Bencede bu bölüm kaldırılmamalı ancak gerekli düzenlemeler ve sıkı bir denetim yapılmalı ve bence buranın ortamını koruyacak mod lar verilmeli.Birde geyik yapılacaksa bari frp üzerine olsun frp ile alaksı olmayan konular üzerine değil.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Meselenin kendisine inilmeli böyle tepedeninme bir çözümle insanların eğlencesini kısıtlayarak değil daha farklı önlemler alınarak düzey korunmalıdır. Bence kaldırılmamalı.
tamamda dediiniz gibi iyi bir kaç mod. verilmeli ama sadece frp olursa da adamı biraz sıkar yaw.-bence-çünkü frp konuşmak isteyen biri niye geyik yapsın ki?geyik yapacak kafayı dağıtacak sonra ne yapacaksa yapacak bence yapılması gereken şeyler;
1-İyi birkaç(ewt çoğul)moderatorler verilecek
2-Birkaç iyi düzenleme yapılacak
3-Çok çok fazla dağıtan konular aynı gün silinecek(veya en kısa zamanda)
The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help
bence kaldırılsın kaldırılsın oyu verdim çünkü girenlerin belli bire çoğnluğu buraya giriyor abicim çok ta güzel olur bende giriyorum ama kaldırılsın diyorum
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
bence kesinlikle kaldırılmamalı, güzelcene bi düzenleme ve seviye yükseltilip, bi kaç topic ayarlanırsa hiçte sorun olmaz, ayrıca çok kişide buralarda takıyor, isteyen girsin bence, istemeyenlerde mesaj atmazsa geyikten uzak durmuş olurlar bana göre..
öneri ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Efla wrote:Meselenin kendisine inilmeli böyle tepedeninme bir çözümle insanların eğlencesini kısıtlayarak değil daha farklı önlemler alınarak düzey korunmalıdır. Bence kaldırılmamalı.
hayır kesinlikle kaldırılmasın. . en gusel geyigi burda yapıoruz. he zannetmeyinki bu siteye sadece bu bölümde geyik için giriyoruz. rp içinde giriyorum geyik içinde...
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.