Benim avatarımdaki amca sapık değil. Yüzüne yılların kırışıklığı vurmuş, sakal traşı olmamış ve bilge gözükmeye çalışıyo diyorum anlatamıyorum hala
---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Avatarımı beğenenlere teşekkür ederim. Avatarımı beğenmeyenlere de Teessüf ederim!
Galanthiniol: Yine ışık oyunları, yine büyü patlamaları, yine karizmatik duruş, yine yine yine... (Avatarıma güzel dedin diye sanada güzel yazacağımı sandın değilmi. Yemezler
)
Daeya: Tamam kızımız incelmiş ama hala iç çamaşırlı. Bence üstüne bir şey ört yada giysi felan giydir.
Galanthiniol: Yine ışık oyunları, yine büyü patlamaları, yine karizmatik duruş, yine yine yine... (Avatarıma güzel dedin diye sanada güzel yazacağımı sandın değilmi. Yemezler
Daeya: Tamam kızımız incelmiş ama hala iç çamaşırlı. Bence üstüne bir şey ört yada giysi felan giydir.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Phantom avatarının yüzü biraz acayyip olmuş
Benim yeni avatara konuşun biraz.Daeya avatar hmm.İLGİNÃ?
Benim yeni avatara konuşun biraz.Daeya avatar hmm.İLGİNÃ?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Tüh yaa o kadarda beğeniyorum demiştim :evillaugh:Galanthiniol: Yine ışık oyunları, yine büyü patlamaları, yine karizmatik duruş, yine yine yine... (Avatarıma güzel dedin diye sanada güzel yazacağımı sandın değilmi. Yemezler
NoT:Ben avatar sevdimmi adam gibi severim...
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
-
Dreamscape
- Kullanıcı

-
Dreamscape
- Kullanıcı