18 şUBAT 2006 CUMARTESİ BULUşMA VARR!!
-
barabus
- Kullanıcı

-
barabus
- Kullanıcı

ewet güzel soru bunu bende sormuştum bende cevaba ulaşamadım 
olmadı heykelin önüne gidip bağırmayı düşünüyorum "NERDESİNİZ" diye o da olmazsa zaten geri dönerim daha fazla da stres yapamam
ama tavsiyem daha önce yapılmış buluşmaların fotoğrafları var onlara bi bak tanıdık birileri vardır gelecekler arasında
ben bakıp gelcem
olmadı heykelin önüne gidip bağırmayı düşünüyorum "NERDESİNİZ" diye o da olmazsa zaten geri dönerim daha fazla da stres yapamam
ama tavsiyem daha önce yapılmış buluşmaların fotoğrafları var onlara bi bak tanıdık birileri vardır gelecekler arasında
ben bakıp gelcem
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Abi, FRP'ci insanlar arasında bu hiç problem olmuyor. Mesela Sylvius'la buluştuğumuzda adam beni eliyle koymuş gibi bulmuştuHelluin wrote:babalar ben sizi nası tanıcam
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
uLtior
- Kullanıcı

yarın bağcılar belediyesinin kod... mun faaliyet raporuyla uğraşacağım için tahminen gelemiyorum arkadaşlar. hele saat 12 de gelmem imkansız. ancak bir ihtimal 4-5 gibi kendimi sıvıştırabilir yada işten istifa edersen gelirim. hadi bi mucize geldim 12 de çıkarırım 20lik zarı halkın gözüne soka soka gösteririm tanıyan tanır. tanımayan olursa halkımın arasına karışır hüzünlü bir vaziyette ilerlerim ilelebet.
Saygılarımla.
Saygılarımla.