta , çok çok yassılar."
"Kütüphane," diye mırıldandı Dareth.

Ã?ekingen adımlarla önünde uzanan boşluğa doğru ilerledi. Kulaklarını uğuldatan sessizliğe alışmaya başlamıştı. Ama bu yerin , bu kütüphanenin devasa aurası yüzünden neredeyse olduğu yere yığılacaktı. Büyü auralarını imgeleminde görmeye alışkındı. Ama buradaki bir imgelem değildi. Bu yaşayan güçtü. Kitapların uyandığını ve kendisini süzdüğünü hissetti.

Üzerine çöken ağırlığa direnip ilerledi. Acıyı tanıyordu , ama bu acı değildi. Acı zayıf etin bir kuruntusuydu. Ruhunu kavuran saf güçtü.
Zorlukla kaynaşan büyü duvarlarından birine yaklaştı. Fryss de gönülsüzce arkasından süzüldü. Ne de olsa cin büyüye karşı ondan daha hassastı.

Dareth dağlama izleriyle kaplı elini uzattı. İzleyen kimse yoktu , ama olsaydı elini kaplayan biçimsiz yaraların hafifçe parlamaya , garip rünler şeklinde birleşmeye başladığını görebilirdi. Eli şiddetle titremeye başladı. Kitaba yaklaştıkça acı daha da dayanılmaz oluyordu. Kendini zorladıkça rünler birbirine kaynayıp tek bir şekil haline geldi. Kitaba dokunduğu anda vücudu patlayacak sandı. Kendine hakim olamadan kitabı tuttu , ve yere yığıldı.

Kitabın büyüsü Dareth'i sarmaya başladı. İmgelemi bir kasırganın sahnesiydi artık. Uçuşan biçimleri yakalayamıyordu. Ama bütünlüğü , ruhunu kavuran gücün doğasını hissedebiliyordu. Bir an için ruhu büyünün doğasıyla dolup taştı. Ve... ahhh... kahrolası kitap ateş büyüsüyle doluydu. Zihninin bir köşesinde acı bir kahkaha yankılandı.
Ne başlangıç ama. Aldığın ilk cevaba bak. Lanetlediğin ateş! Ne şaka ama! Ne güzel bir karşılama!
Kitabı fırlatıp atmaya çalıştı. Ama kılı bile kıpırdamadı. Vücudu artık kendisinin değildi. Büyü , kitabın büyüsü , rünlerin büyüsü , onu tuzağa düşürmüştü. Odaklanmaya çalıştı , ama kavurucu güç rüzgarları ruhunu oradan oraya savuruyordu.

Fryss endişeyle Dareth'in etrafında uçuşuyordu. "Güçlü Yassılar"a dokunur dokunmaz yere yığılıp kalmıştı. Ve geçen her an küçük cin daha çok endişeleniyordu. Ata , onu korumasını emretmişti. Onu korumak.
Başlığını çekiştirdi , parmaklarını açmaya çalıştı , omzuna konup kulağına fısıldadı. Hayır , uyanmıyordu. Ã?aresizce etrafına bakındı cin. Bu diyara yabancı olan gözleri gölgelerin üzerinde uzanan gölgelerle kaplı bir manzara görüyordu sadece. Aniden başka yazılar gördü. Bunlar da güçlü yazılardı. Ama dostunu esir alanlar kadar güçlü değil. Uçup masanın üzerinde öylece duran scrollun yanına kondu. Bir insan ya da elf olsaydı böyle bir kütüphanede başıboş bir scrollun ne aradığını düşünürdü. Fryss ise sadece çaresizliğinin sesini dinliyordu. Scrollu kavradı ve Dareth'in yanına döndü. Küçük gözleri kararlılıkla parlıyordu. Dişlerini sıkıp kitaba kilitlenmiş elin yanına kondu. Bir an duraksadı. Ve scrollu Dareth'in eline bastırdı.

Gücün kasırgası içinde çaresizce savrulan Dareth o sarsılmaz bütünlükte bir karmaşa sezdi. Elini kaplayan tuzak rünler fark ettikleri yeni bir büyüye bağlanmaya çalışıyordu. İşte , tek fırsat. Son bir çabayla boş elini imgeleminde hissettiği scrollun üzerine getirdi. Rünler iyice karışmıştı. Çizgiler ayrılıp farklı biçimlerde birleşmeye çalışıyordu. Bu boşluktan yararlanan Dareth kitabı ve scrollu elinden geldiğince uzağa fırlattı. Gücü tamamen tükenmişti. Zorlukla sırtüstü yattı ve sessiz karanlığının tadını çıkardı. Bitkinliğe teslim olup bilincini kaybetmeden önce Fryss'in soğuk başını çenesinin altına dayadığını hissetti.

"Teşekkürler , kardeşim," diye fısıldadı. Ve kendinden geçti.
lil'grin'brin'
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Eldarin celebnor la tanıştıktan sonra odasına doğru yöneldi.
''iyice bi dinlenmeli ''dedi kendi kendine.
''ha doğru bide druid vardı.uzun süredir bekliyor olmalı erethan ın odasında.adama da ayıp ettik bırakıp gittik.neyse önce şunları bırakalım bi odamıza...''

odasının önüne gelmişti.
''dostum ''dedi.''açılman için ille de emir sözcüğünü beklemen lazım.görüyorsun ki buradaki benim Eldarin.odanın efendisi.şimdi lütfen açıl yoksa seni söküp atmak zorunda kalacağım.''
kapının hala açılmaması Eldarin i sinirlendirdi.
''ahhhh.al işte söylüyorum sözleri.
Nyrhham neth zul ...''
kapı hafifçe açıldı mistik oda kendini belli ediverdi.Eldarin hafifçe içeri süzülüverdi.parlayan cüppesi loş odada hemen kendini belli etmişti.

içerdeki bayan içeri birilerinin girdiğini farketti.

Eldarin odanın içersinde kıkırtılar duyuyordu.''bu da ne!!!'' dedi.bundan pek hoşlanmamış gibiydi.iğrenç kıkırtı suratını büzmesine neden oldu.
sesin geldiği yöne doğru ilerledi.ilerde yatağına uzanmış bacak bacak üstüne atmış glasya yı gördü.
işte bu nefret uyandırıcı birşeydi.
'***ler ne zamandan beri büyücülük konseyine dadandı.demek biraz daha kalsam yabanda konseyin ismini değiştirmek zorunda kalacağız.'Eldarin hırsla glasya nın siluetine doğru yürüdü.
Bu hiç hoş değildi.Hemde hiç!!!

glasya kendisine doğru yaklaşmakta olan Eldarin i farkedince gülmesine biraz olsun ara vedi.arkasında duran boştaki bi tutam saçını ince bi hareketle öne aldı.başını hafif sağa yatırdı.

Olamaz!!!Eldarin şok olmuş gibiydi.odasına izinsiz dalmış bu densize gereken cevabı tam yapıştıracaktı ki karşısındaki bayanın muhteşem güzelliğiyle karşılaştı.

Eldarin glasya nın harikulade fiziği karşısında şaşkına dönmüştü.zihnindeki kelimeleri ustalıkla düzelterek değiştirdi.

''Leydim ''dedi.''sizi odama getiren sebep nedir? büyü mü?sorulması gereken sorular mı?''
Eldarin hafifçe cüppesini düzeltti.
''tanışmak mı ?eğlence mi?''
''bilgi alışverişi mi?yoksa hiçbiri mi?''
Eldarin huşu içinde yeni gelen kadını süzdü.içinde garip hisler uyandıran kadını...
Last edited by Eldarin_ on Tue Dec 14, 2004 9:44 pm, edited 1 time in total.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Green düşüncesini bitir karara verdi onu bulucaktı bir şekilde ama gitmete istemiyordu evini çok özlemişti ve daha gelini 2 gün olmadan gittemk zorunda kaldı.

Odasından çıktı ve Eldarinin odasına doğru ilelemye başladı.Ama hala düşünüyordu Eldarini odasına geldi dakgın halde odanın kasına vurmadan içeri girdi Eldarin ayaktaydı okadar dalgın haldeydiki içindeki kızı görmedi bile

""Eldarin size yeni elveda etmek için geldim gittmek zorundayım gereksiz bir zorunluk gibi bir ruya için"" elindeki kızın saçına bakıyordu ""bunun saçın yüzünden"" Kafsını kaldırp saçı kılını gösterince şok oldu hayatında ilk defa bukara şaşırmıştı

""Hey sen, sen benim ruyamdaydın ve ben, ben uyamıştım sen gittin ben bidaha uyandım nasıl nasıl off.Sen,sen nesin insan değilsin güzelsin ama iyiliğe benzemiyorsun, ozaman sen nesin?Bana güçlükten basettin nerden nasıl onu bulucam haytımı nasıl bulucam?""

Green biraz kızınlık biraz merak ve kızın güzelliğindeydi.Sorularını bekliyordu Eldarin kadına sorduklarının cavabını oda daha çok merak etmeye başaldı.Nedenini amçını oda cevap bekliyordu.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

"Ah ne kadar hoş bir sürpriz, başbüyücü Eldarin'di değil mi?"
Kadının mükemmel hatlı yüzünde çarpık bir gülümseme oluştu.
"Ben de *seni* bekliyordum...". Kadının mavi-yeşil-kırmızı arasında sürekli renk değiştiren gözleri Eldarinin üzerinde gezindi. Bu sırada içeri giren Green_eye_of_the_devil'ı bir kaşını kaldırıp inceledi. Adamın heyecanlı sözleri karşısında narin parmaklarından birini kaldırdı ve hayır anlamında salladı. "Ã?ık çık çık çık... çok ayıp büyücü... Kapı vurmadan bir bayanın odasına girmek hiç de nazik bir hareket değil..."

Eldarin'in itiraz edecek gibi olduğunu farkeden kadın çevik fakat sakin bir şekilde uzandığı yerden kalktı. "Beni rüyalarında göreceksin büyücü, şimdi izninle Eldarin'le özel bir randevumuz vardı..." Büyücüyü nazik dokunuşuyla kapıya yönlendirdi ve dudaklarına dokunduğu eliyle bir öpücük gönderdi. Green'i dışarı çıkarıp kapıyı kapattıktan sonra Eldarin'e döndü...

"Nerede kalmıştık... Eldarin..."

Kadının şehvetli vücudunun bütün hatları altın zincir işlemeli giysisinden belli oluyordu. Üzerindeki giysi ve takılarla güneş gibi parlıyordu ve güçlü bir büyücü olduğu etrafına yaydığı garip fakat mest edici sıcaklıktan belli oluyordu...
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Erethan cehennemim kapılarından çıktıktan sonra,bir süre orada kalmış ve insanları izlemişti yapılacak birşey olup olmadığına bakmış ve en sonunda insanların o olmadanda hayatta kalabileceğine karar vermişti...ardından cübbesinin ceplerinden birine elini daldırmış ve bir parşomen çıkartmıştı...sözleri yüksek sesle okumaya başlamıştı...o okudukça elinde parşomenden dumanlar çıkmaya başlamış ve bir süre sonrada harflerin yerini boşluklar almaya başlamıştı erethan okumayı bitirdiğinde ise kağıttan eser kalmamıştı...biran sonra büyücünün önündeki hava bir an dalgalanmış ve Siyah bir geçide dönüşmüştü,büyücü geçide adımını atar atmazda ardından kapanmıştı...Erethan tekrar kuledeydi...'yorgunum' dedi kendi kendine ve odasına yöneldi,yolda karşılaştığı birkaç çırağı selamlamayıda ihmal etmedi...
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Eldarin odasına izinsiz giren green i gördü.
''ah green dostum.uzun bir maceradan döndün.şimdi odana çık ve dinlenmene devam et.hadi kahraman.herkes rüyalarında şehvetli maceralara atılabilir.''
ardından glasya ya döndü.
''evet ismim Eldarin di.''sorarcasına yüzüne baktı bayanın.
''glasya ''diyerek düzeltti altıni bayan.
''ah memnun oldum.yalnız...'' glasya nın üzerindeki garip aura onu başka dünyalara çekiyor gibiydi.nedenini bilemese de böyle bir kadını daha önce hiç görmemişti.
''ilginçtir ki sizin gibi birini daha önce hiç görmemiştim.utandırıcı derecede güzelsiniz.''
Eldarin glasya nın garip kurunu bir anlığına farkettiğini sandı fakat çoktan onun büyüsüne kapılmıştı.
en azından dışarıdan öyle gözüküyordu...

''bu arada...niye burada olduğunuzu sorabilir miyim?şey aslında green e söyledikleriniz aynen sizin içinde...'
Eldarin devamını getirmek istemedi.böyle bir yüz daha önce görmemişti.gerçekten etkileyiciydi.gök mavisi gözleri karşısındaki genç glasya nınkiyle buluşmuştu.
bir anlığına kendine geldiğini sandı ...en azından ardık gözlerinin içinde onu eriten bakışlardan kendini korumuş sayılırdı.döndü glasya nın demin elinde oynadığı kitabı yatağın üzerinden kaldırdı hafifçe tutarak eski yewrine koydu.
''çok ayıp başkalarının kitaplarına bir çizgiroman mışçasına davranmamalısın...bilmen gerekirki bunlar büyülü...''
Eldarin hafifçe ona döndü.onun üzerindeki gücü farketmişti ama bir türlü çözümleyemiyordu...
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Green odadan çıkartıldı.Kulenin içinde gezmeye başladı odadan dışarı çıkarıldığının fakında ble değildi hala ruyasını ve kadının sözlerini düşünüyordu:Kendi odasına geldiğinde kendine geldi
""hey burası nere ne benim odam ben burda ne arıyorum ahh o ****e beni oradan nasıl çıkarır""

Sinirlendi odasına gidiyordu ama Erethan aklına geldi onunla işle vardı kadını umarsamadı ve Erthanın odasına doğru ilerlemye başladı ama hala kadını sözlerini düşünüyordu.

Green eynı şekilde dalgın bir halde Erethanın odasına doğru ilelemye başadı yanında geçenleri görmedi bile.Erethanı odasını önüne geldi ve Eldarine yaptığını gene yaptı dalgınlıkla odanın kapısını tıklamdan girdi.Ve aklına gelenleri Erehan söyledi buraya gelem amaçını değiştimiş gibiydi

""Kadın bu gücü nerden bulabilir bunu bana varceğini söylüyor ne olduğu bile belli değil basit bir kadın ****u onu nerden bula bilir.

Dalgınlıktan çıktı ve "" ahh özür dilerim Erethan buradaki amacım bular söylemek değili sizden başka şeyler öğrenmek için geldim buraya önemli işleriniz yoksa tabii""
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Glasya güzelliğiyle ilgili komplimana
"Çok naziksin Eldarin..." diye cevap verdi.
Büyücünün cümlesini yarım bırakmasının üzerine gülümseyen sevimli bir bakışla cevap verdi.
"Bu kitaplarda çok komik şeyler yazdığını duymuştum. Merakıma engel olamayıp okuyayım dedim. Gerçekten de çok komikler, cehennem hakkında yazılanların yarısından çoğu... yanlış... Rünler... eksik... Yaratıkların özellikleri yanlış betimlenmiş... Çok başarısız bir zekanın ürünü olmalılar... Ya da yeterince araştırma yapmamış birinin..."

Glasya yeniden kütüphanedeki kitapları eliyle incelemeye başladı.
"Size birinci elden bilgi gerekiyor gibi... Bu kitaplardakileri doğru varsaymak sizin gibi güçlü bir başbüyücüye yakışmaz değil mi?"
Dareth
Başbüyücü

Post by Dareth »

Sürünen adım sesleri kütüphanenin vakur sessizliğini çiğnedi. Loş ışığın içinde yavaş yavaş hareket eden bir karaltı vardı. Sessiz silüet devriye gezercesine boş masaları geziyor , arada bir duraksıyor , sonra biteviye yürüyüşüne devam ediyordu.

Dareth içine dolan rahatsız edici bir hisle kendine geldi. Etin bitkinliği daha ilk nefesinde göğsüne çöktü. Fryss efendisinin uyandığını hissetti. Ve de bitkinliğini. Havalanıp Dareth'in önüne geldi.

"Ussta , iyi mi?"
"İyiyim Fryss , teşekkürler dostum."
Cin başını yana yatırdı. Sonra aniden arkasına döndü.
"Ne oldu Fryss."
"Ã?issmeler ussta."
"Kimsin sen?"

Doğrulmaya çalışan Dareth bir an duraksadı. Kendisini ilk karşılayan o garip büyüyü hissediyordu. Çok yakında. Hemen ayak ucunda.

"Yardım..." diye hırıldadı boğuk bir ses. "Yardım... ister misiniz?... Ayağa... kalkmak... için."
"Teşekkür ederim," dedi Dareth , bu sesin içindeki zehirli tını temkin uyandırıyordu. Eliyle yeri yoklayarak kaba asasını buldu. Asayı kucağına çekti. Bir an durup nefes aldı. Hala çok halsizdi.

Hadi , diye geçirdi içinden , burada kalamam.

Asaya yaslanarak ayağa kalktı. Fryss etrafında uçuşup tozlanan cüppesini silkmeye başladı. İşi bitince de Dareth'in omzuna konup siyah yağ damlalarına benzeyen iri gözleriyle yabancıyı süzmeye koyuldu.

"Bir... emriniz var mı?"

Dareth başını öne eğip düşündü. Ne kadar baygın kaldım acaba? Sanki yüzyıllar geçmiş gibi.

"Kütüphaneden sen mi sorumlusun?" diye sordu garip yabancıya.
"Hayır... hayır efendim."
"Ne kadar zamandır burada olduğumu biliyor musun?" diye sordu balışığını yüzünün önüne indirirken.
"Hayır...efendim."

Çok erken , diye geçirdi aklından Dareth , daha yeni geldim. Ve bu ıssızlık. Belki de yanlış bir zamanda geldim. Ama geldim! Buradayım. Ã?yleyse işe koyulalım.

Asaya yüklenerek iki adım attı. şimdi yabancının kokusunu alabiliyordu. Çok hafifti , ama oradaydı. Drow! Burada! Mutlaka bir hikayesi olmalı. Ama beni ilgilendirmez.

"Kulenin efendileriyle görüşmem lazım. Bazı... meseleler var. Beni... aşan meseleler."
"Beni izleyin...efendim."

Dareth bir iki adım önünden ilerleyen auranın peşine takıldı. Fryss havalanmış , tedirgin hareketlerle etrafına uçuşarak onu takip ediyordu. Dareth hala için için parlayan yaralarla kaplı ellerini hafifçe göğsüne bastırdı. Sonra cüppesinin kollarını iyice aşağı çekip başlığı çenesine kadar indirdi. Etinin zayıflığı tehlikeli olmaya başlamıştı.

Hız , tek çarem bu , diye düşündü. Elimi çabuk tutmalıyım.
lil'grin'brin'
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Eldarin glasya ya daha bir garip bakıyordu.
''leydi...''dedi''şimdi yüzünde sorgularcasına bir ifade vardı''büyü bilginiz yüksek.bu apaçık ortada.yalnız...rünler gayet doğru yazılmış durumda.bu konuda yanlışınızın olabileceği fikrindeyim.yaratıkların özellikleri ve onlar hakkındaki bilgiler ise başka hiçbir ölümlünün erişemeyeceği seviyededir.''
glasya onun gözlerine hakimdi fakat Eldarin bu kadından biraz olsun şüphelenmeye başlamıştı.
''herzaman en iyisini araştırıyorum ve en güçlüsünü elde etmeye çabalıyorum glasya.lakin ''birinci el'' diyerek ne kastettiğinizi anlayamadım.''

''biraz daha açar mısınız glasya?...''
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

"Aaaaaaaah..." diye iç geçirdi Glasya Eldarinin etrafında neşeli bir tur atarken... Ayak bileklerine kadar olan incecik işlenmiş altın zincir eteği uzun adımlar atmasını engelliyordu, fakat seri adımlar atarak hızından hiç bir şey kaybetmiyor gibiydi... Yoksa adım atmıyor muydu?

"Bu dış yaratıklarla baya bir ilgiliyim. Hayatımı onların boyutlarını dolaşarak ve onları inceleyerek geçirdim diyebilirim ve size de inceleme fırsatını sağlayabilirim... Benim de sizden bazı isteklerim olacaktır elbette ve ortak bir anlaşmaya varabileceğimizden eminim."

İnce altın tırnağıyla Eldarin'in yanağına ufak bir çizik attı ve adeta üzüntü ve korkuyla karışık bir sesle hafifçe inledi pişman olmuş gibi. Adamın yanağına gittikçe yaklaştı ve kulağına fısıldadı:

"Tabii bir Glabrazu'nun ismini öğrenmek siz büyücülerin ilgisini çekiyorsa..."
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Eldarin glasya nın kendisine aşırı derecede yakınlığını normalde tiksintiyle karşılardı ama glasya farklıydı.
o bir melekti...
glasyanın kokusunu içine çekti.müthiş bir aromaydı etrafa yaydığı koku.
Eli istemsizce glasyanın yanağında dolaştı.sonra birden kendine gelerek elini çekti.parmak uçları dans ediyordu sanki.ellerini yumruk yaptı göğsüne götürdü.
''dış dünyadan varlıklarla ilgili olman benim ilgimi çeker elbette.ki bende dış dünyadan yaratıklara ilgi duyarım.aslında bu benim uzmanlık alanımdır.''
ardından glabrezu nun fısıltısı geldi Eldarin in kulağına.
''Ne !!!'' dedi içinden.bir glabrezu nun ismini mi verecekti bu bayan.
''glasya beni gitgide daha da şüphelendiriyorsunuz.''kendini glasya nın öte tarafına uzaklaştırdı.
''lakin ilgimi çekti diyebilirim.''bir süre olsun kendine gelmiş gibiydi.kendini glasya dan uzakta tutmaya çalışıyordu.bu kişiliğine aykırıydı.konseye olan saygısı bir yana kendisine olan saygısı buna engel olmaya çalışıyordu.
ama nereye kadar.
''biraz daha bahsedersiniz bu konuda,glasya,daha memnun olurum.fikir aklıma şimdilik pek bi uygun geliyor yanlız karşılığı beni daha şimdiden şüphelendiriyor.''
Post Reply