Page 1 of 1
Elder Scrolls IV Shivering Isles
Posted: Wed May 30, 2007 6:34 pm
by Narq
Hiç öyle umutlanmayın oyunun güzelliğinden filan bahsedemiyeceğim:) çünkü daha oynayamadım.
şimdi sizin yardımlarınıza bir başvuralım.
Oblivion'u yükledik....Üstüne de mis gibi Shivering Isles'ı yükledik.
Amma velakin oyunu açıp ''New Game'' butonuna bastığımızda yeni oyun açılmıyor?Yani oyundan bir tepki alamıyorum....
İkinci olarak.Ben Shivering Isles'ı aynı Neverwinter'ın expansion'larını açtığımız gibi düşünmüştüm görnüşe göre öyle değil.
Yani bu da demek oluyor ki;format atmadan önce bir daha oynamam diyerek giden ''save'' dosyalarım olmadığı için oyuna en başından sona kadar tekrar tamamlamak zorundayım.
Buraya kadar bir hata varmı?....Bu arada arkdaşlar cidden oyun açılmıyor.Deli olacağım
Posted: Wed May 30, 2007 6:58 pm
by dfunk
Oyunun ek paketmi açılmıyor yoksa oblivionmu açılmıyor ben onu anlamadım birde iki oyunu aynı klasöremi kurdun ona bir bak bazen bu gibi şeylerden açılmamazlık ediyor bazı oyunlar.
Posted: Wed May 30, 2007 7:25 pm
by Bogus
Korsan olduğu için açılmıyordur...
Posted: Wed May 30, 2007 7:49 pm
by Yener
Bogus wrote:Korsan olduğu için açılmıyordur...
İşte en doğru ve net cevap

, tebrik ederim seni bogus

.
Posted: Wed May 30, 2007 8:35 pm
by Narq
Hadi Can bir kenarada,herkes orjinal kullanıyormuşta haberimiz yokmuş,alla alla.Sero link bulursan at buraya.
Posted: Wed May 30, 2007 11:30 pm
by Bogus
Batırdınız Türkiye'nin DVD ve bilgisayar oyunu sektörünü... Böyle bu korsan CD'ler çalışmayınca yüreğimin yağları eriyor. Sizin yüzünüzden devlete vergi ödeyerek çalışan, legal bir şekilde iş yapan insanlar işinden aşından oluyor.
Korsan CD'ye akan parayı takip edemiyoruz arkadaşlar. Bu adamlar CD'nin üzerine yazılıp da para eden ve talep gören her şeyi yapıyorlar. Ã?ocuk pornosu da çoğaltıp satıyorlar, bilgisayar programı da oyun da. Uyuşturucu, çek-senet mafyasından hiç bir farkı yok bunların. Tek farkı bu sektör bu diğer işleri yapan adamların ek gelir kapısı, yan sektörü.
Yoksa ben Ã?rünü yaratan adamın haklarının peşinde değilim. Bill Gate's in veya bir başka bilgisayar oyunu yapan adamın cepleri dolsun da demiyorum... Warner Bros'un para kazanması da değil derdim... Bir işi yaratan adama yarattığı şeyden dolayı gerçekten saygınız varsa gider alırsınız zaten orjinalini. Benim aldığım orjinal filmler ve müzik CD'leri bu mantıkla alınmıştır.
"Korsan CD benim imkanım sınırlı, ben de isterim orjinalini almak ama bütçem buna yetiyor." olayı değildir sadece. Korsan CD'ye verdiğiniz para ile çok daha başka şeylerin de sorumluluğunu üstünüze alıyorsunuz.
Internetten indirin, doya doya seyredin, oynatın. Eyvallah ona bir şey diyemem ama ne olur bu ne olduğu belirsiz adamların finans kaynağı olmayın!

Posted: Thu May 31, 2007 2:27 am
by SacoKhan
Eğer new Game butonuyla bi alakası varsa, sorun senin bilgisayarında da olabilir. Ama orijinal alsaydın sorun olmayacaktı...
Posted: Thu May 31, 2007 5:11 pm
by erethan
oyun açılmıyormu yoksa açılıyorda shivering Isles'a geçemiyormuyum diyorsun.Eğer ikincisi ise ortalıkta bir süre dolanman gerekiyor,biraz dolaşınca bilmem nerede acayip bir portal görüldü gibisinden bir söylenti duyduğun yazacak ekranda ve bu söylentiyle ilgili bir quest log'una eklenecek.Gidiyorsun mekana,ismini hatırlıyamadım,ama şu dark brotherhood görevlerinin en sonunda gittiğin şehirin biraz doğusunda ufak bir adada malum portalı bulup dalıyorsun içeriye.Expansion gayet başarılı olmuş bu arada oblivion sevenler sevecektir.
Posted: Sun Jun 10, 2007 6:36 am
by Narq
Yok Erethan;yeni oyuna açılması için clicklediğimde bildiğimiz ''load ı'' yapmıyor...bilmiyorum ki...format istiyor galiba arkadaş

Posted: Sun Jun 10, 2007 6:49 am
by Efla
Orjinal alın almayın polemiğine girmiycem.
Türkiyede orjinal oyun ne kadar oynanıyor onu da tartışmak yersiz.
Bu forumda konuşmak pek uygun değil o bir gerçek. Bu tarz şeyleri. özel iletişim yollarıyla halletmenizi tavsiye ederim. Serial falan bulursanız da aman diyim buraya atmayın

Nasıl cracklenir crack nerden indirilir bu tarz şeyleri de tartışmayalım forumlarda. Onun için başka "özelleşmiş" siteler var sanırım
şimdilik teknik bir aksaklık olduğunu varsayarak başlığı kitlemiyorum.
Saygılar, sevgiler...
Posted: Thu Jun 21, 2007 7:51 am
by Narq
Evet,evet teknik bir sorunum var gerçekten.Shivering Isles'ı kurduktan sonra oyunu ''new game'' butonuna basarak açamıyorum.Hiç tepki vermiyor oyun.Sadece Oblivion kuruluyken bir problem yoktu?

Posted: Thu Jun 21, 2007 3:38 pm
by John
Hala anlamadın mı Fatih o oyun senin bilgisayarda çalışmaz!
Neden dersen Atakan sen yokken ekran kartını, oblivion cdni ve new game butonunu aldı abi. Git bi Atilere, hepsini bardak, tabak altlığı yapmış olduğunu göreceksin :evillaugh:
Posted: Sun Aug 03, 2008 5:47 am
by Lydronk
Olaya el koysam iyi olacak!(sanki biraz geç kaldım ama...)
şimdi, siz normal Oblivion'ı açacaksınız. İsterseniz eski karakterinizi oynbayın, isterseniz Sheogorath'ın hizmetine yeni bir karakter sunun. Bir süre sonra, Niben Bay'de garip bir kapı hakkında yeni bir görev gelecek. Gelmediyse gidin Niben Bay'e, Bravil yazısı var ya haritada, onun 'l'sinin ortasında falan dolaşın, Shivering Isles'a giden bir kapı göreceksiniz.
Bu arada kesinlikle öneriyorum, çünkü paket Oblivion'a çok farklı bir tat katıyor. Özellikle Shivering Isles görevlerini bitirdikten sonra Sheogorath'ın sunağına gitmenizi öneririm
