Kardeşlik (Oyun)
"Gidelim bu lanet yerden o zaman. Ne diye üzerimize vazife olmayan işlere burnumuzu soktuk ki?"
Kalktı Huor'un gözlerini kapattı, peleriniyle güzelce sardı ve kendinden beklenmeyen bir naziklikle kucağına aldı. Gözleri kararıyordu, dayanmaya çalışıyordu.
"Girdiğimiz yerden defolup gidelim."
Aşağı indi elinden geldiğince iplerle Huor'un cesedini bağladı. Delikten dışarı göz attı gelen giden var mı diye.Güvenli olduğunu görünce yavaşça aşağıya sarkıttı.
Kalktı Huor'un gözlerini kapattı, peleriniyle güzelce sardı ve kendinden beklenmeyen bir naziklikle kucağına aldı. Gözleri kararıyordu, dayanmaya çalışıyordu.
"Girdiğimiz yerden defolup gidelim."
Aşağı indi elinden geldiğince iplerle Huor'un cesedini bağladı. Delikten dışarı göz attı gelen giden var mı diye.Güvenli olduğunu görünce yavaşça aşağıya sarkıttı.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Yenenditas cevabını vermiyordu ve Herkesin ağzında bir gidelim sözzleri dolaşıyordu.
"Ne derler bilirsiniz. "Tuvaletini yaptıysan arkanıda temizleyeceksin." Bence burada neler döndüğünü anlamadan gitmemiz en yanlışı. Burada arkamızda bırakacağımız bir düşman bir eşya, bir giz, ileride başımıza çok daha büyük belalar açabilirler. Sanırım burada bizden başka buraları bilebilecek birileri daha var."
Derken yılan adamlara döndü.
"Beni anlayan var mı aranızda?"
BUna cevabını almayacak olursa bildiği bütün dillerde bir kere daha tekrarlayacaktı. (Elfçe, cücece ve gnomca)
"Ne derler bilirsiniz. "Tuvaletini yaptıysan arkanıda temizleyeceksin." Bence burada neler döndüğünü anlamadan gitmemiz en yanlışı. Burada arkamızda bırakacağımız bir düşman bir eşya, bir giz, ileride başımıza çok daha büyük belalar açabilirler. Sanırım burada bizden başka buraları bilebilecek birileri daha var."
Derken yılan adamlara döndü.
"Beni anlayan var mı aranızda?"
BUna cevabını almayacak olursa bildiği bütün dillerde bir kere daha tekrarlayacaktı. (Elfçe, cücece ve gnomca)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
.
"Dur Wulfgar, o kadar acele etme," der Olaf. Elinde eskiden Huor'a ait olan iyileştirme değneği vardır. "Bak elimizde yeterince iyileştirme asaları varmış, bunları kullanarak kendimizi toparlayıp, başladığımız işi bitirebiliriz. Gidersek, baskın avantajımızdan vazgeçmiş olacağız, düşmanın işi kolaylaşacak. Biraz daha kalalım, dayanabildiğimiz kadar... Hadi gel seni ve diğer arkadaşlarımızı bu sihirli değnek ile iyileştirelim!"
.
"Dur Wulfgar, o kadar acele etme," der Olaf. Elinde eskiden Huor'a ait olan iyileştirme değneği vardır. "Bak elimizde yeterince iyileştirme asaları varmış, bunları kullanarak kendimizi toparlayıp, başladığımız işi bitirebiliriz. Gidersek, baskın avantajımızdan vazgeçmiş olacağız, düşmanın işi kolaylaşacak. Biraz daha kalalım, dayanabildiğimiz kadar... Hadi gel seni ve diğer arkadaşlarımızı bu sihirli değnek ile iyileştirelim!"
.
Wulfgar tam Huor'u aşağı sarkıtacakken durdu. "Doğru, bir daha gelmemiz gerekirse daha zor olur." Huor'u bir kenara çekti. "Tamam yaralarımızı iyileştirip bu pislik yuvasını temizleyelim."
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
-
Mark
- Kullanıcı

Huor'la geçirdiği iki hafta gözlerinin önünden geçiyordu. Tapınakta çırak cüppesiyle nasıl da eğlenmişlerdi. Casusluğu hep sevmişti, huor. Seni salak Benji, durumun farkında bile değil. Hepsini bağlayan şey Epoh kasabasıydı. Ã?ocukluk arkadaşı ölmüştü. O ise, daha yeni onlara katılmış sürekli paradan bahseden biriydi. şimdi bağırarak, Huor'un ölümünü anlatıyordu.
" YETER. "
" Ona saygısızlık yapmana izin vermeyeceğim. Eğer hatayı birinde arıyorsan, kendi yaptıklarına bir bak. Daha haritada gördüğün andan beri ikmal yerlerine gitmemiz gerektiğini söyledin. Herkes neyle karşılaşacağını biliyordu. "
Ellini sağladı. " Seninle bunu neden tartışıyorum. "
Wulfgara döndü.
" Huor'u ben mi öldürdüm, wulfgar. "
Darthu'ya döndü, gözleri dolmuştu.
" Bu yükle aranızda kalamam. Beni bir katil olarak görmenize dayanamam. "
Parmağını şıklattı.
* Invisibility
" Biraz düşünmeye ihtiyacım var. "
Mağaradan çıktı.
" YETER. "
" Ona saygısızlık yapmana izin vermeyeceğim. Eğer hatayı birinde arıyorsan, kendi yaptıklarına bir bak. Daha haritada gördüğün andan beri ikmal yerlerine gitmemiz gerektiğini söyledin. Herkes neyle karşılaşacağını biliyordu. "
Ellini sağladı. " Seninle bunu neden tartışıyorum. "
Wulfgara döndü.
" Huor'u ben mi öldürdüm, wulfgar. "
Darthu'ya döndü, gözleri dolmuştu.
" Bu yükle aranızda kalamam. Beni bir katil olarak görmenize dayanamam. "
Parmağını şıklattı.
* Invisibility
" Biraz düşünmeye ihtiyacım var. "
Mağaradan çıktı.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
"Kimsenin seni katil olarak gördüğü yok, hepimiz fazlasıyla kan döktük ve bir dost kaybettik kızgın olmamız normal. Yaralarımızı sarıp kafamızı toplamamız lazım."
Sonra Yenen ortadan kayboldu.
"Yenen sana ihtiyacımız var ortadan kaybolmanın sırası değil. Beraberce burayı temizleyip sonrasında Huor'u diriltmek için döneriz."
Yere fırlattığı kılıcını aldı, "Haydi şu geçide gidelim beraberce."
Sonra Yenen ortadan kayboldu.
"Yenen sana ihtiyacımız var ortadan kaybolmanın sırası değil. Beraberce burayı temizleyip sonrasında Huor'u diriltmek için döneriz."
Yere fırlattığı kılıcını aldı, "Haydi şu geçide gidelim beraberce."
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
"Sen sorumluluk almıyorsun, sorunluluktan kaçıyorsun. Bizi burada bırakarak neyi ispat edeceğini sanıyorusun."
Daha sinirini alamamıştı. Hırsını alamamıştı artık ard arda sıralıyordu sözlerini
"Hem daha demedin bana neden oraya aceleyle çıktığını. Yoksa burakilerden paramı aldın ha! Yoksa asıl para düşkünü senmisin. Kaç para aldın söyle?"
Daha da devam edecek gibiydi!
Daha sinirini alamamıştı. Hırsını alamamıştı artık ard arda sıralıyordu sözlerini
"Hem daha demedin bana neden oraya aceleyle çıktığını. Yoksa burakilerden paramı aldın ha! Yoksa asıl para düşkünü senmisin. Kaç para aldın söyle?"
Daha da devam edecek gibiydi!
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Darthu, Benji'nin sinirlendiğini görünce tek elini hafifçe omuzuna koydu.
"Sakin ol!"
Sonra Yenen'e seslendi.
"Lütfen, senin suçlu olmadığını biliyoruz, en azından ben biliyorum. Yenen bizi bırakamazsın, lütfen geri gel. Sen bizi bir çok kez kurtardın. şimdi lütfen bizi bırakma. Sensiz devam etmeyeceğiz."
*Diplomacy
"Sakin ol!"
Sonra Yenen'e seslendi.
"Lütfen, senin suçlu olmadığını biliyoruz, en azından ben biliyorum. Yenen bizi bırakamazsın, lütfen geri gel. Sen bizi bir çok kez kurtardın. şimdi lütfen bizi bırakma. Sensiz devam etmeyeceğiz."
*Diplomacy

.
“Benjamin, sen de saçmalıyorsun! Yenendithas bir hata yapmış olabilir ama bilerek yapmadı, kendisi de ölebilirdi, nitekim nasıl da yaralandı! şimdi hepiniz beni dinleyin tamam mı!? Nerede olduğumuzu unuttunuz mu? Bu saçma sapan tartışmaları bir kenara bırakıp burayı düşmandan temizleyelim! Birbirimize destek olalım! Daha sonra Huor’u güçlü bir şifacıya götürüp hayata geri döndürürüz tamam mı? Artık tartışmayı bir kenara bırakın; daha sonra boş vaktimizde yaoparız bu tür tartışmaları. şimdi işimize bakalım,” der Olaf ciddi ciddi.
“Yenendithas neredesin, hazır görünmez olmuşken Darthu ile birlikte araştırmalara katılabilirsin. şu gizli geçit nereye çıkıyormuş bir bakalım, hem senin evcilin nerelerde? Bu arada unutmayın yaşayan ölülere denk gelirsek onları bana bırakın!..”
.
“Benjamin, sen de saçmalıyorsun! Yenendithas bir hata yapmış olabilir ama bilerek yapmadı, kendisi de ölebilirdi, nitekim nasıl da yaralandı! şimdi hepiniz beni dinleyin tamam mı!? Nerede olduğumuzu unuttunuz mu? Bu saçma sapan tartışmaları bir kenara bırakıp burayı düşmandan temizleyelim! Birbirimize destek olalım! Daha sonra Huor’u güçlü bir şifacıya götürüp hayata geri döndürürüz tamam mı? Artık tartışmayı bir kenara bırakın; daha sonra boş vaktimizde yaoparız bu tür tartışmaları. şimdi işimize bakalım,” der Olaf ciddi ciddi.
“Yenendithas neredesin, hazır görünmez olmuşken Darthu ile birlikte araştırmalara katılabilirsin. şu gizli geçit nereye çıkıyormuş bir bakalım, hem senin evcilin nerelerde? Bu arada unutmayın yaşayan ölülere denk gelirsek onları bana bırakın!..”
.
Dartu'nun elini omuzunda hissetti ve tanm onada bir şey diyecek gibiydi ama birden Olaf'ı da duydu.
"Peki. Bu kertenkele adamları ne yapacağız peki?"
"Peki. Bu kertenkele adamları ne yapacağız peki?"
Eskisi ka
Eskisi ka
"Anca Ejderdili konuşur bunlar. Salalım gitsin, bize zarar verecek halleri yok."
Kılıcını yukarı kaldırdı kertenkele-adam korkuyla ona bakıyordu. Hızla zincirlere indirdi, bütün zincirler kırılana kadar devam etti. Sert bir hareketle merdivenleri gösterdi, laftan anlamasalarda hareketten anlarlardı mutlaka.
Kılıcını yukarı kaldırdı kertenkele-adam korkuyla ona bakıyordu. Hızla zincirlere indirdi, bütün zincirler kırılana kadar devam etti. Sert bir hareketle merdivenleri gösterdi, laftan anlamasalarda hareketten anlarlardı mutlaka.
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16