Dispel Magic bir büyüyü bozmak için yapılan büyünün adıdır. Aynı zamanda birçok büyünün anti büyüsüdür. Anti büyü bir büyünün etkisini sıfırlayan büyüye denir. Mesela birisi size fireball yani ateştopu atarsa siz de ona code of cold buz küresi ya da adı her neyse atarak onun yaptığı büyüyü durdurmuş olursunuz. Ama çoğu büyü sadece tersini dispel ( di-splell den geldiğini tahmin ediyorum, yani spell i bozmak ) ederken dispel magic tüm büyüleri ( istisnalar kaideyi bozmaz kabilinden ) dispell etmek için yapılmış yararlı bir büyüdür. Ama bazen içinizde patlayabilir, kazara kendi gurubunuzdaki insanların yaptıkları büyüleri de bozabilirsiniz çünkü alan etkili bir büyüdür. Kullanırken dikkatli olmak lazım yani. D&D sisteminde 3. seviye bir sihirbaz/büyücü büyüsüdür.
WizardOfQuarks wrote:Sadece onun yanımda olmasını isterdim. şu anda istediğim başka bir şey yok...
Aşk Acısı Var Heralde
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Ölüm Ayırmasın Diyim Umarım Pot Kırmadım Bunu Diyerek
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Aptallar Diskalifiye Olursa Zekiliğin Değeri Kalmaz