Ozan Akademisi
Palisdan kızı dinlerken yüzü ciddileşmişti. şarkı bittikten sonra önce hafifçe gülümsedi. Sonra gülümsemesi arttı arttı. Dudakları kıvrıldı. Kız adamın olduğu taraftan gelen bir sıcaklık hissetti. Sanki adam bir güneş ışığı gibi parlıyordu. Adam kızıniçini rahatlatan mavi bir ışık ve bir serinlik yaydığını hissetti. Adamdan gelen sıcaklık buzu eritiyordu. Buz yumuşuyor sertliği yok oluyordu. Soğuk kızın bedenine artık batmıyor sadece Ã?ölde güneşin parlaklığı serinliğe yenik düşüyor. Güneşin parlaklığı azalıyordu. Artık toprak daha sert ve güven veren toprak kızın altındaydı. Kumlar artık yakmıyordu geriye sadece yumuşaklıkları kalmıştı. Adam bir su seri duyd. Ne olduğunu anlamadan tepeden yağmaya başlayan yağmuru hissetti. Sırılsıklam ıslanıyordu. Ama kurumuş vucudu uzun zaman sonra gevşedi rahatladı. Ilık bir rüzgar kadını sardı. Soğuğun dondurduğu vucudunun biraz acıdığını hissetti. Ilıklık duygusu tüm bedenine yayıldı. Bitkiler çöle yayılmaya başladı. Birden çıkıyor ve çabucak büyüyorlardı. Ağaç yeniden çiçeklendi . EEtrafta güller laleler türlü çiçekler çıkmaya başladı. Ayaklarının altında sıcak ve serin taşı hissettiler. Daha sonra da arkalarında beliren sediri.
Palisdan önce kadına döndü. Matmazel diyerek eğildi. Sonra adama dönüp saygıdeğer beyfendi. diye hitab etti. İkinize de eğitim vermekten onur duydum öğrencilerim. Eğitiminizin ilk aşamasını geçtiğinizi belirtmekten onur duyarım.
Belki gittiğimiz yer.. İkisine de sanki bir şeyi fark etmek istercesine ayrı ayrı göz attı. Sizi biraz yormuştur. Ama çok iyi ozanlar olacaksınız.
Hazır olduğunuzda ikinci eğitime başlayabiliriz.
Palisdan önce kadına döndü. Matmazel diyerek eğildi. Sonra adama dönüp saygıdeğer beyfendi. diye hitab etti. İkinize de eğitim vermekten onur duydum öğrencilerim. Eğitiminizin ilk aşamasını geçtiğinizi belirtmekten onur duyarım.
Belki gittiğimiz yer.. İkisine de sanki bir şeyi fark etmek istercesine ayrı ayrı göz attı. Sizi biraz yormuştur. Ama çok iyi ozanlar olacaksınız.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

Ustasinin onu begenmesinden buyuk bir onur duymustu Elessar.Belki gittiğimiz yer.. İkisine de sanki bir şeyi fark etmek istercesine ayrı ayrı göz attı. Sizi biraz yormuştur. Ama çok iyi ozanlar olacaksınız.
Dahada hosuna giden bir dogayenin onun gelecegin iyi bir ozani olacagini soylemesiydi
Dunyada onu taktir eden olmazdi sadece gorevler karsiligi verilen paralar konusurdu yada dovusurken halkin taki o yenilinceye kadar yaptigi gecici tezahuratlar ama hic biri bugunku kadar onu mutlu etmemisti OZAN evet bu onun hosuna gitmisti....
"Sizin verdiginiz egitimi almaktan buyuk bir onur duyarim ve 2. etap icin hazirim ustadim" diyerek yere egildi
- buzdaglarininleydisi
- Kullanıcı

kadın bir hayal denizinden çıkmjışcasına aklında halen abi kardeşin sıcak görüntüsü aklında abisinnin büyük hüznü hiç durmadan yol alam dileği yüreğinde ozanlıksa o onun kaderinde ve dilinde ama övülmekse bir ustanın gözünde o işte bir ümit kaderin cilvesinde....bir gamze gizemli siyah bir gülün ellerinde olduğundan habersiz sevdiğinde2..
"Evet usatam" dedi kadın "kaderime ve övgünüze değer olması için alacağım eğitimle geliştireceğim OZAN lığıma" ve eğildi yorgunluktan beceriksizce eğitimci efendinin önünde.
"Evet usatam" dedi kadın "kaderime ve övgünüze değer olması için alacağım eğitimle geliştireceğim OZAN lığıma" ve eğildi yorgunluktan beceriksizce eğitimci efendinin önünde.
Kalbinin esiri bir bilge
gözlerinin esiri bir kalp
iradenin esiri bir beden
arzularını hapsetmiş iki göz,
ve sevgiden bir haber sözler prensi sana selam...
http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34051957
http://www.knightf
iradenin esiri bir beden
Yumuşak bir kadın sesi odanın öbür yanından duyuldu. Ã?yle ise ikinci eğitime başlayabiliriz öğrenciler. İkili Palisdanın önlerinden kayboluşunu izlediler. Geriye döndüklerinden siyah tenli saçları beyaz renkte bir kadın gördüler. Gördükleri bir kara elfti. Ã?ğrenciler dedi. Bir süre hafifçe gülümsedi. Gülümsemesi hafif korkutucuydu. Ama belli belirsiz hissedilen bir hüzün de vardı bu gülümsemede. Ben Galadlirim diye kendini tanıttı kadın. İkinci eğitiminizi ben vereceğim. Sizi izledim iyi ozanlarsınız, bir gün çok büyük ozanlar olabilirsiniz. Ama şunu unutmayın pek çok ozan şarkılarında yalnız kendi içine bakmayı tercih eder. Bu ozanlık yolunda sizin daha ileri gitmenizi engelleyecek ilk tuzaktır. Kendinizi izlemekten vaz geçmeyin. Ama bu aynı zamanda başkalarının içine göz atmanızı da hiç engellemesin öğrenciler.
Sustu ikilinin gözlerine bakıp sözlerinin ne kadar etkili olduğunu anlamaya çalıştı. Sonra tek bir cümle söyledi. Gözlerime bakın.
İki öğrenci onun gözlerine baktıklarında orada bir şeyin kendilerini çektiğini hissettiler. Gözlerini bir türlü kadından alamıyorlardı. Sonra sanki Galadlirim in gözlerinde bir ayrıntı bir anda değişti.
Elessar ve buzdağlarının leydisi gözlerini üstadlarından ayırıp etrafa bakabildiler. İkisi de birbirlerini görmüyordu. Ancak bir an sonra aslında vucudlarının çok farklı olduğunu fark ettiler.
Buzdağlarının leydisi üzerinde silahlarla kaplıydı. Üzerinde pelerin ve deri çizmeler vardı. Elessar ise sanki artık daha ince yapılıydı. Saçları uzundu ve kendisini daha doğuk hissediyordu.
Elessar bir süre sonra bir kadın Buzdağlarının leydisi ise erkek bedenine girdiğini fark etti.
Sonra hatıladılar. Elessar hatırladı. O bir kadındı. Bir zamanlar sevgi dolu bir kadın. Abisinden hiç istemediği halde ayrılmıştı. Abisi eğitimini tamamlamak ve yapması gerekenleri yapmak zorundaydı. Sonra yaşamaya devam etmişti. Yüreğindeki acıya rağmen. Sevmişti. Bir adamı sevmişti. Adam ona ihanet etmişti. En acı ve aşağılık şekilde ve sevgiyi yüreğinde dondurmuştu. En katı şekilde. Ã?nündeki adamı fark etti. Ve hatırlamaya devam etti. Adam ona gelmişti. Onu arıyordu. Kadın onu sevdiğini hatırlamıştı. Sonra korktu sevigisinden korktu. Yeniden sevmeye başlamak ona acı veriyordu. Tıpkı donmuş biri ısınırken hissettiği acı gibi. Acı onu ürkütmüştü. Adamı önemsememişti bile.. Adam kırılmıştı. Zamanında kendisi nasıl kırılmışsa öyle kırılmıştı. Kız onu kaybetmek üzereydi.
Elessar bu adamın kim olduğunu anladı. Adam abisi idi. Yıllardır aradığı abisi. Ona anlatmalıydı. Ona karşı hissettiklerini ve buna rağmen neden onu bu şekilde reddettiğini anlatmalıydı. Yoksa abisi gidecek ve bir daha gelmeyecekti.
Buzdağlarının leydisi hatırladı. Bir savaş meydanındaydı. Para karşılığında savaşıyordu. yine Ailesi dağılmış ve o acı içini yakmıştı. Yıllarca acıyı söndürmek için savaşmış insanları öldürmüştü ama bu onun içindeki yangını büyütmüş çevresinde onu seven kimseyi bırakmamış hayattan aldığı tüm zevkleri yok etmiş çevresini bir çöle dönüştürmüştü.
Savaşın ortasındaydı hiçbir şey hissetmeden öldürüyordu. Kılıcını kaldırdı ve bir anda kalakaldı. Ã?nünde kardeşi vardı. Küçük kardeşi Doğarken kaybettiği kardeşi. Ona o kadar çok benziyordu ki. Üstelik kendisi gibi o da savaşçılığı seçmişti. Daha onbeş yaşında bile değildi belki. Buzdağlarının leydisi çocuğun gözlerindeki güvensizliği hissetti. Aynı zamanda kardeşi ile karşı karşıya kalmış olmanın acısını... Karşılıklı kılıçlarını kaldırarak kaldılar. Birbirlerini tanımışlardı. Ama acı onların buna inanmalarını engelliyorlardı. Eğer hissettiklerini birbirlerine anlatamazlarsaBir an sonra birbirlerini yeniden kaybedeceklerdi. Buzdağlarının leydisi anlatmalıydı. Kardeşini nasıl sevdiğini ve onu kaybedince hissettiklerini ama sonra acının onu kardeşine kılıç çekecek hale getirişini anlatmalıydı.
Elessar ve buzdağlarınınleydisi o ellerindeki fırsatı kullanmalıydılar. Bedenlerine girdiği kişilerin hep onları ezecek bir hatayı yapmamak için tek fırsatları buydu. Birbirlerini görmeselerde o anda ikisi dehissediyordu. Kaderlerinin birbirlerinin duygularını anlamalarına ve ifade etmelerine bağlıydı.
Sustu ikilinin gözlerine bakıp sözlerinin ne kadar etkili olduğunu anlamaya çalıştı. Sonra tek bir cümle söyledi. Gözlerime bakın.
İki öğrenci onun gözlerine baktıklarında orada bir şeyin kendilerini çektiğini hissettiler. Gözlerini bir türlü kadından alamıyorlardı. Sonra sanki Galadlirim in gözlerinde bir ayrıntı bir anda değişti.
Elessar ve buzdağlarının leydisi gözlerini üstadlarından ayırıp etrafa bakabildiler. İkisi de birbirlerini görmüyordu. Ancak bir an sonra aslında vucudlarının çok farklı olduğunu fark ettiler.
Buzdağlarının leydisi üzerinde silahlarla kaplıydı. Üzerinde pelerin ve deri çizmeler vardı. Elessar ise sanki artık daha ince yapılıydı. Saçları uzundu ve kendisini daha doğuk hissediyordu.
Elessar bir süre sonra bir kadın Buzdağlarının leydisi ise erkek bedenine girdiğini fark etti.
Sonra hatıladılar. Elessar hatırladı. O bir kadındı. Bir zamanlar sevgi dolu bir kadın. Abisinden hiç istemediği halde ayrılmıştı. Abisi eğitimini tamamlamak ve yapması gerekenleri yapmak zorundaydı. Sonra yaşamaya devam etmişti. Yüreğindeki acıya rağmen. Sevmişti. Bir adamı sevmişti. Adam ona ihanet etmişti. En acı ve aşağılık şekilde ve sevgiyi yüreğinde dondurmuştu. En katı şekilde. Ã?nündeki adamı fark etti. Ve hatırlamaya devam etti. Adam ona gelmişti. Onu arıyordu. Kadın onu sevdiğini hatırlamıştı. Sonra korktu sevigisinden korktu. Yeniden sevmeye başlamak ona acı veriyordu. Tıpkı donmuş biri ısınırken hissettiği acı gibi. Acı onu ürkütmüştü. Adamı önemsememişti bile.. Adam kırılmıştı. Zamanında kendisi nasıl kırılmışsa öyle kırılmıştı. Kız onu kaybetmek üzereydi.
Elessar bu adamın kim olduğunu anladı. Adam abisi idi. Yıllardır aradığı abisi. Ona anlatmalıydı. Ona karşı hissettiklerini ve buna rağmen neden onu bu şekilde reddettiğini anlatmalıydı. Yoksa abisi gidecek ve bir daha gelmeyecekti.
Buzdağlarının leydisi hatırladı. Bir savaş meydanındaydı. Para karşılığında savaşıyordu. yine Ailesi dağılmış ve o acı içini yakmıştı. Yıllarca acıyı söndürmek için savaşmış insanları öldürmüştü ama bu onun içindeki yangını büyütmüş çevresinde onu seven kimseyi bırakmamış hayattan aldığı tüm zevkleri yok etmiş çevresini bir çöle dönüştürmüştü.
Savaşın ortasındaydı hiçbir şey hissetmeden öldürüyordu. Kılıcını kaldırdı ve bir anda kalakaldı. Ã?nünde kardeşi vardı. Küçük kardeşi Doğarken kaybettiği kardeşi. Ona o kadar çok benziyordu ki. Üstelik kendisi gibi o da savaşçılığı seçmişti. Daha onbeş yaşında bile değildi belki. Buzdağlarının leydisi çocuğun gözlerindeki güvensizliği hissetti. Aynı zamanda kardeşi ile karşı karşıya kalmış olmanın acısını... Karşılıklı kılıçlarını kaldırarak kaldılar. Birbirlerini tanımışlardı. Ama acı onların buna inanmalarını engelliyorlardı. Eğer hissettiklerini birbirlerine anlatamazlarsaBir an sonra birbirlerini yeniden kaybedeceklerdi. Buzdağlarının leydisi anlatmalıydı. Kardeşini nasıl sevdiğini ve onu kaybedince hissettiklerini ama sonra acının onu kardeşine kılıç çekecek hale getirişini anlatmalıydı.
Elessar ve buzdağlarınınleydisi o ellerindeki fırsatı kullanmalıydılar. Bedenlerine girdiği kişilerin hep onları ezecek bir hatayı yapmamak için tek fırsatları buydu. Birbirlerini görmeselerde o anda ikisi dehissediyordu. Kaderlerinin birbirlerinin duygularını anlamalarına ve ifade etmelerine bağlıydı.
HARBE GİDEN
- buzdaglarininleydisi
- Kullanıcı

Leydi durumundan gayet huzursuz ve şaşkın önce kimliğini sonra sınavını düşündü ne yapmalıydı bir savaş meydanında ölümün kol gezişinin ortasında ne yapmalıydı nasıl şiire dökülürdü böyle bir acı 15de delikanlı hemde kardeşi ve düşmanı;ama başladı mısralarını dile getirmeye kabul edemezdi böyle bir çocuğu kaybetmeyi;
Savaş ve kandı yeminim
Ama gururumu taşıdım
Zırhımı saran pelerinim yeriNe
gitiiğim bir çok savaş meydanında
bir çok yiğit tanıdım kılıcım önünde
kimi canını verdi ellerimde
kimi aman dedi kaybetti
yiğitliğini dizlerinin üstünde
ama hiç biri kardeşimden olamazdı
daha soylu gözlerimin önünde
hangi tanrıyı kızdırdık bilmemki nedir
bu lanet kendi kanımımı akıtayım
kendi ellerimle
hay lanet tanrı aç kapadığın gözlerini
geri ver kardeşimin ve benim yiğitliğimi
kendi ellerinle ama diz çöktürme önümde
savaş dilenen gözlerini dikmesin gözlerini gözlerime
sanki kendi gözlerime bakar gibi hisederken
kendi kanımı toprağa dökmeye hazır hissederken
sakın değdirme yiğitliğine leke tamam
ben talihime lanet eder çökerim dizlerinin dibine
ama vermem babamın adını yerlere
yersizse savaşı kardeş sözüne
alırım canını yabancı biri yerine ama
kahrolası tanrı gülsün yüzüme tanı beni kardeşim
tanı ki dökülmesin kanım-kanın babamın kanı üstüne
ama affet kılıcımı bilmeden kaldırdığımdan senin önünde
bu topraklar hatırlamasanda bizim kanımızın canımızın atamaızın
bilki affedesin beni ve anlayasın özürünü tarafının hatalı olduğunu
senki daha toysun çocuksun benim gözümde
ama haşa demem erkekliğine savaşçılığına söz
tek kelam olsun kendi dilimle
affet ve tanı beni budur dileğim
ve sende gördün bak bu gözler bizim
damarlarındaki kan benim
ve damarlarımdaki kan senin
bildiğin herşeyle işte geri geldin
senki benim tek ardılım tek KARDEşİM..SENBENİM TEKİM...
Savaş ve kandı yeminim
Ama gururumu taşıdım
Zırhımı saran pelerinim yeriNe
gitiiğim bir çok savaş meydanında
bir çok yiğit tanıdım kılıcım önünde
kimi canını verdi ellerimde
kimi aman dedi kaybetti
yiğitliğini dizlerinin üstünde
ama hiç biri kardeşimden olamazdı
daha soylu gözlerimin önünde
hangi tanrıyı kızdırdık bilmemki nedir
bu lanet kendi kanımımı akıtayım
kendi ellerimle
hay lanet tanrı aç kapadığın gözlerini
geri ver kardeşimin ve benim yiğitliğimi
kendi ellerinle ama diz çöktürme önümde
savaş dilenen gözlerini dikmesin gözlerini gözlerime
sanki kendi gözlerime bakar gibi hisederken
kendi kanımı toprağa dökmeye hazır hissederken
sakın değdirme yiğitliğine leke tamam
ben talihime lanet eder çökerim dizlerinin dibine
ama vermem babamın adını yerlere
yersizse savaşı kardeş sözüne
alırım canını yabancı biri yerine ama
kahrolası tanrı gülsün yüzüme tanı beni kardeşim
tanı ki dökülmesin kanım-kanın babamın kanı üstüne
ama affet kılıcımı bilmeden kaldırdığımdan senin önünde
bu topraklar hatırlamasanda bizim kanımızın canımızın atamaızın
bilki affedesin beni ve anlayasın özürünü tarafının hatalı olduğunu
senki daha toysun çocuksun benim gözümde
ama haşa demem erkekliğine savaşçılığına söz
tek kelam olsun kendi dilimle
affet ve tanı beni budur dileğim
ve sende gördün bak bu gözler bizim
damarlarındaki kan benim
ve damarlarımdaki kan senin
bildiğin herşeyle işte geri geldin
senki benim tek ardılım tek KARDEşİM..SENBENİM TEKİM...
Kalbinin esiri bir bilge
iradenin esiri bir beden
iradenin esiri bir beden
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

Açtim gozumu
Gordum onumu
Dolastil 1 donumu
Sevemedim oradaki sulunu
Kadindi bedenim
Buzdandi kefenim
Neden gitti abim
Kaybolmadi hasretim
Eyyyyy ! Abi
Dur gitme Abi
Anlatayim hikayemi
O zaman anlarsin beni
Sevmistim bir adami
Nereden bileydim alin yazimi
Paylasmadi yalnizligimi
Birakti iste bu aciyi
Sen ve O gittiniz biryerlere
Agladim 100lerce kere
Lanet okudum her gece
Sevgiyi gommek icin denize
Senide sevmistim Abi
Korktum yeniden sevmekten Abi
Aci verir sandim Abi
Beni yine birakma Abi
Gordum onumu
Dolastil 1 donumu
Sevemedim oradaki sulunu
Kadindi bedenim
Buzdandi kefenim
Neden gitti abim
Kaybolmadi hasretim
Eyyyyy ! Abi
Dur gitme Abi
Anlatayim hikayemi
O zaman anlarsin beni
Sevmistim bir adami
Nereden bileydim alin yazimi
Paylasmadi yalnizligimi
Birakti iste bu aciyi
Sen ve O gittiniz biryerlere
Agladim 100lerce kere
Lanet okudum her gece
Sevgiyi gommek icin denize
Senide sevmistim Abi
Korktum yeniden sevmekten Abi
Aci verir sandim Abi
Beni yine birakma Abi
Elessar abisinin bir süre yüzüne baktığını hissetti. Yüzünde acı vardı. Tarif edilemez bir acı. Kararsızdı.
Kafasının içinde bir kadın sesi duydu. O kararsız. Seni seviyor ama yine de kaar veremiyor. Senin neden böyle hissettiğini anlasaydı o zaman karar vermesi kolaylaşırdı.
Ã?yle bir şarkı söyle ki o senin onu sevdiğini apaçık görebilsin. Senin ruhundaki gerçeği göster ona...
Kadın sesi kesildi. Kızın abisi karasızdı.
Kafasının içinde bir kadın sesi duydu. O kararsız. Seni seviyor ama yine de kaar veremiyor. Senin neden böyle hissettiğini anlasaydı o zaman karar vermesi kolaylaşırdı.
Ã?yle bir şarkı söyle ki o senin onu sevdiğini apaçık görebilsin. Senin ruhundaki gerçeği göster ona...
Kadın sesi kesildi. Kızın abisi karasızdı.
HARBE GİDEN
Kendisine yıllardır ozan demişti John.Kendi için sevenler için şiirler,şakılar yapmıştı..Ama şimdi kendini tekrar göstermek için bulunan yere geldi..Kapının yanına oturdu ve eskilerden hatırlamak istediği bir şiir vardı.
"ıhhh. Neydi hadi johnn. " dedi kendi kendine ve aklına gelmeye başlayan mısralar yüzündeki gülümsemeyi arttırdı..
Soğuk bir kış gecesinde yazılmış bir şiirdi.Karın her tanesinin kalplerde atarken yazılan bir şiir.John yavaş ses tonuyla okumaya başladı..
Ölüm kovalarken beni..
Nefesim tükenir gidişinle senin.
Yok olmak üzereyimdir son saniyelerde.
Tek istediğim seninle bir dakika daha..
Su gibi buharlaşır düşlerimiz..
Karla dolar içimiz üzüntüyle..
Kar bütün üzüntüyü,sevgiyi bırakır üstümüze.
Soğuk bir kış gecesi bugün.Derdim büyük..
Donuyorum.Ama gitmek istemiyorum sıcağa..
Karın verdiği üzüntüyü,aşkı istiyorum üzerimde.
Yoruluyorum bazen ama dayanabiliyorum..
Bütün aşkımla söylüyorum ki güzelim..Seni..
Çok seviyorum..
Küçük penceremden çıkmış bakışlarım bulutlara..
Sonsuzluğa bakıyorum,karanlığa.
Solmamak için son bir nefeste soluyorum aşkı..
Bağırıyorum soğuk gecede..Ama beni duyan yok..
Sesim çıkmıyor..Soğuktan donmuş içim.
Yalnızlıktan yok olmuş yüreğim.
Sadece soğuk bir abideyim bu gece..
Aşkın,sevginin ve kederin yarattığı soğuk bir abide..
Ağlayabilecek cesaretim bile yok bu gece..
Göz yaşlarım bile dondu.
Ama sevgim ve kederim hala aynı sıcaklıkta..
Yalnızlıkla boğuluyorum bu gece ölüyorum sessizce..
Beni kimse anlamıyor.
Dinlemiyorlar beni..
Bağırıyorum sevgimi haykırıyorum..
Ama düşünmüyorlar beni..
Sanırım birine aşık oldum bu gece..
Rüyalarımda düşündüm seni karanlığın içinde.
Unutmamalıyım seni.Unutmamalıyım o güzel yüzü..
Seviyorum bu gece.Tek tesellim sensin..
Unutulmuş olanlar bu gecede..
Unutulmaya bırakıldı tekrar..
Sevmek için çırpınan kalpler çarpmıyor artık.
Ã?arpanlar da duyulmuyor artık..
Soğuk içime işlemişken.
Sıcak daha güzel göründü yüzüme..
Ama o sıcağa yaklaştıkça ısınan derim yanmaya başladı..
Bana acı vermeye başladı..
Güvenebileceğim kimse yok bu dünyada.
Sevebileceğim tek kişi var ve ona da açıklayamıyorum..
İçim gidiyor ama korkuyorum..
Seni seviyorum diyemiyorum..
"ıhhh. Neydi hadi johnn. " dedi kendi kendine ve aklına gelmeye başlayan mısralar yüzündeki gülümsemeyi arttırdı..
Soğuk bir kış gecesinde yazılmış bir şiirdi.Karın her tanesinin kalplerde atarken yazılan bir şiir.John yavaş ses tonuyla okumaya başladı..
Ölüm kovalarken beni..
Nefesim tükenir gidişinle senin.
Yok olmak üzereyimdir son saniyelerde.
Tek istediğim seninle bir dakika daha..
Su gibi buharlaşır düşlerimiz..
Karla dolar içimiz üzüntüyle..
Kar bütün üzüntüyü,sevgiyi bırakır üstümüze.
Soğuk bir kış gecesi bugün.Derdim büyük..
Donuyorum.Ama gitmek istemiyorum sıcağa..
Karın verdiği üzüntüyü,aşkı istiyorum üzerimde.
Yoruluyorum bazen ama dayanabiliyorum..
Bütün aşkımla söylüyorum ki güzelim..Seni..
Çok seviyorum..
Küçük penceremden çıkmış bakışlarım bulutlara..
Sonsuzluğa bakıyorum,karanlığa.
Solmamak için son bir nefeste soluyorum aşkı..
Bağırıyorum soğuk gecede..Ama beni duyan yok..
Sesim çıkmıyor..Soğuktan donmuş içim.
Yalnızlıktan yok olmuş yüreğim.
Sadece soğuk bir abideyim bu gece..
Aşkın,sevginin ve kederin yarattığı soğuk bir abide..
Ağlayabilecek cesaretim bile yok bu gece..
Göz yaşlarım bile dondu.
Ama sevgim ve kederim hala aynı sıcaklıkta..
Yalnızlıkla boğuluyorum bu gece ölüyorum sessizce..
Beni kimse anlamıyor.
Dinlemiyorlar beni..
Bağırıyorum sevgimi haykırıyorum..
Ama düşünmüyorlar beni..
Sanırım birine aşık oldum bu gece..
Rüyalarımda düşündüm seni karanlığın içinde.
Unutmamalıyım seni.Unutmamalıyım o güzel yüzü..
Seviyorum bu gece.Tek tesellim sensin..
Unutulmuş olanlar bu gecede..
Unutulmaya bırakıldı tekrar..
Sevmek için çırpınan kalpler çarpmıyor artık.
Ã?arpanlar da duyulmuyor artık..
Soğuk içime işlemişken.
Sıcak daha güzel göründü yüzüme..
Ama o sıcağa yaklaştıkça ısınan derim yanmaya başladı..
Bana acı vermeye başladı..
Güvenebileceğim kimse yok bu dünyada.
Sevebileceğim tek kişi var ve ona da açıklayamıyorum..
İçim gidiyor ama korkuyorum..
Seni seviyorum diyemiyorum..
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Buzdağlarının Leydisi için:
Leydi bedeninin kardeşinin kılcını düşürdüğünü gördü. Gözlerinden yaşlar damlıyordu. Belliydi. Yıllar sonra sonunda içindeki ateşi sonunda altetmişti. Gülümsedi Abisine doğru ilerledi. O ilerlerken görüntü silikleşti. Leydi karşısında kardeşi yerine kara elf kızının durduğunu gördü.
Kadına meydan okuyan bir bakış attı Üstad Galadlirim. Sonra gergince gülümsedi. Yeteneklisin öğrencim dedi. Çok yeteneklisin. Bazen benim düşündüğümden fazlasını yapacak kadar hem de. Gülümseyişi dudaklarına yayıldı. Sınavı geçtin öğrenci dedi. Ozanlık eğitiminin ikinci sınavını tamamladın.
Seninle beraber eğitim gören öbür öğrenci ne yazık ki eğitmini tamamlayamadı henüz. Yollarınız ayrılabilir. Bazen bu olur ve o yola devam edemez ve sen onsuz yapıp yapmayacağına karar vermelisindir.
Sonuç olarak üçüncü aşamaya yalnız devam edeceksin. Hazır olduğun zaman.
RP DIşI: Elessar seni epey bekledim. Ama buzdağlarınınleydisini bekletmek olmazdı. Eğer bu hafta içinde cevap verirsen tekrar birbirinizi yakalayabilirsiniz. : )
Leydi bedeninin kardeşinin kılcını düşürdüğünü gördü. Gözlerinden yaşlar damlıyordu. Belliydi. Yıllar sonra sonunda içindeki ateşi sonunda altetmişti. Gülümsedi Abisine doğru ilerledi. O ilerlerken görüntü silikleşti. Leydi karşısında kardeşi yerine kara elf kızının durduğunu gördü.
Kadına meydan okuyan bir bakış attı Üstad Galadlirim. Sonra gergince gülümsedi. Yeteneklisin öğrencim dedi. Çok yeteneklisin. Bazen benim düşündüğümden fazlasını yapacak kadar hem de. Gülümseyişi dudaklarına yayıldı. Sınavı geçtin öğrenci dedi. Ozanlık eğitiminin ikinci sınavını tamamladın.
Seninle beraber eğitim gören öbür öğrenci ne yazık ki eğitmini tamamlayamadı henüz. Yollarınız ayrılabilir. Bazen bu olur ve o yola devam edemez ve sen onsuz yapıp yapmayacağına karar vermelisindir.
Sonuç olarak üçüncü aşamaya yalnız devam edeceksin. Hazır olduğun zaman.
RP DIşI: Elessar seni epey bekledim. Ama buzdağlarınınleydisini bekletmek olmazdı. Eğer bu hafta içinde cevap verirsen tekrar birbirinizi yakalayabilirsiniz. : )
HARBE GİDEN
Rhonin İçin
Büyük binanın kapısı ağır ağır açıldı. Bir gnom içerden çıkıp şaşkın şaşkın ozana baktı. Uzun bir sessizlikten sonra Güzeeeeeel diye başladı konuşmaya çok güzel. İlk defa bu kadar uzun şarkılarla geliyor birisi. Hoşgeldin ziyaretçi hoşgeldin. Hıımmm tekrardan söylemek gerek her halde. Burası akademi ozan akademisi. Ozanlara izledikleri yolda rehberlik eden yer. Eğer sen de rehberlik istiyorsan hoşgeldin o zaman.
Büyük binanın kapısı ağır ağır açıldı. Bir gnom içerden çıkıp şaşkın şaşkın ozana baktı. Uzun bir sessizlikten sonra Güzeeeeeel diye başladı konuşmaya çok güzel. İlk defa bu kadar uzun şarkılarla geliyor birisi. Hoşgeldin ziyaretçi hoşgeldin. Hıımmm tekrardan söylemek gerek her halde. Burası akademi ozan akademisi. Ozanlara izledikleri yolda rehberlik eden yer. Eğer sen de rehberlik istiyorsan hoşgeldin o zaman.
HARBE GİDEN
John ağır kapılar açılırken gözlerini havaya dikti ve kapı tam olarak açıldığında gözleri parladı bir gnom içeriden çıkmıştı ve galiba kendisinden hoşlanmıştı..
John gülümsemeye çalışarak."Rehberliğiniz bana onur verir . " dedi hafif bir ifadeyle ve ses çıkarmadan hafif utangaç bir şekilde içeri ayak bastı..
"Merhaba.. " dedi etrafa bakarak. " Adım John .. " diyebildi başka diyebilecek bir şey gelmiyordu aklına..Sakince etrafa bakındı " Hoşunuza gitti mi? " dedi utangaç bir edayla..
John gülümsemeye çalışarak."Rehberliğiniz bana onur verir . " dedi hafif bir ifadeyle ve ses çıkarmadan hafif utangaç bir şekilde içeri ayak bastı..
"Merhaba.. " dedi etrafa bakarak. " Adım John .. " diyebildi başka diyebilecek bir şey gelmiyordu aklına..Sakince etrafa bakındı " Hoşunuza gitti mi? " dedi utangaç bir edayla..
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

CAN DEDIKLERI ABI OLSA GEREKMIS
DEDILERKI YARIN GELECEKMIS
HEMEN YATTIM BAKTIM GELMEMIS
DIYORUMKI CAN DEDIKLERI ABI OLSA GEREKMIS
NEREDE BIR SAVASCI GORSEM ABIM DIYESIM GELIYOR
NE ZAMAN SENI DUSUNSEM AGLAYASIM GELIYOR
ABI DEDIKLERI CAN OLSA GEREKMIS
AGLAMAK KAR ETMIYOR OZLEM YANINDA KAR KALIYOR
DUNYA DESELER ABIM DIYEMEZLER
KIYASLANMAZ SENIN VARLIGIN TABIATTA
ZAMAN ELBET BITECEK AMA OZLEMIMSIN
OZLEMEMEK MUMKUNMU SENI CUNKU SEN BENIM CAN EVIMSIN
SANKI ZAMANI DURDURDULAR
BIZI BIRBIRIMIZE HASRET BIRAKTILAR
HAYATIMDAKI EN SALAM DIREGIMI EMANETEN ALDILAR
AGLAMAK KAR ETMIYOR OZLEM YANINDA KAR KALIYOR......
DEDILERKI YARIN GELECEKMIS
HEMEN YATTIM BAKTIM GELMEMIS
DIYORUMKI CAN DEDIKLERI ABI OLSA GEREKMIS
NEREDE BIR SAVASCI GORSEM ABIM DIYESIM GELIYOR
NE ZAMAN SENI DUSUNSEM AGLAYASIM GELIYOR
AGLAMAK KAR ETMIYOR OZLEM YANINDA KAR KALIYOR
DUNYA DESELER ABIM DIYEMEZLER
KIYASLANMAZ SENIN VARLIGIN TABIATTA
ZAMAN ELBET BITECEK AMA OZLEMIMSIN
OZLEMEMEK MUMKUNMU SENI CUNKU SEN BENIM CAN EVIMSIN
SANKI ZAMANI DURDURDULAR
BIZI BIRBIRIMIZE HASRET BIRAKTILAR
HAYATIMDAKI EN SALAM DIREGIMI EMANETEN ALDILAR
AGLAMAK KAR ETMIYOR OZLEM YANINDA KAR KALIYOR......
- buzdaglarininleydisi
- Kullanıcı

evet ustam övgünüze layıksam teşekkür ederim eğitiminizle beni onurlandırdınız. Teşekkürün bedeli benim naciz tek başı dik onurum kalan bana tek hediyem ve onu ozanlığımla sayenizde süsleyip sizlerin onurunuda ekleyip namımı dilden dile yaymaktır bilirim. Ve hazırım elinizden gelecek her bilgiye .Hazırım yeni sınavıma sizlerle insallah yanımdaki arkadaşımda bu ugurdaki şevkini kaybetmez ama kaybetmekse onuda bu hayatımda ben zaten yanlız yürüyorum bulurum yolumu onsuzda.
Kalbinin esiri bir bilge
iradenin esiri bir beden
iradenin esiri bir beden
Rhonin İçin
Gnom ziyaretçiyi kapıdan içeriye getirdi. İçeride her birini incelemenin günler alacağı kadar fazla sayıda ve çeşitlilikte oturma yeri vardı.
Gnom ziyeretçiye tekrar kendisini takip etmesini işaret etti ve ortaya kurulmuş bir çeşit sahneyi andıran bir platformun üzerine çıkardı.
Sonra Ã?ğrenci diyerek sessizliği bozdu. Akademinin rehberliğini kabul ettiini sölemiştin. şu durumda eğitimi kabul ettiğini düşündüm ben ki o zaman sen artık ziyaretçi deil de örencisin.
Akademi eğitimine hoşgeldin örenci... Eğitimini istediin zaman başlayabiliriz. Hazırsan da başlayalım istersen...
Gnom ziyaretçiyi kapıdan içeriye getirdi. İçeride her birini incelemenin günler alacağı kadar fazla sayıda ve çeşitlilikte oturma yeri vardı.
Gnom ziyeretçiye tekrar kendisini takip etmesini işaret etti ve ortaya kurulmuş bir çeşit sahneyi andıran bir platformun üzerine çıkardı.
Sonra Ã?ğrenci diyerek sessizliği bozdu. Akademinin rehberliğini kabul ettiini sölemiştin. şu durumda eğitimi kabul ettiğini düşündüm ben ki o zaman sen artık ziyaretçi deil de örencisin.
Akademi eğitimine hoşgeldin örenci... Eğitimini istediin zaman başlayabiliriz. Hazırsan da başlayalım istersen...
HARBE GİDEN
ElessarTelemnar için
Elessar abisinin gözlerindeki soğukluğu bir defa daha fark etti. Ancak daha dikkatli bakınca soğuk sanki eriyor gibiydi. Abisinin gözleri birden sevgi ve sıcaklıkla doldu. Ã?nündeki onun kardeşi idi. Ne olmuşsa olmuştu. Onu seviyordu. Daha önce kendisine ne yapmış olursa olsun bir abi kardeşini affedebilmeliydi.
Abisi Elessar a kollarını açtı. Ona sımsıkı sarıldı. Kardeşine kavuşan adamın mutltluğuna tanık olan Elessar adamın yavaş ça kaybolduğunu hissetti. Saniyeler geçmemişti ki tekrar erkek bedenindeydi. İlerisinde de onu eğiten ozan Üstad Galadlirim vardı.
Kadın gülümsemesi tüm dudaklarına yayılarak Umarım eğitimden zevk almışsındır öğrenci dedi. İkinci aşamayı geçtin.
Kollarını iki yana açtı. Ne yazık ki bu bölümde yolun hanımefendiyle ayrılıyor. Gözlerini adama dikerek ekledi. Ne yazık ki... Ama ikiniz de başarılı olursanız son bölümde yeniden bir araya geleceksiniz.
şimdi öğrenci eğer hazırsan üçüncü aşamaya başlayabiliriz.
Elessar abisinin gözlerindeki soğukluğu bir defa daha fark etti. Ancak daha dikkatli bakınca soğuk sanki eriyor gibiydi. Abisinin gözleri birden sevgi ve sıcaklıkla doldu. Ã?nündeki onun kardeşi idi. Ne olmuşsa olmuştu. Onu seviyordu. Daha önce kendisine ne yapmış olursa olsun bir abi kardeşini affedebilmeliydi.
Abisi Elessar a kollarını açtı. Ona sımsıkı sarıldı. Kardeşine kavuşan adamın mutltluğuna tanık olan Elessar adamın yavaş ça kaybolduğunu hissetti. Saniyeler geçmemişti ki tekrar erkek bedenindeydi. İlerisinde de onu eğiten ozan Üstad Galadlirim vardı.
Kadın gülümsemesi tüm dudaklarına yayılarak Umarım eğitimden zevk almışsındır öğrenci dedi. İkinci aşamayı geçtin.
Kollarını iki yana açtı. Ne yazık ki bu bölümde yolun hanımefendiyle ayrılıyor. Gözlerini adama dikerek ekledi. Ne yazık ki... Ama ikiniz de başarılı olursanız son bölümde yeniden bir araya geleceksiniz.
şimdi öğrenci eğer hazırsan üçüncü aşamaya başlayabiliriz.
HARBE GİDEN