İZMİR TAYFASI

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Post Reply
Anodhen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anodhen »

Cevap için saol
Anodhen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anodhen »

millet www.izmirtayfasi.com.tr.tc sitemize Drizzt(Fatih) in köşesi ve Orta Dünya(Gandalfa Dair) köşeleri eklenmiştir...

Saygı Duyuyorum Sevgi Sunuyorum...(Saygılarımlayı Fatih Çok Kullanıyo Diye)
Anodhen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anodhen »

Fatih senin köşenin dizaynını güzel yapamadım gibi oldu macromedia yükleyip bidaha bi el atcam ana sayfayıda düzelteyim menüyü resimleri falan...
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Millet yarın saat 14:00...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Arkadaşlar mümkün olduğunca yarın demeyelim iki gün üç gün sonraya verelim zamanı çünkü herkes yarın müsait olmayabilir ama üç gün sonrasını ayarlayabilir...

Bizim grup da bir ara toplansın be... şöyle önümüzdeki pazartesi filan..

Saygılarımla...
Türklider...
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Arakadaşlar herkez pzt günü hobbit te olsun ozaman oyniyalım beraberce
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Benim içinde uygundur, hem işin düzene binmesi iyide olur... siz nedersiniz arkadaşlar buluşmalar her pazartesi olsunmu?
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
spawn77
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by spawn77 »

okdir olsun
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
Willow
Kullanıcı
Kullanıcı

İzmir Tayfasını Ağırlama şerefi

Post by Willow »

Arkadaşlar eğer bu şerefi bana yaşatırsanız sevinirim. Okulum Bornova'da... Okulumuzun daha önce birçok turnuvaya ev sahipliği yapmış bir salonu var. Okullar açılınca orayı ayarlamaya çalışacağım. Bir hafta sonu belkide İzmir Tayfasını ağırlayabilirim. Yannız yemekler ve oyunlar bizden deil :D Ben yeri buluyum siz oyunları getirin yemekleri getirin kermes yapalım :D
spawn77
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by spawn77 »

Ne güzel abi beinmde bornavada hatta bornava anadolu lisesi bide kendini tanıtırsan çok iyi olacak ayrıca hoşgeldin :D
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
Willow
Kullanıcı
Kullanıcı

Yaş Problemi

Post by Willow »

Benim ufak bir yaş problemim var tayfaya alırlarmı bilmiyorum ama alsanızda almasanızda sizi ağırlayacam inşallah.
isim : Mert Ã?elikok
uzmanlık alanı : büyü , diplomasi , kılıç kullanımı , fizik , mitoloji
Karakteri : Isil (Quenya elfçesinde AY)
Karakter Race : Elf
Meslek : Wizard

Birde daha önce hiç masaüstü FRP oynamadım...
Aldaris
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aldaris »

şimdi ne zaman buluşuyorsunuz ben yeni geldim topiğe
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Ya zaten bi kere DMlerin ikisi de FULL dolu... Bir extra DM lazım bize... Olmadı bizim tecrübeli oyunculardan birini metamorfozla DM'e çevirecez... Ã?ağdaşı mesela... (Hadi Spawn77... Top sende :P)

İkincisi benim cleric'in babası rahatsızlanmış ve bunun ne kadar süreceği belli değilmiş... Onun yerine birini alacağım...

Üçüncüsü bizim elemanların arasında resmen orta ******su olan bir karakter var... Onun yerine başkasını alacağım... (Abi karakteri Efsun oynadı, Tevfik oynadı, Alper oynadı... Her biri aynı macerada başka karakter kağıtları kullandılar kişilik aynı... Haliyle karakter falloş durumda... Bir seans daha dayanmaz o karakterin durumu...)

Dördüncüsü benim önümüzdeki hafta yıllık rutin sağlık kontrollerim var (Küçükken geçirdiğim trafik kazası nedeni ile) o yüzden ben bu hafta yokum... Hayaletim ben... O yüzden bizim grup bu hafta da yatacak...

Ama diğer hafta acısını çıkartırız... Olmadı paso oynarız her gün... Ya da yazlık türü bişeye gideriz kafamıza estikçe devam ederiz sıkılınca deniz meniz, kızlar mızlar... OHşş!!

Neyse... Durum böyle bizim grup için... Sanırım Fighter için birini alacağım... Cleric'imizin yerini doldurmak gerekiyor...

Saygılarımla...
Türklider...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

cleric diye bahsettiin rıfat mı, babası mı rahatsızlanmış elemanın, arayalım da bi geçmiş olsun diyelim bari :D
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

bi de gencay möbbeti kesin mi? bugün konuştuk gencayla da erdinç'in idmanı olduğu için gelemicem falan dedi ,ne iş buluşşaz mı
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Post Reply