Anket
Anket
Anket
ben Haplo yu secerim ama nedense cok sig bir anket gibime geldi.
mesela tasslehoof yok
yani daha cok secenek yazmak gerekir ama bu sefer de yer yetmez...
en iyilerin en iyisini secmek de... biraz zor gibi
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
Hım Raistlin ve Gandalf arasında gidip geliorum ama Squva nın dediği gibi Tasslehoof felan olmalıydı Tanis felan yada karakılıç serilerindeki simkin ama onlar olmadığı için düşündüm taşındım oyumu Raistline verdim
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Berbat bir anket. Kim yaptıysa tüm sevdiğim karakterleri çıkartmayı başarmış anketten. Sanırım sadece kendi beyendiklerini eklemiş... Ben bunlardan hiç birisine oy atmam. En azından başlık tüm fkdaki diye olduğu için. Attığım oy mantığa aykırı olur...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
ANKET
Beğenmediğisen sen yap Gorath
Anket sorusu böyle olacaksa bende haplo derim ama sanırım bizim haplo alınmış...EviLDoeR wrote:Anket sorusu şöyle olcaktı: "Aşşağıda yazılı kahrmanlardan en çok sevdiğiniz"
Benim Haplo dur.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

Bende onu kastettim zaten hiç birisi piyasada yok...Drizzt_Dourden wrote:drizzt nerede arkadaslar![]()
herhalde eklemeyi unuttun diye yorumluyorum ben
benim oyum drizzte
onu bırak, böyle bir anketin açılması zaten başlı başına bir saçmalık benceBeğenmediğisen sen yap Gorath
dünyanın neredeyse en geniş edebiyat kitlesi içinden bir kişi nasıl seçilebilir?
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Tamamen aynı görüşteyim...Norticus wrote:onu bırak, böyle bir anketin açılması zaten başlı başına bir saçmalık benceBeğenmediğisen sen yap Gorath
dünyanın neredeyse en geniş edebiyat kitlesi içinden bir kişi nasıl seçilebilir?