http://www.stillpsycho.net/%C4%B0stanbul_Efsaneleri
beyler bu adresten bu oyunu bedavaya 170 mb olarak indirebilirsiniz ayrıca oyun still psycho ekibi tarafından bizzat test edildi.3d olan bu frp oyunu üstteki adresten indirin
lale savaşcıları windows version
http://www.stillpsycho.net/%C4%B0stanbul_Efsaneleri adressss işte burda lale devri savaşcıları(gerçek ismi böle)hemen indirin fıstık gibi
-
ussiyiness
- Kullanıcı

istanbul efsaneleri aslında eski bir oyundur arkadaşlar.bildiğim kadarıyla üçleme olarak planlanan ancak maalesef devamı getirilemeyen güzel, eğlenceli bir crpgdir. ilk olarak amiga zamanlarında oynamıştım, bu dağıtım çıkana kadar da bi daha ne emülatörden ne de dosboxtan oynayasım gelmedi ama bu dağıtım bayaa başarılı. 170 MB indirip kuruyosunuz ve ayrıca hiçbi ayar yapmadan çalışıyo. o bakımdan gözünüz korkmasın.
oyuna gelince, anlaması zor gelmişti bana. karakterlerin ırklarının maganda, irospa (anladın sen), memur vs... özelliklerin damak, istanbulluluk, yüzsüzlük vs... vecizelerin (büyülere tekabül ediyo) lale, pis, bana mı dedin, vs... olmasından da anlaşılacağı gibi oyunu anlamak biraz zor. dağıtımda manual var mı bakmadım açıkçası.
oynanış açısından oldschool crpglere (eotb üçlemesi, dungeon hack, vs...) benzer şekilde kare kare ilerleme ve 90 derecelik dönüşler sözkonusu. encounterlerde ise oyun turn based, izometrik ekranlı sisteme dönmekte. gayet rahat oynanabiliyo.
oyunun settingi ise yobazlığın pençesine düşmüş istanbul.
mutlaka edinip bi bakın derim. 170MBye değer.
oyuna gelince, anlaması zor gelmişti bana. karakterlerin ırklarının maganda, irospa (anladın sen), memur vs... özelliklerin damak, istanbulluluk, yüzsüzlük vs... vecizelerin (büyülere tekabül ediyo) lale, pis, bana mı dedin, vs... olmasından da anlaşılacağı gibi oyunu anlamak biraz zor. dağıtımda manual var mı bakmadım açıkçası.
oynanış açısından oldschool crpglere (eotb üçlemesi, dungeon hack, vs...) benzer şekilde kare kare ilerleme ve 90 derecelik dönüşler sözkonusu. encounterlerde ise oyun turn based, izometrik ekranlı sisteme dönmekte. gayet rahat oynanabiliyo.
oyunun settingi ise yobazlığın pençesine düşmüş istanbul.
mutlaka edinip bi bakın derim. 170MBye değer.
War, war never changes...
indirip oynadım. amiga zamanına göre düşünüce güzel bir oyun. karakterler, konuşmalar, başınıza gelebilecek oyunlar tanıdık, bu açıdanda güzel. çok eski olmasının bir getirisi olarak oyunun grafikleri tam ekranda net değil, ayrıca oynanışıda biraz zor. oyunda modellemeler mekan grafikleri sınırlı olduğu için nerde olduğunuzu unutmamak sağlam bir hafıza gerektiriyor. bunun haricinde nostaji arıyanlara birebir diyebilirim. Türk yapımı (hatta oyundaki videolar bile programcılar tarafından çekilmiş) bir oyun yok mu veya eski projelere merak saldım diyenlere önerilir.
-
Thundorius
- Kullanıcı

-
DarkArthas
- Kullanıcı