abicim 7 sayfayı oku istersen bi benim tahlilierim dışında sadece istek mesajı yazılacak bunu belirtmiştik mesajlar silinecek bu ve üsttekiFreyaImplorer wrote:Eveeet arkadaşlar hep o mu bizi tahlil edecek,biraz da biz onu tahlil edelim.
Evet..şimdi iyice odaklanıyoruz resme.Ã?n planda giyecek eşyası olmadığı için eski çarşafını başına geçiren birini görüyoruz.Yırtık pırtık eski püskü birşey.Birde diğer dikkatimizi çeken kızılcık dalından bozma bir asa.şimdi onu bunu bırakalımda resimdeki renksizliğe bakalım.Bu günlerde findorun içi pek bi sıkkın.Arkasında bi deri bir kemik kalmış saz arkadaşlarıyla dertleşip içini boşaltıyor.Ama şimdi ise ileride sevgilisini görmüş gibi oraya bakıyor.Garip bir avatar yani.
---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
-
LordAriakas
- Kullanıcı

http://frpworld.com/modules/Forums/imag ... 20c36b.gif
yeniden merhaba efla...
şimdi bu sarı saçlı arkadaşımız kafasına ne yapıyor çokmu aptallamışta elektirik veriyor kendine...??
grafik kalitesi daha güzel olabilirdi benim görüşüm bu senden daha iyisinmi bekliyorum
ama çokta kötü sayılmaz hani
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

tek kelime ile "mükemmel"
bugüne kadar gördüğüm en şahane cüce avatarı helal olsun beni bile etkiledin ise artık aşmış demektir bu avatar
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

dünyayı omuzlamış adam yani titan benim hoşuma gitmerdi çizimi felan hoş renkleri ama ne bilim böle hiç bir sıcaklığı yok bence kötü
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

vallahi bişi annamadım
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

artis bir duruş karizma ve asalatin simgesi
o adamın eli niye parlıyor mavi mavi ray of frost mu basıcak ?
bence güzel ama suratına daha ayrıntı vermek lazım
Mesajlarınız birleştirilmiştir // Moderatör
Efla wrote:Avatarımı değiştirdim...
yeniden merhaba efla...
şimdi bu sarı saçlı arkadaşımız kafasına ne yapıyor çokmu aptallamışta elektirik veriyor kendine...??
grafik kalitesi daha güzel olabilirdi benim görüşüm bu senden daha iyisinmi bekliyorum
ama çokta kötü sayılmaz hani
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
tek kelime ile "mükemmel"
bugüne kadar gördüğüm en şahane cüce avatarı helal olsun beni bile etkiledin ise artık aşmış demektir bu avatar
dünyayı omuzlamış adam yani titan benim hoşuma gitmerdi çizimi felan hoş renkleri ama ne bilim böle hiç bir sıcaklığı yok bence kötü
vallahi bişi annamadım
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
artis bir duruş karizma ve asalatin simgesi
o adamın eli niye parlıyor mavi mavi ray of frost mu basıcak ?
bence güzel ama suratına daha ayrıntı vermek lazım
Mesajlarınız birleştirilmiştir // Moderatör
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
senide şey ederim tabikide
vayy vayy vayyy
artis tapınak ağır abisi benim mekanıma uğramış helal olsun bu ne cesaret
undead ların korkulu rüyası diyarın en paşa paladin i kardeşim hoş geldin
şimdi kocaman bir kafası olan kalkanlı bir şovalye avatarın var olmuş güzel bir ağırlığın ifadesi taktir ettim
daha güzelini bulabilirsin bence daha iyi bir şeylert ben ayarlarım istertsen sana
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...