Diablo
Diablo
Oynayan varmı?Hatta B.nette?
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
-
necroyunus
- Kullanıcı

Diablo deyince akan sular durur
Tabiki (2)den bahsediyorum
Oynsana.com da (Sananenin tekrar açılmış hali) necromancer için 4 tane strateji rehberimi bulabilirsiniz
Ama artık oyunun verebileceği hiç birşey kalmadı yahu....zevk dahil..
Ama Diablo 1 dersen onda da bir klanımız vardı TR klanı işimiz gavur öldürmekti çok ta zevkliydi oyunu bulsam oynarım yine
Tabiki (2)den bahsediyorum
Oynsana.com da (Sananenin tekrar açılmış hali) necromancer için 4 tane strateji rehberimi bulabilirsiniz
Ama artık oyunun verebileceği hiç birşey kalmadı yahu....zevk dahil..
Ama Diablo 1 dersen onda da bir klanımız vardı TR klanı işimiz gavur öldürmekti çok ta zevkliydi oyunu bulsam oynarım yine
-
neldoreths
- Kullanıcı

-
neldoreths
- Kullanıcı

-
neldoreths
- Kullanıcı

Ben Diablo 1 de 2 yi de oyunadım. Bence 1 kesinlikle daha güzel grafikleri pek iyi olmasada (ilk oynadığımda bana süper gelmişti) sesler ve senaryosu çok iyi 2 de beyendiğim tek şey necro dark elf gibi ırklar gelmesi. eğer netten oynanan bir yer varsa bende gelebilirim. Oyunda benim 20. lvl wizard vardı.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Sen Diablo 1 yada 2 oynadığından eminmisin?Ã?ünkü ne 1 de ne 2 nede lod'da dark elf adında hiçbireşy yoktu.Irk değil , sadece sınıflar var.Ha herhangi bir modunu oynadıysan bilmiorum.slach wrote:Ben Diablo 1 de 2 yi de oyunadım. Bence 1 kesinlikle daha güzel grafikleri pek iyi olmasada (ilk oynadığımda bana süper gelmişti) sesler ve senaryosu çok iyi 2 de beyendiğim tek şey necro dark elf gibi ırklar gelmesi. eğer netten oynanan bir yer varsa bende gelebilirim. Oyunda benim 20. lvl wizard vardı.
Shadow , hangi realm'de oynuyorsun?benim eastde 88 sorc , westde 93-90 sorc 88 barb , eu'da 87 zon ve 97 sorc var.
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
-
necroyunus
- Kullanıcı

- dwarfgarflin
- Kullanıcı

ztn eskilerden kimse kalmadı. bi wlons duruor o kadar. numecan fln gitti hepsi...kalanlar ya bnette yada başka clsoed serverladrda. open hayatı öleli 1-2 sene oldu...necroyunus wrote:Evet doğru bildin /Bone/NEcroyunus'tur nickimSufferly wrote:1.09 zamanından tanıorm seni. bone da deilmiydin?
Klanımız çok yaşlandı yanlız....
Kapatıyoruz galiba kepenkleri
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me