Uni Rock Fest 08

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Uni Rock Fest 08

Post by WeS_DeX »

Arkadaslar bu sene Uni Rock Fest' e gidecek olan var mı? Eger varsa yazarsanız belki orada da bir bulusma ayarlarız festival ici veya dısı olarak.Nasıl uygun olursa.

Cıkacak büyük gruplar;

-Opeth
-Dark Tranquillty
-Testament
-Orphaned Land

Festival 20 - 23 haziran arası yapılacaktır.Yine bir cok festival gibi Kamera,Fotograf Makinesi vs vs sokmak yasaktır.Yiyecek icecek sokmak da yasaktır.

Festival alanı büyükcekmece gölünün cevresinde olmakla beraber Festivale giris ücreti 56 ytldir.Ki cıkan daha baska bir sürü grupta düsünülürse cok ucuz bir fiyat.Eger gelen olucaksa ben biletimi aldım orada görüsürüz belki cadır esliginde ufak oyunlar cevirebiliriz :)
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Illyra
Forum Yöneticisi

Re: Uni Rock Fest 08

Post by Illyra »

festival park orman a taşındı ama opeth günü aynı 20 haziran. alenthas ve ben o konsere gidiyoruz.
Image
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Evet, biletler 34 tl

20 haziran cuma günü çıkacak guruplar:

16:45-17:15 OBSTINACY
17:45-18:15 DEFINITIVE
18:45-19:15 INSISTENCE
19:45-20:30 AFFLICTION
21:00-21:45 CATAFALQUE
23:00-00:30 OPETH

Eve nasıl dönücez merak ediyorum ama :D
Image
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

biz taksi düşünüyoruz. hepimiz paylaşıp veririz taksi parasını. gerçi dört levente dolmuşların her saat olması lazım. bilet fiyatından haberim yok bana aldılar çünkü :angel: bedavadan gidiyom :roll:
Image
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

İki efsane grup için 3 gün orada olacağım, Opeth ve Dark Tranquillty. Bu ikili kaçmaz gerçi malesef Dark Tranquillty pazar günü saat 10:30 da çıkacakmış malum ertesi günde iş var.

Harika bir festival olacağını düşünüyorum guruplar çok sağlam mekanda güzel, bu festival hakkaten kaçmaz.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

bayağı kişi gidiyormuşuz siteden. FRPworld diye pankart mı açsak ne :)
Image
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Orada kesinlikle olacagım 3 gün boyunca festivaldeyim Kesinlikle görüselim.

Opeth umarım yine akustik sarkıları calmaz umarım.Girer bi April Eternal ile cıkar Serenity Painted Death ile keske ah ah :)

Dt umarım Lethe gibi sarkılarını döktürmez.

Testament insanları kesinlikle gaza getirecegi belli.

Orphaned Land henüz pek dinlemedigim İsrail'li bi grup bi beklentim yok henüz :)

Kesinlikle görüselim orada alenthass seninle msn den haberlesriz.telefon numaralarımızı falan alırız bi karısıklık olmasın.Sende Illyra'yla beraber olacagına göre dolayısıyla illyra ile de görüsmüs olcaz. :) Pankart olayıda gercekten süper :D evet acalım cidden oldukca iyi olur :)
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

aslında ben de alenthas tan ayrı başka bir grupla gideceğim. ama telefonları alalım kesin görüşüz orada.
Image
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Ben de orada olacağım. :)
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

çok kişi gidiyoz bence çıkıştan önce foto çektirelim topluca, siteye koyarız :-P
Image
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Evet evet süper fikir. Hep birlikte buluşalım orada gitmişken.. Geyik olur :)
Image
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

evet bence de
Image
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

cuma günü konser. ey ahali. gelecekler liste etsin kendini. wes dex bana pm ile telefon numaranı at. ben saat 2-3 gibi orda olucam. yener, alenthas siz de beni arayabilirsiniz. yok mu başka gelen.

birileri fotoğraf makinesi getirsin ayrıca :) bende olsa getirirdim.
Image
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

bende ordayım 3 gün :) görüşelim bayada bi çok kişiymişiz. Kamplı biletim var ama muhtmelen kalmıycam, döncek olanlarla beraber döneriz olmadı :D
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Malesef ki ben gelemiyorum bazı olaylar sinsilesi sonucunda giden arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum. Benim içinde eğlenin :( bol bol kafa sallayın emi :wink: .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Post Reply