İZMİR TAYFASI
millet www.izmirtayfasi.com.tr.tc sitemize Drizzt(Fatih) in köşesi ve Orta Dünya(Gandalfa Dair) köşeleri eklenmiştir...
Saygı Duyuyorum Sevgi Sunuyorum...(Saygılarımlayı Fatih Çok Kullanıyo Diye)
Saygı Duyuyorum Sevgi Sunuyorum...(Saygılarımlayı Fatih Çok Kullanıyo Diye)
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

İzmir Tayfasını Ağırlama şerefi
Arkadaşlar eğer bu şerefi bana yaşatırsanız sevinirim. Okulum Bornova'da... Okulumuzun daha önce birçok turnuvaya ev sahipliği yapmış bir salonu var. Okullar açılınca orayı ayarlamaya çalışacağım. Bir hafta sonu belkide İzmir Tayfasını ağırlayabilirim. Yannız yemekler ve oyunlar bizden deil
Ben yeri buluyum siz oyunları getirin yemekleri getirin kermes yapalım 
Yaş Problemi
Benim ufak bir yaş problemim var tayfaya alırlarmı bilmiyorum ama alsanızda almasanızda sizi ağırlayacam inşallah.
isim : Mert Ã?elikok
uzmanlık alanı : büyü , diplomasi , kılıç kullanımı , fizik , mitoloji
Karakteri : Isil (Quenya elfçesinde AY)
Karakter Race : Elf
Meslek : Wizard
Birde daha önce hiç masaüstü FRP oynamadım...
isim : Mert Ã?elikok
uzmanlık alanı : büyü , diplomasi , kılıç kullanımı , fizik , mitoloji
Karakteri : Isil (Quenya elfçesinde AY)
Karakter Race : Elf
Meslek : Wizard
Birde daha önce hiç masaüstü FRP oynamadım...
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Ya zaten bi kere DMlerin ikisi de FULL dolu... Bir extra DM lazım bize... Olmadı bizim tecrübeli oyunculardan birini metamorfozla DM'e çevirecez... Ã?ağdaşı mesela... (Hadi Spawn77... Top sende
)
İkincisi benim cleric'in babası rahatsızlanmış ve bunun ne kadar süreceği belli değilmiş... Onun yerine birini alacağım...
Üçüncüsü bizim elemanların arasında resmen orta ******su olan bir karakter var... Onun yerine başkasını alacağım... (Abi karakteri Efsun oynadı, Tevfik oynadı, Alper oynadı... Her biri aynı macerada başka karakter kağıtları kullandılar kişilik aynı... Haliyle karakter falloş durumda... Bir seans daha dayanmaz o karakterin durumu...)
Dördüncüsü benim önümüzdeki hafta yıllık rutin sağlık kontrollerim var (Küçükken geçirdiğim trafik kazası nedeni ile) o yüzden ben bu hafta yokum... Hayaletim ben... O yüzden bizim grup bu hafta da yatacak...
Ama diğer hafta acısını çıkartırız... Olmadı paso oynarız her gün... Ya da yazlık türü bişeye gideriz kafamıza estikçe devam ederiz sıkılınca deniz meniz, kızlar mızlar... OHşş!!
Neyse... Durum böyle bizim grup için... Sanırım Fighter için birini alacağım... Cleric'imizin yerini doldurmak gerekiyor...
Saygılarımla...
İkincisi benim cleric'in babası rahatsızlanmış ve bunun ne kadar süreceği belli değilmiş... Onun yerine birini alacağım...
Üçüncüsü bizim elemanların arasında resmen orta ******su olan bir karakter var... Onun yerine başkasını alacağım... (Abi karakteri Efsun oynadı, Tevfik oynadı, Alper oynadı... Her biri aynı macerada başka karakter kağıtları kullandılar kişilik aynı... Haliyle karakter falloş durumda... Bir seans daha dayanmaz o karakterin durumu...)
Dördüncüsü benim önümüzdeki hafta yıllık rutin sağlık kontrollerim var (Küçükken geçirdiğim trafik kazası nedeni ile) o yüzden ben bu hafta yokum... Hayaletim ben... O yüzden bizim grup bu hafta da yatacak...
Ama diğer hafta acısını çıkartırız... Olmadı paso oynarız her gün... Ya da yazlık türü bişeye gideriz kafamıza estikçe devam ederiz sıkılınca deniz meniz, kızlar mızlar... OHşş!!
Neyse... Durum böyle bizim grup için... Sanırım Fighter için birini alacağım... Cleric'imizin yerini doldurmak gerekiyor...
Saygılarımla...
Türklider...