Ben beğendim açıkcası, mor ve tonları sana uyuyor bence Efla ama Darkgnome'un eski avatarı çok iyiydi açıkcası değiştirmesi kötü olmuş bence..
Catboy sana gelince kedi adına uyuyorda frodo sanki daha iyi gibime geliyordu seni de hep yeşil renkle özdeştiriyorum.
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Edmondun avatarı sitede siyah mesajlara denk gelince iyi duruyor aynı renk olduğundan arada kayboluyor. Bakalım biraz daha açık kahverengide olacak mı =)
Yok bence sen siyah mesajlar denk getirmeye çalış. Daha karizma oluyor
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Yok Dwaxer Üstad, bu Devil May Cry'dan Vergil, kendisi yarı iblis, güç delisi bir karakterdir. Katanası ve uzak doğu dövüş teknikleri/felsefesi ile doludur. Mesela tabanca kullanmaz, çünkü gerçek bir savaşçı için böyle menzilli bir silahın onursuzca olduğunu düşünür
Illyra wrote:Yok Dwaxer Üstad, bu Devil May Cry'dan Vergil, kendisi yarı iblis, güç delisi bir karakterdir. Katanası ve uzak doğu dövüş teknikleri/felsefesi ile doludur. Mesela tabanca kullanmaz, çünkü gerçek bir savaşçı için böyle menzilli bir silahın onursuzca olduğunu düşünür
Ağzına çakacaksın iki tane Osmanlı tokatı adam olacak işte
Ben beğendim Efla, seni yansıtmış yani renkleriyle falan. Hoşuma gitti bence kalsın bu \m/
Efendim, bu alaca karanlık renkleriyle bezenmiş katana bence çok hoş gözüküyor, arkadaki su ve taşlar yine uzak doğu felsefesini yansıtıyor (bence). Nedense Efla'ya mor ve tonlarındaki avatarlar yakışıyor (diye düşünüyorum)