Magic Kart Trade
-
legacy_user_4
Magic Kart Trade
Magic Kart takası, alımı, satımı yapmak istiyorsanız burada bir duyuru yaparak bu konuyla ilgilenecek diğer Magic oyuncuları ile temasa geçebilirsiniz.
-
Baron_Sengir
- Kullanıcı

-
unformat
- Kullanıcı

Walla ben hala magic oynuyorum yaklaşık 8 yıl oldu. Başladığımda orta okul hazırlıktım şu an üni hz okuyorum. bazı kartlara ihtiyacım var artı kartlarını satan arkadaşlarla makul bir fiyata anlaşabilirsek kartları alabilirim. Bir de istanbulda nerde oynandığını biliyor musunuz yeni geldim de...
(crusadex2, 1xsoltari champion varsa dehşet olur)
(crusadex2, 1xsoltari champion varsa dehşet olur)
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Yanlış hatırlamıorsam elimde bahsettiğin kartlardan (bolca) mevcut...
Bi fiyatta anlaşabilirsek, zaten elden çıkarmak istiodum...
Anladığım kadarıyla beyaz deste yapıorsun, ben ice ageden beri oynuorum bu oyunu, istersen çok güsel kartlarım da mevcut bu istediklerinden başka...
Bi fiyatta anlaşabilirsek, zaten elden çıkarmak istiodum...
Anladığım kadarıyla beyaz deste yapıorsun, ben ice ageden beri oynuorum bu oyunu, istersen çok güsel kartlarım da mevcut bu istediklerinden başka...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
-
unformat
- Kullanıcı

Tamam çok iyi olur.
Tüm kartlarını mı satacaksın.
Ben ara vermiştim öss nedeniyle ama yeniden gaza geldim kartları da okuldan yeni başlayanlara vermiştim pişman oldum
)
Ben şu an istanbulda okuyorum ama ankara ve samsunda da irtibat kurabilirim. Sen nerdesin?
Fiyat ne düşünüyorsun bi de?
(çok konuştum galiba)
Tüm kartlarını mı satacaksın.
Ben ara vermiştim öss nedeniyle ama yeniden gaza geldim kartları da okuldan yeni başlayanlara vermiştim pişman oldum
Ben şu an istanbulda okuyorum ama ankara ve samsunda da irtibat kurabilirim. Sen nerdesin?
Fiyat ne düşünüyorsun bi de?
(çok konuştum galiba)