Gece Sokakta Kalındığında

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Firble
Forum Yöneticisi

Gece Sokakta Kalındığında

Post by Firble »

Arkadaşlar bu başlık bulunduğu yerden de muhtemelen anlaşıldığı gibi geyik başlığı değil. Ciddi ciddi soruyorum. Diğelim ki her hangi bir şehirde sokakta kaldınız gece... Gitmek istediğiniz beldeye son taşıt kalkmış durumda otele verecek paranız yok. Taksiye de paranız yetmiyor. Sizi alabilecek bir yakınınız da yok. Ya da ona ulaşmak için telefonunuz ya da jeton alacak yeriniz yok..

Çok uç ama imkansız bir durum değil.. şimdi evet farklı şehirler için böyle bir durumda sabaha kadar uyunmasa bile oturulabilecek soğuk olmayan yerler hakkında bence birbirmize fikir verelim. Belki bir gün işimize yarar.

İlk olarak tren garları (büyük olanlar ama) ve otobüs otogarları düşünülebilir. Buralar neredeyse herkese açık yerler. Hastanelerin acil servislerine de gidilebiliniyormuş. Benim ilk olarak aklıma buralar geldi. Aklına gelen eklesin.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Ne kadar uygularsanız bilmem ama karakollar..Derdinizi anlattıktan sonra hayır diyeceklerini sanmıyorum.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

vala ben de clege katılıyoum karakol:D ama yok krakolu bilmiyorsan diyorsam sabah kadar gezerim
olamdı taksi duragını birinegirer onlarla sohbet ederim :D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

sahsen bikere sabaha kadar parkta uyudum...kimsede dokunmadı...( ama tehlikeli bişi denemeyin)
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Ben bir taksi çeviririm. şöfere beni eve bırakmasını ve eve ulaşınca kendisine parayı takdim edeceğimi söylerim.
Only God can Judge me!
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

1- Civar beldede kalan tanıdıklara giderim.
2- Civarda tanıdık falan yoksa arkadaşın birini ararım atlar taksiye gelir alır. Ben de param olunca veririm ona.
3- 7-11'a girerim varsa çevrede. Alırım bir gazete bir çay; sabaha kadar takılırım. Arada bir iki çay daha içerim.
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Valla hiç giremiyecek durumdaysam bir bakamatiye girerim ve için de yatarım :lol:
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Binersin taksiye
param kalmadi eve varınca getiririm dersin
çıkarırsın verirsin nüfus kağıdını ehliyetini adama rehin olarak
2 dakka sonra da yukardan parayı alıp getirirsin.

Nokta.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

eewt raiste katılıyorum raist bu topigi bitiren noktayı koydu...:D
.
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Telmor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Telmor »

kredi kartları ve banka ek hesapları bu günler için var.

kimseye minnet etmem en yakın atm den ek hesabımdan yada kredi kartından para çeker atlarım bir taksiye sonra kredi kartı faizini paşa paşa öderim.

bu nedenle bir kredi kartı edinmek yada ailenizin kredi kartının ek kartını elmak sizi bir çok kötü durumdan kurtarır.
ALL THE POWER
ON EARTH
CAN'T CHANGE
DESTINY
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

: )) Sorun şu ki ya ev yoksa... Ya evin İstanbuldaysa.. ve kalacağın yere ulaşamıyorsan... Üstelik üzerinde para yoksa.. Yani az miktarda varsa.. Tabii taksi ile belki o uzak beldeye gidilebilir mesela Erzurumdan Aşkaleye ama taksi de bunu kabul etmeyebilir ya da daha kötüsü gece tarifesi ile 25 30 milyon taksi tutraını arkadaşın ödemek istemeyebilir. Galiba bazen şehirler arasındfa tutar elli milyona bile çıkıyor gibi..
Çok uç bir durumdan bahsettiğimi biliyorum ama yaşanabiliyor. şu 7-11 i merak ettim biraz anlatsana Fingolfin.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

logan wrote:eewt raiste katılıyorum raist bu topigi bitiren noktayı koydu...:D
.
Sen benim mesajımı okumadın herhalde :D Biz buna genelde kıvrak zeka deriz 8)
Only God can Judge me!
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Öle ama bunu yapamadığın bir anı yaşayabiliyorsun cidden. Mesela arkadaşın (veya dayın acil bir durum için memleketine gitmişse.. Tam çok hoş diye tabir edilecek şekilde ortada kalıyorsun. Ertesi gün de şehirde işin varsa ilk trenle de geri dönemezsin. (on yirmi milyon büyük ihtimalle otele yetmez) Biraz zor bir durum... Sonuç olarak mecburen kalacak bir yer bulacaksın bedava kalacak güvenli bir yer hadi bakalım öle kurnazlıkla falan kaçmayın düşünün biraz.. Taksi ev gibi şeyler bir anda ulaşılması imkansız şeyler haline gelebilir. Bir gece için de olsa..
HARBE GİDEN
Telmor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Telmor »

Abi madem illa bizi dışarda bırakacan al ozaman

şimdi apartman girişlerinde doğal gaz peteği olan binalar var onlardan birinin zilini çalarım elbet biri açar girerim içeri kıvrılır peteğin önüne mışıl mışıl uyurum. Biri gelir uyandırırsa durumu anlatırım anlarsa anlar anlamazsa çıkar başka bir ev ararım

sen şimdi gıcıksınya " farzedelimki doğalgaz peteği olan bina bulamadın diyelim" dersin

eğer karakol, hastane, gar falan istemiyorsan. Arkası brandalı kamyonlardan boş olan birinin arkasına girer uyurum tabi eğer ağır uyuyorsan uyandığında kendini başka bir şehre doğru giderken bulabilirsin. buı nedenle sağda solda değil ev önlerinde park etmiş kamyonları tercih etmelisin. hatta bunların arkasında battaniye benzeri şeyler bulabilirsiniz.

kamyondamı bulamadım ozaman toplarım çılı odun yakarım bir ateş sabaha kadar otururum bu kadar beceriksizsem bana müstehak bu. :)
ALL THE POWER
ON EARTH
CAN'T CHANGE
DESTINY
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Garlar ve hastaneler güzel seçenekler ancak çok büyük ve çok küçük şehirlerde bunları bulmak zor olabilir. Küçük şehirlerde bulunmadıkları için büyük şehirlerde şehir içinde uzak bir noktada kaldığı için. Karakoldan emin değilim. İnsanın başı belaya da girebilir gibi geldi bana biraz orada özellikle de yaşça biraz büyüksek.. Apartmanlar denince biraz irkildim .. Doğrusu elinde sopa ile beni kovlamaya çalışan apartman kapıcısı hatırlıyorum. Arkadaşımın evi idi. Sonra adama rağmen binaya girmiştim adam arkadaşımın evinin kapısına kadar kovalamaya devam etti. : ) Gerçi orada galiba cinayet mi işlenmiş daha önce bilmiyorum. Yİne de riskli kamyon konusunda da emin değilim kamyon şöforu bulursa en azından başın belaya girebilir. Belli kafe tarzı yerler belki olabilir ama en azından Ankara o açıdan fakir. (çok fazla alış veriş yapmak zorunda kalınmamalı. ) Aklıma camiler ve kiliseler geldi ama o konuda emin değilim. Siz eğer bir şeyler biliyorsanız söyleyin. Ayrıca tabi belli şehirler için aklında özel yerler olanlar varsa da duymaktan ayrıca mutluluk duyarım.
HARBE GİDEN