Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:Warlock olan ise; Tipit Kasabası’nda pazarda dolaşırken kendisine omuz atan birini uyarmış. Ancak kaba kişi özür dileyeceğine diklenmeye kalkmış. Bu sebeple başlayan düello sonucunda Warlock diğerinin işini kolayca bitirmiş ama birden kasabanın muhafızları çevresini sarıp yakalamışlar. Aslında adil bir dövüş olduğu hâlde kasabanın valisi Otis ölenin akrabası olduğu için, mahkemede suçlu gösterilerek mahkum olmuş.

Hahaha, herhâlde valiyi suçlayacak :D Rahmetliyi mezarından kaldıracak değil ya :D
:mrgreen: Evet, direk valinin kapısına dayanacak. (tabii dövüş adil diyor ama biri warlock, diğeri ise özel güçleri olmayan bir vatandaştı) :-P

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

"Hey, ben 4 yıldır bir Warlock'um, adam ise 30 Level Farmer, o Epic olmuş bir kere! Ben daha güçsüzüm!"
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Sevgili oyuncular, sanırım geceyi tavsiyeme uyup aynı yerde (veya yakın) bir yerde geçirdiniz. Biraz önce yeni girenlerin de inventory'sine baktım hiç kimsede yiyecek bir şey göremedim. Karga dişinizin kovuğuna bile gitmedi. Eğer bir gün daha aç ve susuz geçirirseniz Endurance checklerinize başlayacağım ve dinlenmelerinizde healing surgelerinizin yenilenmemesi riski oluşur. (sanırım :roll: ) Kötü bir şey olur yani. :-P

Neyse bu sabah olduğunda hepiniz dinlenmiş, tazelenmiş, iyileşmiş ve bütün güçlerinizi kazanmış olarak hazır hale geldiniz. Tam ne tarafa gideceğinizi tartışırken, birden kuvvetli bir rüzgar etrafınızdaki ağaçları salladı ve kanat sesleri duydunuz. :schemes: Geliyor...

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Bir mesaja birden fazla spoiler olamadığından Monster Knowledge checklerinizi buradan veriyorum:

Ash & Liero Nature check: (sadece Ash ve Liero biliyor)

Code: Select all

Siyah ejderler etraflarına karanlık bir bulut oluşturabilir; (total concealment)  bu bulutun içinde  darkvision olanlar (ejderin var) rahatça görebilir. Ejder evildir.
Hope Arcana Check: (sadece Hope biliyor)
Karanlık tip gölgeler boyutundan "darkvision" olan bir yaratık

Lieroya not: Senin karakterin resmini koydum, bence güzel oldu :mrgreen:[/b]

Image

.
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Eladrin kızları güzel oluyor ama erkekleri az biraz tipsiz :)

Napalım arkadaşlar. Kitabı versek bile ejderha bize yine de saldırır. Kargayı yedik sonuçta. O da bizi yer.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Saldıralım exp. alırız :D
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

CLiCKs wrote:Saldıralım exp. alırız :D
ejderi kesince yemek sorunu da ortadan kalkar. :D benim eladrinin midesi biraz hassastır ama idare etcez artık.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

liero wrote:ejderi kesince yemek sorunu da ortadan kalkar. :D benim eladrinin midesi biraz hassastır ama idare etcez artık.
:D Benim de aklıma geldi bu. Bu yüzden de "Monster Yemenin yan etkileri" diye bir house rule üzerinde düşünüyorum. :mrgreen: (ciddiyim) Monsterin leveline ve güçlerine bağlı olarak onu ızgara yapıp yiyenlerin başına bir takım geçici ya da kalıcı, iyi ya da kötü, değişik ve eğlenceli şeyler gelecek. Bu konuda bir tablo hazırlamak istiyorum ama bu tablo sadece 1d100 attığında oyuncunun başına iyi mi kötü mü bir şey geldiğini (büyük ihtimal bir şey olmayabilir de) belirlemek için kullanılacak ya da (1d20+Monster level) ile yiyen oyuncunun Fort defansına saldırarak etkilenip etkilenmediği de anlaşılabilir, vs...

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Dwaxer güzel fikir :D
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Ya tadı nasıl acaba bunun ya :D

Neyse arkadaşalr ne yapıyoruz
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Mark-Hope, tamam kendin de tipsizsin ama aşağıdaki tipin lafına nasıl güvendin yaa! :-P

Image

Kitap aslında asitten zarar görmez ama bu tipler bunu bilmiyor ve eğer kitabı vermeseydiniz, ejder size, ya da kitap kimdeyse ona karşı asitli nefesini kullanmayacaktı. Kitabı kalkan olarak bile kullanabilirdiniz icabında. :mrgreen:

Hadi savaşın artık; öncelik sizde, (herkes hareketini yapabilir) ejder kendine pek güvendiğinden ve sizi hafife aldığından, oynuyor sizinle...

.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Dwaxer bu boyutça benden büyük akrabam ejderhaların en küçüğüne mi giriyor? :D
Albert Einstein
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

CLiCKs wrote:Dwaxer bu boyutça benden büyük akrabam ejderhaların en küçüğüne mi giriyor? :D
Evet bu "Young" dragon; gözünüz korkmasın, bunu yenebilirsiniz ama dikkatli olmanızı da tavsiye ederim, aranızdan bir(kaç) kişi mefta olmasın. :schemes:

.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

şu tipsiz adamcağız ne iştir? Ona göre temkinli olalım :-P Yoksa allah ne verdiyse dalıcam. Daha sonrada ejderhanın boynuzlarıyla mangal yapma keyfim var :schemes:
Albert Einstein
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

CLiCKs wrote:şu tipsiz adamcağız ne iştir? Ona göre temkinli olalım :-P Yoksa allah ne verdiyse dalıcam. Daha sonrada ejderhanın boynuzlarıyla mangal yapma keyfim var :schemes:
O karanlık tip "Small" boyutlarda, halfling gibi bir şey, hançerli mançerli "Rogue" tarzında birisi; boş sayılmasa da asıl düşmanınız ejderdir.

Ejder de sizi yemeyi düşünüyor! he he.

.
Post Reply