aslında sürekli aynı tempo düşmanın sadece seni tanımasını ve hareketlerine alışmasını sağlar emin ol tempo hızlı yada yavaş belirli aralıklarla ve belirli şiddetrle değişken olmalı hangi silahı kullanıyorsan kullan.danstan kastım buydu .sürekli tempo seni bitirir uzun dövüşlerde .ayrıca entreri ile drizzt arasındaki tempoda değişkendi dikkatini çekerimtifileray wrote:Ben buna katılmıyorum.Bir insan yada drow yada elf yada kender yada gnom yada lich8) yada her neyse işte savunma ve saldırıyı öyle iyi bir şekilde bir araya getirmeli ki ne savunmanda açık,ne de saldırı temponda düşüş olmamalı.Bakınız canlı(hayali:)örnek:Drizzt ve Entreriwinterwolf wrote:Kesinlikle doğru. Tabi en silah olarak o ikisini pek kullanmam ama gene de düşünceye katılıyorum...QuelSaruk wrote:aslında yerine göre. bence tek bir savunma yada saldırı benimsenmemeli.savaşmak dans etmek gibidir helese ellerinde pala yada rapier varsa hızlan ve yavaşlan ... tempo senin elinde
en iyi savunma saldırı mıdır
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
Quelsaruk a katılıyorum.Ã?ünkü savaşta aynı tempoyu tutmak monotonluk getirir.Ve monotonlukta düşmanına avantaj sağlar çünkü açıklarını yakalar.Tempo değişken olmalı ki savaşta hareketlerinde değişken olsun böylece düşmanın senin açıklarını yakalmakta zorlansın.
Caspenar the Imp ;
''Mm. Cool bastard sword, oh yes. Why bastard, you think? No parent?''
-Veldrin
''Mm. Cool bastard sword, oh yes. Why bastard, you think? No parent?''
-Veldrin
bence normal kesici(klıç vs.)silahlara karşı en iyi savunma uygun anı bekleyip düşman açık verene kadar geride kalmaktır ve sonrada saldırmaktır.Fakat düşman mace,maul gibi ezici ve ağır silahlarla saldırıyorsa tabiki en iyi savunmada çabuk olup saldırmaktır. 
GÃ?L BAHÃ?ESİNE BÃ?LBÃ?L YARAşIR.
PİSLİK BÃ?CEğİ GÃ?LDEN NE ZEVK ALIR!
PİSLİK BÃ?CEğİ GÃ?LDEN NE ZEVK ALIR!
gercektende eger iri degilsen ve ceviksen cok taktik,tuzak kurarak savasmalısın ve tempoyu hızlı tutmalısın ki adam yorulsun sende aksamalardan faydalan ama cok iri biriysen savunmaya gerek kalcagını sanmıyorum cunku adam senin silahının o guclu darbesinden kaccam diye dort doner oraya buraya atlar sende dogal olarak savunma yapmak zorunda kalmazsın 
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

yapmayın yaw yenebileceğim birisiyse delerim gecerim acımam baktım zorlar vur kac baktım harbici okuz gibi o zaman iş athletics in fazlalıgına baglı TABANA KUWWET
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
ne diyorsunuz siz,1000 adam size saldırıyor ve siz 1, 10 yada 100 adamla karşı saldırı yapıcaksınız! Aptalca ölmek için öte mükemmel bir fikir en iyi savunma karşı saldırıdır sözü sadece iki tarafta eşit yada çok az güç farklılığı varsa kullanılır. Tam olarak bilmiyorum ama bu fikir tüfek icat olduktan sonra (özellikle 2. Dünya savaşından sonra) kenara atıldı çünkü saldıran tarafa siperden yaylım ateşi açmak, gaza gelip karşı saldırıya geçmekten daha... akıllıca hatta yere mümkün olduğunca yere yatmak çok daha zekice bir durumdur. Ancak rp'de top tüfek artillery gibi enson ölüm teknolojisi icatlar oldadığından bazı istisnalar söz konusu (yüksek yerlere konuşlanmış okçuların performansı gibi -bkz. troy-) keza yüksek levelli bir fighter sağlam ekipmanla 10 adamı karşı saldırıyla kesebilir.
Son bir şey daha karşı saldırı özellikle doğru zamanda yapılırsa saldıran düşmana sürpriz yapmak ta kullanılabilir ve kendine hücum yapacak kadar güvenen düşman umulmadık bir karşı saldırıda tamamen dağılabilir bu da moralsizlik ve umutsuzluğa yol açar -Kayıp Yıldızın Ejderhaların da Solamnia şovalyeleri nin Sanction kuşatmasını yarma girişimi-. Fakat karşı saldırı düşman moralini bozmassa işte o zaman karşı saldırı başarısız olur demektir -Solamniya şovalyeleri nin Sanction kuşatmasını yarma girişiminin başarısız olması aksine kendilerinin bozguna uğraması gibi-.
Son bir şey daha karşı saldırı özellikle doğru zamanda yapılırsa saldıran düşmana sürpriz yapmak ta kullanılabilir ve kendine hücum yapacak kadar güvenen düşman umulmadık bir karşı saldırıda tamamen dağılabilir bu da moralsizlik ve umutsuzluğa yol açar -Kayıp Yıldızın Ejderhaların da Solamnia şovalyeleri nin Sanction kuşatmasını yarma girişimi-. Fakat karşı saldırı düşman moralini bozmassa işte o zaman karşı saldırı başarısız olur demektir -Solamniya şovalyeleri nin Sanction kuşatmasını yarma girişiminin başarısız olması aksine kendilerinin bozguna uğraması gibi-.
-
Logan
- Kullanıcı

eyer bireysel olarak sorulmuşsa bu soru duruma göre degişir
ama bir ordu br orduya yada straeji oyunlarında en iyi savuna saldırıdır....
bneim bir felsefem vardır
savunmanı güçlü yapacaki saldırında iiyi olsun
ama şöle bir şey var karşında 5 tane elf okçu sende bir dövüşçün oklarını gerdikleri zaöman zaten onlara kadar gidene kadar ok cepanesi gibi olursun
o yüzden duruma göre degişir
ama bir ordu br orduya yada straeji oyunlarında en iyi savuna saldırıdır....
bneim bir felsefem vardır
savunmanı güçlü yapacaki saldırında iiyi olsun
ama şöle bir şey var karşında 5 tane elf okçu sende bir dövüşçün oklarını gerdikleri zaöman zaten onlara kadar gidene kadar ok cepanesi gibi olursun
o yüzden duruma göre degişir
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
En iyi savaşçı içinde bulunduğu duruma göre savaş taktiği belirleyebilen ise her zaman en iyi savunma saldırı olmaz.Elbette ki savaş halindeyseniz yapmanız gereken rakibinizi öldürmek ya da esir almaktır ama bunu yapmanın bir çok yolu vardır.Buna karar verip uygulama başarısı savaşçı da biter.Eğer ki düşmanınızın gücü sizin gücünüzün çok üzerindeyse sizin için önemli olan hayatta kalmaktır.Bu durumda savunma ya da saklanma çok önemlidir.En iyi savunma saldırıdır yaklaşımı ise sadece umutsuzlukta kaldığınızda ya ölüm ya kalım manevrasıdır.Ama her zaman umut vardır önemli olan o ışığı görebilmekte.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
-
Logan
- Kullanıcı

Re: en iyi savunma saldırı mıdır
CHANGES wrote:.Ama her zaman umut vardır önemli olan o ışığı görebilmekte.
+1
her zaman umut vardır
sana katılıyorum
umudunu yitirisen zaten ölmüşsün demektir
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
örnek olarak Bir prestige class olan Dwarwen Defender cüce için direk duvar olyosun.E tabiki duruma göre degisir savunma adamının ve karakterin mentalitesine göre degisir.Swirfneblin düşünün Blur olabilirsin tabi büyücüsen Burrow büyüsüyle kacabilirsin yerin altına.Drowken levitasyon war ztn hide ustasısındır drowsan.Barbarsan iman gücüle dalarsın.Tabi charisma warsa intimidatetly skilini kullanırsın...
By the Lone Wolf