ketçapla ben eşşeğiz abi
pasta muhabbetinin suyunu çıkarttık
sizi de kırdık istemeden
n'oolur affedin bisi
sanırım en güzel sözleri pyros söylemiş,bende aynen katılıyorum..
bir muhabbeti tadında bırakmak lazım,ve ben biraz abarttım sanırım.sitemizin çok değerli üyelerinden ikisini kırabileceğimi düşünmezken bunu yaptığımı farkettim...
dünyadaki tüm pastalardan daha tatlı olan iki insandan özür diliyorum...
bir kalbi kırmak kolaydır,ama tamiri çok zordur,şimdi bu tamiratı yapabilemm için ne yapmam gerekir,bunuda bilemiyorum
umarım bunu yapabilirim.ve sizin kalbinizi tekrar mutlulukla doldurabilirim...
squva ve flint benide affedin.......
Effedilecekler listesine lütfen beni de ekleyin.Bir bayanı yanlış algılayıp adeta bir "hıyar" gibi davrandım.Özür dilemek boynumun borcu.sizden özür diliyorum.Flint ve Squva affedin.
ya ama bu kadarda değil be pyros,en azından bu kadar abartmayacagız desem daha doğru olur ama ben ketcaplık yapamazsam ayıp olmazmı tamam abartı deerecede yapmayacağım ama yine birilerine sataşırım mesela vampirlerle uğraşacagım,çünkü onlar cesaret yoksunu yaratıklardır hadi bakalım bu lafımı yiyebilecekmisiniz pyros ve quel-shin
Esas benim bazı kısılerden ozur dılemem gerekıyor o kısıler kendılerını bılıyorlar. Gercekten o kısılerden cok ozur dılıyorum. Bazı konularda cok ama cok ılerı gıttım. Ama her sey bır yere kadar belli bir yerden sonra onsanlar artık senı kaldıramaz her ınsan bır hata yapar iki hata yapar fakat ucuncude herkezın bıletı keslırı. Artık bunu uzatmaya gerek yok.
Tum frpworld kullanıcılarından verdıyım rahatsızlıktan dolayı ozur dılıyorum.
Lis wrote:Esas benim bazı kısılerden ozur dılemem gerekıyor o kısıler kendılerını bılıyorlar. Gercekten o kısılerden cok ozur dılıyorum. Bazı konularda cok ama cok ılerı gıttım. Ama her sey bır yere kadar belli bir yerden sonra onsanlar artık senı kaldıramaz her ınsan bır hata yapar iki hata yapar fakat ucuncude herkezın bıletı keslırı. Artık bunu uzatmaya gerek yok.
Tum frpworld kullanıcılarından verdıyım rahatsızlıktan dolayı ozur dılıyorum.
sadece şu kadarını söyleyeyim,bizim yaptığımız şey sadece insani değerler çerçevesinde yapılan kişilik haklarını ihlal etmeyen,ve insanları rencide etmeyen bir suçtu,yani biz şerefsizlik etmedik,ve şunuda artık öğrenmen lazım ki şerefsizce yapılan şeylerin hiçbir zaman özrü olamaz.artık bu siteyi rahatsız etmekten vazgeç!!!!
Bende özür dilerim.Pastanızı bitirdim.
Hadiii hepimiz dostuz böyle yanlış anlaşılmalar olabilir.
Üstelik ben diyorum bu kadar içmeyin bünyeniz kaldırmaz bu yaşta falan ama içip içip sapıtıyorlar işte.
Bende özür dilerim.Pastanızı bitirdim.
Hadiii hepimiz dostuz böyle yanlış anlaşılmalar olabilir.
Üstelik ben diyorum bu kadar içmeyin bünyeniz kaldırmaz bu yaşta falan ama içip içip sapıtıyorlar işte.
aslında bizm yaptığımız bir yanlış anlaşılmadan ziyade sadece pasta konusunda yapılan geyiği bayagı br uzattık,bu nedenle hata yaptık.ve yaptığımız bu hata sırf aradaki samimiyeti arttımak içindi.amacımız arkadaşlık duygularını geliştirmekti ama bunda biraz hatalı bir yol izledik bu nedenlede yaptığımız bu hatayı telafi etmeye çalıştık....
bu başlık altında mesajı bulunan tüm arkadaşlarımıza gösterdikleri duyarlılık için teşekkür ediyorum.sadece şunuda belirtmek zorundayım.bu başlık altına lis nickli kullanıcının mesaj atmasına ve özür dilemesine hiç lüzum yoktu.çünkü onun özür dilemesi bile bir yüzsüzlüktür ve amacı özür dilemekten ziyade kendi mutluluğunu yakalayabilmektir.sadece kendi çıkarları doğrultusunda hareket etmektedir.özür dilenebilecek bir hata vardır,ama özür dilenemeyecek hatada vardır.onun yaptığı şey özürle affedilemez....
bu nedenlede onun gönderdiği mesajın kaale alınmamasını rica ediyorum....