Benim çok hoşuma gitti sonu
Thief ın intikamı
Thief ın intikamı
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Ahhhnnnnn! Offf allahım nasıl bir acı nasıl bir patlayış, nasıl bir gülme krizdir bu. İş yerinden giriyorum ve yanımdakilerin acaip bakışları altında koltuktan düşmeye radde kalmış rezil bir durum ama süper. O bakışlar ,büyücünün bakışlar benim eskişehireki Dm'nin bakışlar. Ulan geyik yaptım diye kaç XP kaybettim ama hep planlarını bozan karakterdim. Ne zzzzzzzzevk alırdım.
Aransayes ölme emi. Yaşa ve daha pek çok bu şekil videolar gönder.
Aransayes ölme emi. Yaşa ve daha pek çok bu şekil videolar gönder.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
O hırsız aynı bizim Hüsam gibi yav.Ama bizim Hüsam hep yek atmıştı o kadar
(karşı taraf da aynı şeyi yapmaya kalktı.Oynu bitirmek zorunda kaldım
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Harikaymış...
Bir de şuna bakın lütfen... Gerçekten ders çıkartılması gereken sahneleri var...
http://www.youtube.com/watch?v=HmgLOKRl5J0
Bu arada sonundaki jeneriğe bakarak yapanların ne kadar profesyonel olduğunu da anlayabilirsiniz...
Not: Kötü DM seslendirmesine ve Chaotic Neutral hegamonyasına da bir gönderme var bu arada... Sözümüz meclisten dışarı..
Not2: Magic missile sahnesine dikkat!
Bir de şuna bakın lütfen... Gerçekten ders çıkartılması gereken sahneleri var...
http://www.youtube.com/watch?v=HmgLOKRl5J0
Bu arada sonundaki jeneriğe bakarak yapanların ne kadar profesyonel olduğunu da anlayabilirsiniz...
Not: Kötü DM seslendirmesine ve Chaotic Neutral hegamonyasına da bir gönderme var bu arada... Sözümüz meclisten dışarı..
Not2: Magic missile sahnesine dikkat!
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Evet Bogusunki de güzelmiş. Ama ne bileyim yani, tiefin intikamı daha güzel. Bogusun filmindeki gibi olmayın, Aransayesin filmindeki gibide olmayın. 
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Ama karşında öyle çok ciddi ama gıcık tip 2 kişi oluncada Thief gibi hakkından gelmek gerek
thief oyuna renk kattı ve adamların 15 senelik emeğinide 10 dk da bitirdi hemde ne bitiriş :schemes:
Bir tek seni bana çok gördü dünya