devrimk wrote:Ash "Kimmiş peşinizdekiler?" diye sordu Warlocka.
Sonra Liero'ya dönüp. "Ben nerede olduğumuzu gösterebilirim. Küçük bir harita olacaktı yanımda."
Ã?arpı ile işaretli yeri gösterir.
"Bu civarda olmamız lazım."
Ash ranger olduğundan ve Nature trained olduğundan bulunduğu mevkiyi aşağı yukarı biliyordu. Diğer elemanlar; güney-doğuya doğru gitmekle ne kadar büyük bir hata yaptığınızı herhalde farketmişsinizdir! Dondesta kalesinden yer altından kaçmıştınız, şimdi de yer üstünden tekrar geri gidiyorsunuz!
Not: "Güney aşağısı, kuzey yukarısı, doğu sağ, batı sol," diye belirtmeme gerek yok herhalde?
.
Devrimk Ash;
Sen two-blade ranger olduğundan longbow ile "Twin-Strike" vs gibi power yapmana maalesef izin veremem. O zaman archer olmanın bir esprisi kalmıyor.
...
Mark, sen menzillerini pek düşünmüyorsun, hatırlatayım. Diğer oyunda da kaç kere menzil dışı yerlere büyü yapmaya çalıştın.
...
Diğer arkadaşlar, pek sessiz kaldı...
...
Kuzgun öldü arkadaşlar. Normal bir hayvan, herhangi bir özelliği yok. şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz; healing surgeleriniz olmadığı halde aç bilaç, yorgun bir şekilde karanlık bir ormanda survival skill challenge yaparak kendinizi riske mi atacaksınız. (hiç tavsiye etmiyorum)
Hissetmeye çalışın; şu anda kendinizi gebermek üzereymiş gibi hissediyorsunuz, aslında bir adım daha atacak haliniz yok. şimdi yatıp uyusanız hanginiz ilk nöbeti tutacak diye içinizden endişeleniyorsunuz.
Uyarı: Survival Skill challenge başarısız olursa healing surge kaybedersiniz; ama zaten healing surge'ünüz yok! Bilmem anlatabildim mi!.. Ayrıca 1/6 ihtimalle monster grubuna rastlatacağım sizi.
Yani benim tavsiyem açıkçası geceyi dinlenerek geçirmeniz ve tazelenmeniz.
Tipit kasabasında, hapse girmemim sorumlusu olan bir kişi var. Ondan suçlamalarında açıklama getirmesini isteyeceğim. şimdilik burada dinlenelim. Sabahleyin yer değiştirince, kitabın kapağından öğrendiğim bilgiyi sizinle paylaşmayı düşünüyorum.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
devrimk wrote:Dwaxer ranger twin strike'ı istediği gibi yapabilir diye düşünüyorum Class Feature'e bağlamamış çünkü. Fakat o şekilde uyguluyorsan bir sorun yok.
Evet geçen sene oynattığım oyunda da Edmond'un okçu karakterine de çift-el kılıç ile power yaptırmadım; Bunu biraz kendi mantığımda, madem bir "still"e yöneliyor, o stilde kullanması lazım güçlerini diye (belki house rule oluyor ama) düşünüyorum.
devrimk wrote:Dwaxer ranger twin strike'ı istediği gibi yapabilir diye düşünüyorum Class Feature'e bağlamamış çünkü. Fakat o şekilde uyguluyorsan bir sorun yok.
Evet geçen sene oynattığım oyunda da Edmond'un okçu karakterine de çift-el kılıç ile power yaptırmadım; Bunu biraz kendi mantığımda, madem bir "still"e yöneliyor, o stilde kullanması lazım güçlerini diye (belki house rule oluyor ama) düşünüyorum.
.
Bence doğruydu yaptığın.Anlamsız yani iki tarafın da gücünü kullanabilmesi
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Warlock olan ise; Tipit Kasabası’nda pazarda dolaşırken kendisine omuz atan birini uyarmış. Ancak kaba kişi özür dileyeceğine diklenmeye kalkmış. Bu sebeple başlayan düello sonucunda Warlock diğerinin işini kolayca bitirmiş ama birden kasabanın muhafızları çevresini sarıp yakalamışlar. Aslında adil bir dövüş olduğu hâlde kasabanın valisi Otis ölenin akrabası olduğu için, mahkemede suçlu gösterilerek mahkum olmuş.
Hahaha, herhâlde valiyi suçlayacak Rahmetliyi mezarından kaldıracak değil ya
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.