Page 1 of 3

sohbet bölümü

Posted: Mon Jan 09, 2006 9:56 am
by Efla
Eskiden... Ben siteye ilk girmeye başladığım zamanlarda. Sitenin sohbet bölümü gayet hareketli olurdu. Akşamları belli saatlerde hep birileri olurdu hep konuşmak için gelirdik. Sitede yapılan rplerin geyikleri yapılırdı, ufak oyunlar oynanırdı. Hatta çoğu zaman oyun havasında sohbetler yaşanırdı(Bir hana gelmiş gezginleri canlandırarak) Forumlarda hiç bhasi geçmemiş rpler bile döndü. Efla'nın asası geyiğini hatırlayan var mı bilmiyorum :)

Forumdan başka bir tat alıyor insan oradakilerden. Hatta tanıştıklarımın önemli bir ksımını önce sohbet bölümünde tanımıştım.

Bir baktım da özlemişim o günleri. Diyorum ki belli günlerde belli saatlerde sohbet bölümüne girmeye çalışarak eski geleneği yeniden canlandırabiliriz.

Siz ne düşünürsünüz acep. MSN var ne diye sitenin sohbetiyle uğraşalım mı dersiniz yoksa bana katılıyor musunuz?

Posted: Mon Jan 09, 2006 10:03 pm
by Beckett
Olabilir...Gayet de iyi olur aslında.Frpworld de sohbet geceleri düzenlenebilir.Herkes oradan muhb. eder ve tatlı bir hava oluşur. :wink:

MSN denilen illete belkide böylece karşı durabiliriz :)

Posted: Tue Jan 10, 2006 1:55 am
by TheoDorus
aman abi kim özlemez zaten oyun odasıyla sohbet odası da farklıydı cogu kişi birbirini tanıodu yada yeni giren kişi hemen tanısıp ısınıodu ortama. oyunlarda cok zevkliydi sohbette zevkliydi. tapınaklardaki rpler bile az da olsa sohbet kısmında yapılıodu. ayrıca belli bi saat konuodu bu zaman frp war die gelen geliodu. hakketen özledim o gunleri tüm bi yazım frpworlde gecmisti gecen sene(2004 yazı yani:) )

Posted: Wed Jan 11, 2006 11:38 pm
by rilley
baba o zaman belli bir saat belirleyelim, yaa zaten ber her girdiğimde çoğunlukla sohbet kısmını açıyorum kimse gelmiyyor.

Posted: Thu Jan 12, 2006 4:07 am
by Sylvos
Bırakın arkadaşlar, sohbet odası felan hikaye.. Bence girmemeniz daha iyi.
Sonra densizin teki gelip küfür saymaya başlıyor, hiç keyfiniz kalmaz sonra...

Posted: Thu Jan 12, 2006 4:25 am
by calis
Bence rp günleri düzenlenmeli ben eskiden öneri de bulunmuştum forumda fakat database bişiler olmasından dolayı gitmiş o topic de.dediğim gibi rp günleri düznelenilir gm ler belirlenirr oyunlara kayıt falan zevkli olur yane.

Posted: Thu Jan 12, 2006 4:36 am
by Gorath
Efla wrote:Efla'nın asası geyiğini hatırlayan var mı bilmiyorum
Unutulmaz ki böyle olaylar. Yani eski tayfa burada olmasa bile eminim hatırlıyorlardır. :) Justarius, Majenta ve diğerleri... Unutmadıklarına eminim :D

Ben belirli saat dilimlerinde gireceğim öyleyse sohbet odasına. Yeniden bir şeyler yapabiliriz orada. Sohbetler ve oyunlar...

Bu arada;

Asanı Oren çalmıştı :P

Posted: Thu Jan 12, 2006 6:10 am
by rilley
yaa en azından siteye girenler şöyle bir kenara açıp koysunlar sohbet odasını, ben benim makineyi acayip bir şekilde yavaşlattığı halde yapıyom bu olayı her girdiğimde siteye.

Posted: Mon Jan 16, 2006 3:42 am
by Slach
Arkdaşlar herkez böyle sohbetlerden memnunsa girin. Ama ben kimseyi göremiyorum orda, yeni arkdaşlarla tanışmak için iyi bir fırsat bence.

Posted: Mon Jan 16, 2006 3:48 am
by Gorath
Bu gün bir hayli konuştuk Sohbet bölümünde. Üç kişiydik ama başka arkadaşlarda girmeye çalışıp bir türlü giremediler sanırım. Bazıları da girdikleri gibi düşüyorlardı. Ama biz yine de sohbet ettik :D

Posted: Mon Jan 16, 2006 3:56 am
by trulias
aslında şu eski anıları yadetmeniz bile ayak üstü bir sohbet bölümü oluşturmak zaten :D

Re: sohbet bölümü

Posted: Sun Jul 16, 2006 6:28 pm
by engin
benimle sohbet edebilirmisin

Posted: Fri Jul 21, 2006 9:39 am
by Possessed
sanal bulusma gunu yapılabilir. herkes (atıyorum) 25 tummuz gunu saat 21:00 gibi girsin sanal toplanılacaktır diye duyuru yapılsın. insanlar niye girmesin ki?

Posted: Fri Jul 21, 2006 10:17 am
by occultsearcher
Ne? Sohbet mi?
Nerdeee?
Ben görmedim ki orayı. Görsem girerdim...
(boşuna gözlük takmıyorum herhalde, körüm :P)

Posted: Fri Jul 21, 2006 11:11 am
by FrontsideAir
Sohbet bölümü kaldırıldı sanırım. Eski adresi http://www.frpworld.com/modules.php?name=4nChat idi. Pek aktif olmadığından olsa gerek.