sony de-j 1000 model discmanimi satıyorum dünyanın en ince discmani magnezyum kaplama 115 saat pili gider(sakız pilli) teknosada bunun düşük modelleri 450 milyon ben yarı fiyatına yakın vericem:) size bi linkle bi de resim bulayım hemen...
burdaki gibi kocaman kulaklık vermiyicem 2 tane kulaklık var ikiside orjinal sony hangisini begenirseniz onu veririm.ama mp3 calmaz şimdiden söylüyüm...
ama ben bilerek md kullanmıyorum arkadaşınki hemen bozuldu çok hassas aletler.bu alet gibi degil bu magnezyum kaplama o sebeptende hiç bişeyden etkilenmiyor....
Ortegon wrote:ama ben bilerek md kullanmıyorum arkadaşınki hemen bozuldu çok hassas aletler.bu alet gibi degil bu magnezyum kaplama o sebeptende hiç bişeyden etkilenmiyor....
aslında o kadar da deil... yani bi seneden uzun zamandır hiçbi şikayeti olmadan kullanan arkadaşlar war.. bende de sony nin mp3 çalan bi modeli war ama boyuttan dolayı md almakta karar kıldım...
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
ehueh yok cnm n alaka bakın disc man iidir siz boşwerin md man mp3 player fln gidin discman alın ben yıllardır kullanıyorum çok memnunum bi de cd writer warsa artık daha ne istersiniz ki??
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-