Chat Modülünde Oyun
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Raistlin wrote:Oooo dev dedin kalbimi çaldın. Ben dev oynarım pc ya da npc olarak eğer isterseniz... Özellikle büyük silahlarla savaş taktikleri konusunda bir dahi olduğumu söylüyorlar bizim Frp Klübündekiler (3 kez half-giant oynamışlığım var alışkanlık yaptı da)
hmm söle söliim minator centaur dev gibi ırkların pc olarak almıorum
çok istiosan sana bir npc dev veriim ama oyundan hiç zevk alıcağını zannetmem çünkü kısıtlı bir rolün olur...
ama şöle şeyler yapmayı palnlıorum
yükünü kaldırabilirim diyenlerin kontrolune efsanevi karakterler verebilirim 1 -2 kişi maximum
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
-
Ivellius
- Kullanıcı

-
Raistlin
- Seçilmiş Savaşçı
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Walla oynamak çok zevkli olabilirdi ama dewamlılığı sağlayamazsam die korkuyorum. Yani işim olur seans kaçırırım, hem oynayanların hemde oyunun tadını kaçırırım. Bunu istemediğimden, işim olmıcağını garanti de edemediğimden şimdilik dışındayım. Ama saatleri belli olsun, uygun olursa tabiki neden olmasın...
Ha, birde dünyada multi-class cleric mevcut mu? Veya psionic?
Ha, birde dünyada multi-class cleric mevcut mu? Veya psionic?
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
-
gandalfoftheday
- Kullanıcı

Ben varım. Gandalf oyuncu olacak yaşasın. Human mage oynuyorum. Yalnız zaman konusunda problemim var. Her ne kadar Oren kesin bir dille belirtmişse de bir aksilik çıkabilir. Ama imkan bulursam, elimden geldiğince devamlı olabilirim. şimdilik cumartesi günleri gündüz boşum gibi. 15 tatilden sonra çooook daha rahat olacağım. Bu şekilde kabul ederseniz oynamak istiyorum. Bir süre idare edebilir misiniz beni? Görüşmek üzere.
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
-
raini
- Kullanıcı

-
Ivellius
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

o zaman bi süre seni ayrı oynatırım gandalf sonra zamanın uyunca olaya tam olarak girersin..gandalfoftheday wrote:Ben varım. Gandalf oyuncu olacak yaşasın. Human mage oynuyorum. Yalnız zaman konusunda problemim var. Her ne kadar Oren kesin bir dille belirtmişse de bir aksilik çıkabilir. Ama imkan bulursam, elimden geldiğince devamlı olabilirim. şimdilik cumartesi günleri gündüz boşum gibi. 15 tatilden sonra çooook daha rahat olacağım. Bu şekilde kabul ederseniz oynamak istiyorum. Bir süre idare edebilir misiniz beni? Görüşmek üzere.
bu arada tabiki izleyici kabul ederim ama tek kelime etmemek şartıyla...edersiniz die sölemiorum olmadan önce önlem alalım die üstüne alınmasın kimse.)
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
-
Quel-Shin
- Kullanıcı