World of warcraft Kasım - Aralık 2004 de çıkıyor Level dergisi oyunun beta testine katılmış oyun hakkında bilgide veriyor. birdahaki sayısında da dewam edecekmiş vermeye..
Abi ölümüne bekliyom 15 ekim tarihinde piyasada olacağı söyleniyor gerçi ben bu sene öss kascam ama aynı zamanda wow da kasıcam birde frp world guildi kurarız nasıl olur ha
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
şey efla üni.de oynayabilip oynayamayacağını ben söyliyebilirim hayır oynayamazsın,hacettepe bilg. kazandın sen değilmi,bilgisayarlarda hiçbir oyun yüklü değil,olsada sistem yetmez.
hmmmm.çıksın bakalım.oynayalım ve görelim nasıl yapmışlar...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Ben oynamaya başladım bile sizi bilemem,bağlantınız 2gb yi dosya indirmeyi kaldırıyorsa rahat oynarsınız.Hem stress testte açıldı,1k kişi alacaklar..Eh bakalım bence çok güzel ama bağlantısı kötü olanlar ne yapacak bilemem...
This program is only available to North American customers.
Stress test beta'yi biraz zor oynarsın tabii Kuzey Amerika'da yaşıosan o başka...
2- Bağlantı problem olmıcak.Zaten Bill Ropers bağantı konusunda hassas olacaklarını söylediler.Yani 256k fln warsa cillop gibi oynanır.128'le bile oynanacak.