Page 1 of 1

Özür Diliyorum!!!

Posted: Mon Feb 16, 2004 1:03 am
by legacy_user_8335
Tum sıteden ve site kullanıcılarından ozur dılıyorum ılk once.
Assagıda goruyıceyınız hesapların (accaunt, nick) sahıbı bendım ve bu gunden sonra hıc bırısıyle gırmıyıceyıme yemın ederım.

1: Richard
2: Tyriel Kaelthas
3: DooM
4: Salako
5: Shadow
6: Kaelthas
7: N------T

Su anda aklıma gelenler bunlar. Fakat aklıma geldıyı surece buraya eklemekten cekınmıyıcem.
Tekrar ve tekrar herkezde Basta "FlintFireforge, Gandalfoftheday, Mask, Malovan, Mussy, Serinafairuza" bu yonetıcılerden ve tum mod ve kullanıcılardan cok ozur dılıyorum.
Sitenın daha ıyı bır yere gelebılmesı ıcın elımden gelenı yapıcam saygılarımla.
E. Ulaş Yüceilli

Posted: Mon Feb 16, 2004 1:06 am
by gandalfoftheday
Özür mesajın saraya taşınacaktır. Son söz sarayındır. Sonuç sana bildirilecektir.

Posted: Wed Feb 25, 2004 9:17 pm
by MASK
Kaelthas özrün reddedildi. Bir dostun olsam da seni admin olarak uyarmak zorundayım siteye bu nicklerle girmen aldığımız kararlara meydan okuma niteliğindedir. Bu şekilde nicklerle girmeye hele bir de bunlarla özür başvurusunda bulunmaya devam edersen bu başvurular bir daha kabul edilmeyecek bundan sonra ikinci bir karar kadar siteye bizim kararlarımıza karşı çıkarak mesaj attıkça bir gün affedilme şansını da azaltıyorsun. Bu nedenle eğer bir daha afferdilmeyi talep edeceksen (ki bunu en azından altı ay gibi bir süre yapmamanı tavsiye ederim) bunu bir adminin e-mail adresine mesaj atarak ya da frp@frpworld e mesaj atarak yap.