En sevdiğinz megadeth şarkıları hangisi?benim:
1-Holy Wars
2-This Was My Life
3-In My Darkest Hour ve Family Tree
Bu arada umarım dave grubu geri toparlar(oldukça zor imkansız:) ama bi süpriz olur belki
Eheheh biraz hayal kurmanın kimseye zararı dokunmaz değil mi?
bencede bu hayaller güzel,keşke megadeth veya başka bir grubun veya kişinin konserine beraber gidebilsek,benimde hayalim bu...illa ki megadeth olmasınada gerek yok ama yinede bir konseri beraber izlemek isterim sizlerle....
şöyle rock the nations gibi bi festival daha olsa gerçi rock the nations organizasyon iyi değildi ama sağlam gruplar vardı
evet haklısın ama biz sadece televizyondan izleyebiliyoruz veya gazetelerden okuyabiliyoruz,bazen istanbulda olmadığıma üzülüyorum,hem bizim denizimiz yok hemde bütün organizasyonlar istanbulda....
quelle aynı havayı solumamımı istiyorsun,sen vampirlerle yaşamaya alışık olabilirsin,ama ben değilim,bu arada istanbula gelince seninlede aynı havayı solumak zorunda kalıcam,peki sen bu kadarınıda kaldırabileceğime inanıyormusun belki ankaranın denizi yok,belki konser fazla yapılmıyor,ama ben ankarayı seviyorum,hemde bir vampirin kana olan sevgisi kadar çok seviyorum
Yaa hakkaten ne güzel olurdu beraber konsere gitmek ahhh ahhh=)
ben diyince geyik yapıyor oluyorum ama insanların içindeki yaraya parmak basmışım
oysaki ne çok isterdim,beraberce gönlümüzce birşeyleri yapabilmeyi
Valla bende sadece bir albümleri var ama ne yalan söyliyim o kadar zevk vermiyor dinlerken ya...bana çok nasıl desem...akışkan değil, kulağımı okşamıyor
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...