bir drowa en çok hangi char yakışır?
-
siliterin
- Site Yazarı

bir drowa en çok hangi char yakışır?
bence assasin. zaten adamlar zevk için öldürüyo bide kar sağlasınlar bari. drow dan da sağlam assasin olur fafife almayınız. tabii benim fzvori ırkım drow, favori class ım assasin olduğundan da böyle diyo olabilirim. 
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
-
celeraen
- Kullanıcı

ooo evet doğru söylemişsin zaten diğer ırklardan genellikle nefret etikleri için ve yakım,yıkım,öldürme de fazlasıyla yaygın olduğu için assasin olmaya fazlasıyla yatkın olabilirler
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
-
celeraen
- Kullanıcı

-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
Asıl siz sağolun bana kibarca cevap verdiğiniz için, şu sıralar böyle insanları bulmak cidden zor oluyor.
Saygılarımla...
Bu arada eğer drow erkekse fighter class'ı cidden çok yakışır hem kendisine dövüş anlamında istediği şekilde yön verebilir...Eğer kadınsa ya wizard ya da Lloth'un cleric'i ama wizard olması daha çekici yapıyor onları
... 
Saygılarımla...
Bu arada eğer drow erkekse fighter class'ı cidden çok yakışır hem kendisine dövüş anlamında istediği şekilde yön verebilir...Eğer kadınsa ya wizard ya da Lloth'un cleric'i ama wizard olması daha çekici yapıyor onları
And i still wonder if you ever wonder the same!...
-
FaRaSTu
- Kullanıcı

Ben erkek drowların favored classlarının wizard dişilerininde cleric olduğunu sanıyodum ... Bence çok uygun bu ikiside 
Ayrıca zaten her drow fighter bi nevi assasin gibi:) Piwavfileri ve adımlarının sessizliği ... bence drowları ranger yapma fantezisi Drizztle başlar Drizzt ile biter
Ranger oynatıcaksam ne biliim Wood elf ya da moon elf yaparım 
Ayrıca zaten her drow fighter bi nevi assasin gibi:) Piwavfileri ve adımlarının sessizliği ... bence drowları ranger yapma fantezisi Drizztle başlar Drizzt ile biter
To Live is To Die!