yahu 2 hafta internetin olmayısı ardından RPyi kacırdım bide üstüne bilgisayar kalkınca siteden koptum...
ne zaman bitti hikaye??
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
yazın sıcaklığından heralde. güz zamanı başlar yeni RPler umarım..
Merhaba sitede yeniyim ama bir frp bağımlısıyım online olarak oynuyorum ftp üzerinden bu sitedede oynamak istiyorum ve de bu diyarda ama bana biri yardımcı olabilirmi karakteri nasıl yaratıyoruz oyun nasıl gelişiyopr falkan pm lerinizi bekliyorum
Yakında, han konseptinde yeni bir diyar açılacaktır, orada oynayabilme olanağı bulunacak. Sitemize hoşgeldin diyorum öncelikle Han açılana kadar diğer aktif frp başlıklarıyla ilgilenmeni öneririm.
Hoşgeldin umarım diyarda iyisini bulursun.
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.