Kardeşim, bu benim Reengarnazyonumdwaxer wrote:Dalga mı geçiyorsun? Dirilmeyince senin paran olmaz ki o? :schemes: Ã?atır çatır yicez paraları.Edmond wrote:Ã?yleyse ben dirilmeyeyim, seviyemi sen belirle, ben insan Monk olacağımArkadaşlar eşyalarımı toplayın
satın, paramın yarısını verin
.
Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Yok yahu, bak ben beleşe reengarnasyon yapıyorum, öbür türlü, cebimde beş gayme yok, paramı siz vermek zorunda kalırsınız.Fakat böyle olursa, eski mallarımın yarısı yanınıza kâr kalırdwaxer wrote:Olmaz öyle! Yemezler. :schemes: Druidler yapıyor reengarnazyonu, yaptırtalım istersen, hem ucuzmuş da!Edmond wrote:Kardeşim, bu benim ReengarnazyonumAynı anda yaşamışlar o kadar
.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
ResttttttttttMark wrote:Eğer Huor'un ölmesi senin suçun diye devam ederseniz.
Beni sizden uzaklaştırmaya zorlamış olucaksınız.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Mark sende hepsi benim suçum filan diyip üzülsen kimse sana birşey demez. Beraber büyüdüğün bir adam ölüyor sen yere gofretini düşürmüş kadar üzülmüyorsun.Mark wrote:Eğer Huor'un ölmesi senin suçun diye devam ederseniz.
Beni sizden uzaklaştırmaya zorlamış olucaksınız.
Küreni çıkarıp kertenkelelerle konuşmaya çalışıyorsun. Bu karakterin herhangi birine yakınlığından bahsedilebilir mi?
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Zuhaha, Yenen Benji'nin sözleriyle grubu terk eder..................
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Edemez bırakmayız onu. Onuda düşündüm. Mantığına daha da konuşacağız. Ha baktık kaçmaya yeltendi, Wulfgar kafasına bir tabe geçirecek bayılatacak. Dikkat ettiysen hala onu iyileştimedik. Bayıltmak kolay olsun diye 
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Edmond
Monk kulağa hoş gelsede oyun mekaniğinde bilhassa düşük seviyelerde oldukça zayıf kalan bir sınıf, 4. seviye olarak oyuna başlayacaksın. Yüksek AC'si olan İnsan, Elf ya da Half-Elf fighter öneriyorum sana. İstersen ben karakteri yaratmanda yardımcı olurum.
Edmond yeni karakterle başlamak istesede siz Huor'u diriltmeye çalışacaksınız. (Raise Dead gibi büyülerin özelliği: istemeyen kişiyi diriltemezsiniz.) Başka bir karakter öldüğünde de aynı tip davranış sergilersiniz diye düşünüyorum, çünkü bu büyüyü denemeden kişinin gelip gelmeyeceğini bilmek karakterleriniz için imkansız.
Huor'un cesedini alıp, Kuleye dönüp oradan da Epoh'a portal yoluyla gideceksiniz. şu an kuleyi biraz araştırınca bir kaç ipucu daha çıkacak, fakat girmediğiniz kısımları şimdi ya da daha sonra çözebilirsiniz.
Monk kulağa hoş gelsede oyun mekaniğinde bilhassa düşük seviyelerde oldukça zayıf kalan bir sınıf, 4. seviye olarak oyuna başlayacaksın. Yüksek AC'si olan İnsan, Elf ya da Half-Elf fighter öneriyorum sana. İstersen ben karakteri yaratmanda yardımcı olurum.
Edmond yeni karakterle başlamak istesede siz Huor'u diriltmeye çalışacaksınız. (Raise Dead gibi büyülerin özelliği: istemeyen kişiyi diriltemezsiniz.) Başka bir karakter öldüğünde de aynı tip davranış sergilersiniz diye düşünüyorum, çünkü bu büyüyü denemeden kişinin gelip gelmeyeceğini bilmek karakterleriniz için imkansız.
Huor'un cesedini alıp, Kuleye dönüp oradan da Epoh'a portal yoluyla gideceksiniz. şu an kuleyi biraz araştırınca bir kaç ipucu daha çıkacak, fakat girmediğiniz kısımları şimdi ya da daha sonra çözebilirsiniz.
Search aynı zamanda bende de var. O zaman bir süre arayalım, leşlerimizin üstünden bir şeyler bulmaya çalışalım ve şu kertenkele adamlardan da bilgileri alalım. Huor olsa iyi olacaktı çünkü o zaman bu kertenkele adamları bize yardım etmeye daha kolay ikna edebilecektik.
Büyük ihtimalle bu yaratıklar draconik yada ona benzer bir dil ile konuşuyorlardır. Yenenditas kafalarına küreyle vurmayı bırakıp diğer dillerle de iletişim kurmayı denerse sanırım bir şansımız hala var.
Büyük ihtimalle bu yaratıklar draconik yada ona benzer bir dil ile konuşuyorlardır. Yenenditas kafalarına küreyle vurmayı bırakıp diğer dillerle de iletişim kurmayı denerse sanırım bir şansımız hala var.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Yani 1 gün gidiş, 1 gün dönüş, toplamda 2 gün boyunca fark etmezler diyorsunuz. Hatırlarsanız daha diğer tarafta nöbetçilerde vardı.
şimdi en kötü senaryo sanırım onalrın duyup yanlarnda mağara trolleri ile birlikte gelmeleri. (They have a cave troll!
)
Ama o olmadı diyelim diğer kötü senaryo da adamların buradaki ölenleri fark edip sonrasında diğer noktalardakilere haber vermeleri. Yani burada tehlikeye giriyoruz deyip 2 gün dinlenmeye gidecek olursak diğer noktalarda kurulmuş tuzaklar, kaçmış ip uçları, öldürülmüş tutsaklar, güçlü büyücüler ve aklımıza bile gelmeyecek başka şeylerle karşılaşmamız olası.
Bence şimdi karar vermeden önce şu Wulfgar'a büyü yapan kertenkele adamın üstünü arayalı belki kaç kişilik gücü olduğu felan hesaplarını yapıyordu ve üstünde taşıyordu. Yada gizli geçitler ve nasıl daha rahat geçildikleri. Ayrıca daha elimizde hala konuşmamış kertenkele adamlarımız da mevcut.
Bakalım bunlar neler yumurtlayacak. Ona göre bizde kararımızı veririz.
şimdi en kötü senaryo sanırım onalrın duyup yanlarnda mağara trolleri ile birlikte gelmeleri. (They have a cave troll!
Ama o olmadı diyelim diğer kötü senaryo da adamların buradaki ölenleri fark edip sonrasında diğer noktalardakilere haber vermeleri. Yani burada tehlikeye giriyoruz deyip 2 gün dinlenmeye gidecek olursak diğer noktalarda kurulmuş tuzaklar, kaçmış ip uçları, öldürülmüş tutsaklar, güçlü büyücüler ve aklımıza bile gelmeyecek başka şeylerle karşılaşmamız olası.
Bence şimdi karar vermeden önce şu Wulfgar'a büyü yapan kertenkele adamın üstünü arayalı belki kaç kişilik gücü olduğu felan hesaplarını yapıyordu ve üstünde taşıyordu. Yada gizli geçitler ve nasıl daha rahat geçildikleri. Ayrıca daha elimizde hala konuşmamış kertenkele adamlarımız da mevcut.
Bakalım bunlar neler yumurtlayacak. Ona göre bizde kararımızı veririz.
Eskisi ka
Eskisi ka
.
Fark etmezler demiyorum ama gücümüz kalmadı sanırım. Olaf kendine bir Cure Critical yapmıştı ama HP ne oldu bilmiyorum yine de hemen herkes yaralı, Huor'un üzerinden çıkacak wand kaç şarjlı? 50 filansa herkesi iyileştirmeye çalışayım, yeterse devam edelim.
Ama Wulfgar bakıyorum kuleden çıktı neredeyse.
.
Fark etmezler demiyorum ama gücümüz kalmadı sanırım. Olaf kendine bir Cure Critical yapmıştı ama HP ne oldu bilmiyorum yine de hemen herkes yaralı, Huor'un üzerinden çıkacak wand kaç şarjlı? 50 filansa herkesi iyileştirmeye çalışayım, yeterse devam edelim.
Ama Wulfgar bakıyorum kuleden çıktı neredeyse.
.