Başarılı bir "pizza hut" organizasyonunun gerçekleştirildiği apaçık ortada. Ama nede olsa gelemeyen ve azının suyu akan biçok kişi oldu. Artık geçmişi güzel anıp gelecek programlara bakmak gerek.
Sanırım pazar daha çok insana uygun. O yüzden ortaya bi pazar günü atıyorum. 18 Nisan Pazar. Yani organizatör arkadaşlar kusura bakmasın, biraz atlamış gibi oldum işlerine... ama maksadım sadece biraz daha çabuk hale getirmek. Ã?ünkü ben şahsen cici bebeye bayılırım ve ilk fikir ortaya atıldığında yanlız olmadığımda ortadaydı pizza hutta..
Bence uygun bir tarih... Pizza hut organizasyonundan iki hafta sonra. O tarihte vizelerin çoğu bitmiş olur. Nisan'ın son haftasında ve Mayıs'ın ilk haftasındaysa benim finallerim var şahsen.
sahsen bu tarih bana da uyuyor.
cunkku verilen ikinci tarihte benim de vizelerim baslayabilir.
iyi guzel de bogaz da kim cay icecek?
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
bende çay sevmem(bitki çayı haricinde) o yüzden sütümü ve cicibebe kapıp gelicem de nereye.... nerde olucak bu iş?
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
ya biraz erken gibi, ben de Dilbao ya katılıyorum. birbirine çok yakın iki program ama illa yapacaz derseniz pazar övleden sonra ben gelebilirim.
Bu arada Raist abi geleceğini teyit edersen kesin gelirim, abi yüzünü gören cennetlik ya bu aralar ortalıklarda yoksun
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k