Siz Olsaydınız??!!...
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Siz Olsaydınız??!!...
babam bugun bana bir soru yöneltti...
önemli bir soru..
dedi ki;
"Ankara dısında bir üniversiteye gidermisin?"
kendinizi benim yerime koyun. 17 senedir ankarada yasadınız, tatil haricinde hiç ankra dısına cıkmadınız. kimdir? nedir? ne diildir?
hiçbirşey bilmiyorsunuz diğer şehirler hakkında...
ne yapardınız??..
gidermisiniz? kalırmısınz?
her yorum benim içn önemli... cevapsız bırakmassanız sevinirim...
önemli bir soru..
dedi ki;
"Ankara dısında bir üniversiteye gidermisin?"
kendinizi benim yerime koyun. 17 senedir ankarada yasadınız, tatil haricinde hiç ankra dısına cıkmadınız. kimdir? nedir? ne diildir?
hiçbirşey bilmiyorsunuz diğer şehirler hakkında...
ne yapardınız??..
gidermisiniz? kalırmısınz?
her yorum benim içn önemli... cevapsız bırakmassanız sevinirim...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
-
Captain_of_Elven
- Kullanıcı

Ben 5 gün önce İstanbula gittim.Bu şehri gördüm.5 konaklama ma rağmen hayatımda böyle güzel şehir görmedim.Bırak üniversiteyi çöpçuluk olsa giderim.Ama diğer şehirler için bişi diyemiyecem.
Antalaya ya gelme çoookk sıcak.
Antalaya ya gelme çoookk sıcak.
Kaybetmek ölmektir... Binlerce savaştan galip çıkabilirsin; ama sadece bir savaşta mağlup olursun.
Bir zahmet destek olun şu gariban şovalyeye kaydolun oynamasanızda olur aslında.
[url]http://www.knightfight.co.uk/?ac=vid&
Bir zahmet destek olun şu gariban şovalyeye kaydolun oynamasanızda olur aslında.
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Sonuçta hayatınızda üniv. yeri büyük olacak...Yani siz hayatı belkide üniv. sayesinde daha iyi tanıyacaksınız.İlk defa ailenizden bu kadar uzakta ve kendi başınızın çaresine bakmak zorunda kalacaksınız.
Onun için üniv. Ankara dışındaymış içindeymiş yanındaymış pek önemi yok bence..
Tabii bu üniv. hangi ilde olduğuna bağlı...(İzmir İstanbul Bursa vs. vs. vs)
Onun için üniv. Ankara dışındaymış içindeymiş yanındaymış pek önemi yok bence..
Tabii bu üniv. hangi ilde olduğuna bağlı...(İzmir İstanbul Bursa vs. vs. vs)
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
Ã?ncelikle ben olsam ankara dışında bir yere giderim. Her ne kadar gittiğim yer kötü de olsa her yaşanan insana deneyim kazandırır ve bu sayede şöyle arkana dönüp baktığında aslında başka yerler görerek başka insanlar tanıyarak ne kadar da experience sahibi olmuşum diyeceksin eminim. Ve böylece level atlayacaksın
Olduğun şehirde kalarak ya da süper bir üniversiteye giderek belki ırkının paragon'u olabileceğini düşünüyor olabilirsin ama level'ı yüksek olanın kazanma şansı daha fazladır ben buna inanıyorum.
And i still wonder if you ever wonder the same!...
-
occultsearcher
- Kullanıcı

Ben de 18 sene Ankara dışına uzun süreli hiç çıkmamıştım sona çotank diye Kırıkkale Ã?niversitesine gittim, iki sene sona Ankara'ya geri döndüm. Hala Ankara'dayım.
şimdi:
A) şansın varsa şehir dışına çık, ailesiz yaşamın nasıl bir şey olduğunu gör. Ã?ğrenci evinde yaşayacakların dünyada yaşayacağın en eğlenceli şeyler olacaktır büyük ihtimalle.
B) şehir dışına çık ama mümkünse taşra üniversitelerine gitme. İstanbul olabilir, İzmir olabilir, Eskişehir olabilir(Ankara'yı saymıyoruz). Geri kalan şehirlerdeki üniversitelerde olmasa bile şehirde canınıza okunur("Su mu? 500 bin, öğrenciysen bi milyon", "Yok öğrenciye kiraya felan vermiyoz, gidin! Hadeee!").
İstanbul biraz sıcak oluyür. İzmir'i çok bilmem ama oranın kızları güzel. Bence Eskişehir iyidir, arada sırada arkadaşlarla görüşmek için filan gidiyorum, bayağı hoş bir ortam. Yok gitmem dersen de sen biliin. Ama aile dışı ortamı, dediğim gibi, zevklidir. Bi gör, bi yaşa.
şimdi:
A) şansın varsa şehir dışına çık, ailesiz yaşamın nasıl bir şey olduğunu gör. Ã?ğrenci evinde yaşayacakların dünyada yaşayacağın en eğlenceli şeyler olacaktır büyük ihtimalle.
B) şehir dışına çık ama mümkünse taşra üniversitelerine gitme. İstanbul olabilir, İzmir olabilir, Eskişehir olabilir(Ankara'yı saymıyoruz). Geri kalan şehirlerdeki üniversitelerde olmasa bile şehirde canınıza okunur("Su mu? 500 bin, öğrenciysen bi milyon", "Yok öğrenciye kiraya felan vermiyoz, gidin! Hadeee!").
İstanbul biraz sıcak oluyür. İzmir'i çok bilmem ama oranın kızları güzel. Bence Eskişehir iyidir, arada sırada arkadaşlarla görüşmek için filan gidiyorum, bayağı hoş bir ortam. Yok gitmem dersen de sen biliin. Ama aile dışı ortamı, dediğim gibi, zevklidir. Bi gör, bi yaşa.
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
"When you see filth, call it filth"
-
Captain_of_Elven
- Kullanıcı

Çok Fantastik bir açıklama olmuşSacoKhan wrote:Ã?ncelikle ben olsam ankara dışında bir yere giderim. Her ne kadar gittiğim yer kötü de olsa her yaşanan insana deneyim kazandırır ve bu sayede şöyle arkana dönüp baktığında aslında başka yerler görerek başka insanlar tanıyarak ne kadar da experience sahibi olmuşum diyeceksin eminim. Ve böylece level atlayacaksınOlduğun şehirde kalarak ya da süper bir üniversiteye giderek belki ırkının paragon'u olabileceğini düşünüyor olabilirsin ama level'ı yüksek olanın kazanma şansı daha fazladır ben buna inanıyorum.
Bencede yeni şehirler görmen, yeni insanlar tanıman, senin açından çok daha iyidir tecrübe sahibi olursun SacoKhan dediklerine aynen katılıyorum.Yanlız başına ailenden uzak durman daha iyidir hayata alışırsın.
Kaybetmek ölmektir... Binlerce savaştan galip çıkabilirsin; ama sadece bir savaşta mağlup olursun.
Bence de dışarı da bir yere git tabi bunu yapabileceğine inanıyorsan.eğer yapamıyacağım diyorsan bu yola hiç başlama.
sakın buna inanma göreceğin güzel kız sayısı(ben 7 senedir İzmir deyim)10-20 civarında olur haberin olsun.İzmir'i çok bilmem ama oranın kızları güzel
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
bence de öğrenci evi ayrı bi güzel olur..
ben istanbul yazıcam ama mümkünse eve çıkmayı düşünüyorum yine de (zaten yıldız teknik tutarsa evimden 2.5 saat uzaklıkta
)
ayrıca çok uzak olmasın istiyosan eskişehirde okuyabilirsin gerçekten.
duyduğuma göre çok güzelmiş üniversite hayatı için.
hem anadolu üniversitesi de ii..
ayrıca istediin zaman ankaraya gidebilirsin
ben de, puanım istanbulda istediim bölüme yetmezse kocaeli yazmayı düşünüyorum
hem uzak olsun hem yakın olsun istiosan öyle yapabilirsin
ben istanbul yazıcam ama mümkünse eve çıkmayı düşünüyorum yine de (zaten yıldız teknik tutarsa evimden 2.5 saat uzaklıkta
ayrıca çok uzak olmasın istiyosan eskişehirde okuyabilirsin gerçekten.
duyduğuma göre çok güzelmiş üniversite hayatı için.
hem anadolu üniversitesi de ii..
ayrıca istediin zaman ankaraya gidebilirsin
ben de, puanım istanbulda istediim bölüme yetmezse kocaeli yazmayı düşünüyorum
hem uzak olsun hem yakın olsun istiosan öyle yapabilirsin
aslında sokrates diye biri yok...aslında platon şizofren...
Ben eğer ayrı kalacağın (ailen hariç) biri yoksa ayrıl git Ankara'dan diyorum.Gideceğin yeri çok iyi düşünmelisin.İçinde mutlaka tanıdığın birileri olmalı.Bir de kız açısından pek düşünme.Zaten erkeğin başına ne geliyorsa kızlardan geliyor
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

varya aslında doru ha...Edmond wrote:Ben eğer ayrı kalacağın (ailen hariç) biri yoksa ayrıl git Ankara'dan diyorum.Gideceğin yeri çok iyi düşünmelisin.İçinde mutlaka tanıdığın birileri olmalı.Bir de kız açısından pek düşünme.Zaten erkeğin başına ne geliyorsa kızlardan geliyor
sehir dışı cidden gusel olabilir yaw..
yola bir kere cıktıkmı kimbilir nerlere sürükleniris....
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Ben de 18 yaşındayken İzmir'den ayrılmıştım üniversite için. Hem de küçük bir şehirdi benimkisi. Tercihin büyük şehir üniversiteleri olsun. Ankara'da doğup büyümüşsün kolay olur senin için.
Ã?nceleri bocalarsın. Milyonlarca insan girip çıkacak hayatına ve sen bunların hepsinden bir şeyler öğreneceksin. Hayatı öğreneceksin en basitinden. Yanında ailen olmadan göğüs gereceksin tüm zorluklara.
O kadar çok güzel anın olacak ki öğrenci evinde...Ben Ankara dışına çık derim..
Ã?nceleri bocalarsın. Milyonlarca insan girip çıkacak hayatına ve sen bunların hepsinden bir şeyler öğreneceksin. Hayatı öğreneceksin en basitinden. Yanında ailen olmadan göğüs gereceksin tüm zorluklara.
O kadar çok güzel anın olacak ki öğrenci evinde...Ben Ankara dışına çık derim..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Aileden ayrı kalmanın herkesin yaşaması gereken bir deneyim olduğunu düşünüyorum. Ayrıca İzmir İstanbul'dan daha sıcak ve güneye gittikçe bu sıcaklık artıyormuş. 
Bence Ankara dışı bir yer yaz ama memnun kalmazsan bize kızma.
Sorumluluk kabul etmiyorum. 
Gaiatar'a hem yakın hem uzak bir yer seçme konusunda katılıyorum ve Daeya'ya da büyük şehir seçme konusunda katılıyorum. Zaten büyük bir şehirde yaşadığın için büyük şehirde devam etmen daha kolay olur ve evin fazla uzak olmazsa sıkıldıkça her haftasonu gidersin.
Ã?nerilerim yardımcı olur umarım.
Bence Ankara dışı bir yer yaz ama memnun kalmazsan bize kızma.
Gaiatar'a hem yakın hem uzak bir yer seçme konusunda katılıyorum ve Daeya'ya da büyük şehir seçme konusunda katılıyorum. Zaten büyük bir şehirde yaşadığın için büyük şehirde devam etmen daha kolay olur ve evin fazla uzak olmazsa sıkıldıkça her haftasonu gidersin.
Ã?nerilerim yardımcı olur umarım.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
Possessed
- Site Çizeri
Aredheliquas, senin anlattıgın gibi aynen ben de gecen sene bu soruyu dusundum, bu ikilemde kaldım. Ben de Istanbulluyum, Izmir ve Manisa dısında baska sehirde 5gunden fazla kalmadım. ancak gecen sene uni. olarak Kıbrısı (DAU) sectim. gitsem nolcak diye cok dusundum, cunku Istanbul gibi her seyin oldugu bi şehirden kasaba gibi bi yere gidecem. cok uyardılar, cok soylediler Kıbrısa gidip napacan diye. Ama su anda cok memnunum. aile olmadan uni. kampus hayatı inanılmazmıs. hani anlatılmaz yasanır derler ya, oyle. herkesin bu tadı tatması gerekir bence. o yuzden Ankara dısına cık bence. obur turlu bi dusun, lise gibi oluyo. sabah uni.ye aksam eve. bi seyler pek degismeyecek hayatında. ama kampus bambaska.
gercekten adapte olmak zor, ama bi alısınca cok zevk alıyosun.
Kıbrısta diraksiyonların sagda olması, trafigin sıkışmaması, butun Kıbrısta toplam 5-6 tane trafik lambası olması, yayalara yol verilmesi garip gelmişti bana
Istanbulun kaos trafiginden sonra KIbrısın olmayan trafigi cok degisik geliyo 
eger yasayabilecegine inanıyosan, sehir dısına kesinlikle cık
gercekten adapte olmak zor, ama bi alısınca cok zevk alıyosun.
Kıbrısta diraksiyonların sagda olması, trafigin sıkışmaması, butun Kıbrısta toplam 5-6 tane trafik lambası olması, yayalara yol verilmesi garip gelmişti bana
eger yasayabilecegine inanıyosan, sehir dısına kesinlikle cık
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..