ÖSS

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

ÖSS

Post by Aredheliquas »

Ya kardeşler öss sonucları bugun acıklanıo sanırım. Uff cok stresliim yaw. ya kazanamassam... şimdi diceksinizki nie sen bunnarı buraya yazıosun. haklısınız ama biyerlere içimi dökmem lazım. hee bu saatte kimseciqler yok... :cry:
ya inş herkes amacladığı yere ulaşır... birdaha bu sıkıntıyı cekmes...
bana şans dileyin... :cry: :cry: :cry:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Stres yapma, boşver. Sınavı kazanamamak sanılanın aksine geleceği çok az, belki de hiç etkilemeyecek. İş hayatında başarılı olmak için gerekli olan 1 dakikada 1 soruyu yanıtlayabilmek değildir. Biraz hırsı ve azmi olan herkes iyi bir iş kurabilir.

Ã?rnek olarak benim dayım liseden terk. şu anda yurtdışına ticaret yapıyor, 1-2 yılda bir araba değiştiriyor ve yılda 100 bin ytl küsür vergi veriyor.

Ã?ğrencileri üniversitelere yerleştirme gibi basit bir amaç için onların psikolojilerine bu kadar baskı yapan ve gençlere kendilerini geliştirebilecekleri en verimli çağlarında test çözdüren sınav sistemini kınıyorum.
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ıuuu... iiymiş be bayaa..
sonuclar saat kaçta acklanırki??? :(
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Captain_of_Elven
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Captain_of_Elven »

Setsuna wrote:Stres yapma, boşver. Sınavı kazanamamak sanılanın aksine geleceği çok az, belki de hiç etkilemeyecek. İş hayatında başarılı olmak için gerekli olan 1 dakikada 1 soruyu yanıtlayabilmek değildir. Biraz hırsı ve azmi olan herkes iyi bir iş kurabilir.

Ã?rnek olarak benim dayım liseden terk. şu anda yurtdışına ticaret yapıyor, 1-2 yılda bir araba değiştiriyor ve yılda 100 bin ytl küsür vergi veriyor.

Ã?ğrencileri üniversitelere yerleştirme gibi basit bir amaç için onların psikolojilerine bu kadar baskı yapan ve gençlere kendilerini geliştirebilecekleri en verimli çağlarında test çözdüren sınav sistemini kınıyorum.
Çok güzel konuştun Setsuna yuru be kim tutar seni..Hakkat çok iğrenç bir eğitim sistemimiz var ne bu yaa..Dayınada tebriklerimi ilet azmetmiş başarmış.

Benim bildiğim Ã?ss sonuçları 18 Temmuz 2006 Salı günü saat 10:00'da açıklanacaktı bu günemi alınmış(Gerçi beni ilgilendirmez ama)
Kaybetmek ölmektir... Binlerce savaştan galip çıkabilirsin; ama sadece bir savaşta mağlup olursun.

Bir zahmet destek olun şu gariban şovalyeye kaydolun oynamasanızda olur aslında.
[url]http://www.knightfight.co.uk/?ac=vid&
Fioner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Fioner »

ya sistemi ben ..... . nese ya. zaten calısmadım *** gibi bi puan gelecek. ama hayat diil sonucta bu. hayatın ufak bi parcası. hayat uzun. dediğiniz gibi azmeden yapar kardeşim. azimle şeyapan taşı delermiş :)

//mod:Lütfen forumdaki üslubumuza dikkat edelim!
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

Gittiğin okul ya da aldığın puan değil kendini geliştirmen önemli bunun hiçbir okul veremez sadece senin içinden gelebilecek bi şey...

Sen kendini yeterince geliştirirsen salla gerisini ....

Ama tabi iyi bi okulda kazanırsanız fena da olmaz hani :P

Ben bu Ã?SS denen delisaçması şeyin stresini 4 sene önce verdiğim için çok mutluyum :P
To Live is To Die!
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

Sonuçlar yarın saat 11:00 den itibaren http://oss.osym.gov.tr sitesinde açıklanacaktır.

Eğer sistemle ilgili konuşursak bende bir iki laf edeyim;

Sınav sistemi gerçekten çok kötü onu kabul ediyorum.Yani insanın geleceğinin 3 saat gibi kısacak bir süreye bağlamak banada oldukça yanlış geliyor.Ama mevcut ülke şartlarında bu sistem en iyisi.Yani kötünün iyisi arkadaşlar.Siz bu ülkede başka bir sistem getirirseniz kaos oluşur.Ne USA deki üniv. giriş,ne de diğer avrp. ülkelerindeki bir sistemi burda tutturabilirsiniz.Nedeni ise gayet açık.Bizim ülkemizde öyle bir şart koymuşlarki akıllara ziyan.Herşeyi üniversiteye bağlıyorlar.Sadece üniv. mezunlarına iş olanağı sağlanıyor(ki yazık onlarında birçoğu mezun olduktan sonra iş bulamıyor).İstisnalar tabi ki var onları gözardı ediyorum,çok az sayıda.Ama 2 milyon genç üniv. girmek istediğinde şu anki sistem en iyisi.Bundan başka çare yok.Ã?nce genel olarak bir değişim yaşamalıyız,sonra sınav sistemi değişmeli...
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

evet yaf yarına alınmış bende sabah öğrendim onu... yaw ne güzelde hazırlamıstım kemdimi yaf gelcek sonuclara.. boşu boşuna uykusuz kaldım.. nese yarını beklices artık.. eğer kazanırsamda World Of Warcraft bekle beni... eğer kaybedersemde dersane bekle beni :cry:
Gaiatar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gaiatar »

sistemin neresinden tutsan kopacak zaten..sadece eğitim diil ki..
düşünün onca üniversite mezunu varken nitelikli eleman açığı varmış. tvde bi amca söölemişti de unuttum şimdi..
bütün mesele de burda zaten, sizin de söylediiniz gibi herşey insanın kendini geliştirmesine bağlı.
bu ülkenin düzelmesi de toplumun kendini geliştirmesine bağlı
herkes üstüne düşeni ii yapıo olsaydı (yönetici, işçi, öğretmen, öğrenci..) herşey çok daha ii olurdu..
insanlar hiç kendini yormak istemio, kimse yaptığı işi içselleştirmio, bi sorumluluk hissetmio..
bööle olmasa öss de problem olmazdı bizim için, çünkü herkes üniversite okuycak die bi zorunluluk olmazdı..
meslek lisesi mezununun, çöpçünün, çaycının vs kıymeti bilinse, karınları doysa, bunca insan üniversite die bi tarafını yırtmazdı, üniversite bilim yapmak isteyenlerin tercihi olurdu..
dimi ama? :wink:
aslında sokrates diye biri yok...aslında platon şizofren...
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ya su koskoca Turkiyede herkes bizim gibi düsünürken nie kimsecikler bişiyler yapmıooo!!! su anda 2saatten az var sonucların acıklanmasına ve benim içime kazanamıycaam bilgisi düştü..
ama genede; think positively live positively dierekten umudu kesmiorm...
bakalım işin sonunda noolcak.. :cry:
az da kaldı yaa...
su gibiiiii akıııp geçeeer zamaan... :|
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

Herkes aynı şeyi düşünüyor ama Beckett in söylediği geçekten doğru... şu an ki mevcut şartları göz önüne aldığımızda bu şu an durumu kurtarıyo gibi duruyor. her ne kadar hiçbir zaman bu Yüksek öğrenim sistemini desteklememiş olsamda...

Aredheliquas... olmasa bile o kadar takma kafana bence kaç milyon ünv. okumuş işsiz var:).(sanırım bende onlardan biri olucam yakında :P) İlla bi yere kapağı atayım diye de kasma bence... Bu işsizlerden olacağına bi sene daha çalış adam gibi bi yer kazanırsın... Ama yine de umarım iyi bir puan tutturmuşsundur... Sanırım ben bu msj ı attığım sıralarda Milli eğitim bakanı çıkmış konuşuyodur :P

herkese iyi şanslar bol kazançlar...

Teşekkürler...
To Live is To Die!
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Uzun bir süredir frpworld.com dayım ve tecrübelerime dayanarak frpworld mezunlarının genelde türkiye de "iyi" denilen üniversite ve bölümleri kazandığını biliyorum.

Bu kafadan attığım birşey değil, istatistik :) Umarım bu sınavda da geleneklerimiz bozulmaz ve başarılı olursunuz Ã?SS ye giren arkadaşlar.

Verdiğim istatistiğin sebeplerini de tahmin edebiliyorum ama neyse, bunları karıştırmanın zamanı değil.

Umarım herkes istediği, kendisi için en iyi olan yere girer. En iyi meslek puanı en yüksek olan meslek değildir, en iyisi severek yapabileceğiniz meslektir.

Tüm Ã?SS li frpworld üyelerine geçmiş olsun diyorum, sıkıntılı bir zaman atlattınız, şimdi ileriye bakma zamaı ;)

:ayyyy!:
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Yeminere tamamen katılmakla birlikte soruyorum.

Eeee haberler nasıl?
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
occultsearcher
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by occultsearcher »

E açıklandı sonuçlar, dökülün bakalım.
şehir dışından / içinden Ankara Ã?niversitesi'ni kazanıp Cebeci kampüsüne gelenler (SBF, İleF, EBF ya da Hukuk) beni dürtsün de ilk senesinde yalnız kalmaktan kurtulsun. Ben size hazır FRPci kafa dengi grup önerebilirim :D
O yüzden haber vermemezlik etmeyin. Bilirsiniz "biz"ler "misafirperverliğimiz"(hospitality) ile tanınırız :)
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
Gaiatar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gaiatar »

bir öss gazisi olarak ben cevap veriorum (deli - ösym g*tümü ye şarkısı eşliğinde) :)
haberler çok karışık. puandan bi sonuç çıkarmak imkansız.
benim say2 puanım 325 ama bu geçen seneki 325 diilmiş.
ne puan ne yüzdelik dilim bişey ifade etmiomuş bilirkişilerden öörendiime göre
sadece ama sadece sıralamaya bakıcakmışız.
ben 15572nci olmuşum. bu da ii sayılır.
umuyorum ki benim hedeflerimden biri olan yıldız teknik - kimya mühendisliine yeter..

ayrıca bi arkadaşım dersaneyle konuşmuş. puanı 305 miş, dershane demiş ki o puan geçen senenin 335ine denk gelio.
belki biraz abartmışlardır ama puanların düşçee çok açık.

bütün kader ortakları gazi arkadaşlarıma duyururum :)
ümitsizliğe kapılmayın, ama temkinli olun..
budur. 8)
aslında sokrates diye biri yok...aslında platon şizofren...
Post Reply