Ufak bi Öadır
-
Vanwa_Elen
- Kullanıcı

Uzun siyah saçlı ve kirli sakallı yabancı aradığı çadırı gördü. 27-28 yaşlarında olan insan göğsündeki ve bileklerindeki ağır zırhların çıkardığı gürültü ile çadıra ilerlemeye başladı. şimdiden gücü hissetmişti. En az kaçtığı güç kadar kuvvetli olan bir güç. 2 senedir yaşadığı bağımsız hayatında bir çok kez duymuştu burayı.
DRAGONFIRE; ZAMAN VE BÃ?YÃ? TANRISI. Belkide geçmişine perde çekebileceği tek yer burası idi. Bağımsız hayat bunu başaramamıştı. Ã?ünkü o bunun için hayatta değildi. Ama ne kadar perde çekerse çeksin geçmişin izleri hafifte olsa perdede parlıyacaktı. Hızlandı ama hızlanmasıyla bir ses kafasının içinde haykırdı. Uzun zamandır onu rahatsız eden bir ses ve buraya gelmeyi düşündüğü andan itibaren deli gibi artan bir ses.
"HAİN. İHANETİN AFFEDİLMİYECEK. RUHUNU BEDENİNDEN SÃ?KÃ?P ALICAM Ã?Ã?NKÃ? O BANA AİT." En çokta bu sözüne sinirleniyordu adam. " Sahip olduğum tekşey ruhum onuda kimseye vermeye niyetim yok" diyordu kendi kendine devamlı. adımlarını dahada hızlandırdı ve çadıra ulaştı , perdeyi araladı. Ses şimdiden kesilmişti. Tam içeri girecekken son bir kez arkasına baktı daha doğrusu geçmişine. Ã?ünkü nedense artık hiç birşeyin eskisi gibi olmıyacağını hissediyordu. Belindeki uzun kılıcı ve sırtındaki yayı kontrol etti. Savaşmak için burada değildi ama ona herzaman tetikte olması öğretilmişti. Sonra bir anda içeri girdi. Denildiği gibiydi çadırın dışı sadece bir aldatma idi. İçerisi muhazzamdı ve bir okdarda saf ve güzel. İçeriyi incelerken bir ayak sesi duydu ve çok geçmeden sesin sahibi ile yüz yüze geldi. Genç bir elf leydisi duruyoru karşısında. Elflere özgü güzelliği yaşının verdiği genç yüzünde çok belirgin duruyordu. Adam öne doğru bir adım attı, elf hiç hareketetmedi bile kendinden emin sakin ve gülümseyen bir yüz ile adamı izliyordu. Adam başını eğerek selam verdi. " İyi günler leydim. Adım Drúedain Fëanor. Bağlılığımı sunmak için buradayım. Yardımınızı isteyebilirmiyim?"
DRAGONFIRE; ZAMAN VE BÃ?YÃ? TANRISI. Belkide geçmişine perde çekebileceği tek yer burası idi. Bağımsız hayat bunu başaramamıştı. Ã?ünkü o bunun için hayatta değildi. Ama ne kadar perde çekerse çeksin geçmişin izleri hafifte olsa perdede parlıyacaktı. Hızlandı ama hızlanmasıyla bir ses kafasının içinde haykırdı. Uzun zamandır onu rahatsız eden bir ses ve buraya gelmeyi düşündüğü andan itibaren deli gibi artan bir ses.
"HAİN. İHANETİN AFFEDİLMİYECEK. RUHUNU BEDENİNDEN SÃ?KÃ?P ALICAM Ã?Ã?NKÃ? O BANA AİT." En çokta bu sözüne sinirleniyordu adam. " Sahip olduğum tekşey ruhum onuda kimseye vermeye niyetim yok" diyordu kendi kendine devamlı. adımlarını dahada hızlandırdı ve çadıra ulaştı , perdeyi araladı. Ses şimdiden kesilmişti. Tam içeri girecekken son bir kez arkasına baktı daha doğrusu geçmişine. Ã?ünkü nedense artık hiç birşeyin eskisi gibi olmıyacağını hissediyordu. Belindeki uzun kılıcı ve sırtındaki yayı kontrol etti. Savaşmak için burada değildi ama ona herzaman tetikte olması öğretilmişti. Sonra bir anda içeri girdi. Denildiği gibiydi çadırın dışı sadece bir aldatma idi. İçerisi muhazzamdı ve bir okdarda saf ve güzel. İçeriyi incelerken bir ayak sesi duydu ve çok geçmeden sesin sahibi ile yüz yüze geldi. Genç bir elf leydisi duruyoru karşısında. Elflere özgü güzelliği yaşının verdiği genç yüzünde çok belirgin duruyordu. Adam öne doğru bir adım attı, elf hiç hareketetmedi bile kendinden emin sakin ve gülümseyen bir yüz ile adamı izliyordu. Adam başını eğerek selam verdi. " İyi günler leydim. Adım Drúedain Fëanor. Bağlılığımı sunmak için buradayım. Yardımınızı isteyebilirmiyim?"
Ağızdan çıkan yemin titreğen yüreğe güç verir.
rahip just_Win nin suratına baktı tekrar " rahip izin verirseniz odadan ayrılmam gerek galiba tapınağa biri geldi" sonra tapınağın girişine doğru yöneldi karşsındaki adama bakıp gülümsedi adamın selamına başıyla karşılık verdi " Merhaba sayın Drúedain Fëanor lordumuzun yeni bir inananı daha ancak gerçek inanlar bu gücü hissedip bu çadıra girebilir görüyorumki sizde onlardan birisiniz sadece bir inanan olarakmı kalmak istiyorsunuz dragonfire kendisine sunulan bağlılığı kabul eder "
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
-
Vanwa_Elen
- Kullanıcı

Drúedain in cevabını duyunca yüzündeki şaşkınlığı ve sevinci gizlemedi " Demek rahip olmak istiyorsunuz amacınız çok büyük ama takdir edilcek bir amaçta rahiplik eğitimi almak istiyorsanız bir takım sınavlardan geçmelisiniz bu kolay bir sınav değil gerçek inananların geçebileceği bir sınav rahiplik eğitiminiz için başrahip olan just_win e danışmalıyım siz şöyle oturun " eliyle kum sandelyelerin olduğu yeri gösteriyordu
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
-
Vanwa_Elen
- Kullanıcı

uzun süredir yaşadığının şokuyla öylece yaralı paldyneey'in başında sessiz soluksuz durup bekleyen başrahip artık böyle bir durumdan kurtulması gerektiğini farketti çünkü bu biçimde kalması aklını hapsediyor düşüncelerinin tek yönde kalmasını sağlıyordu ruhban başını kaldırdığınında lysana'nın gitmiş olduğunu gördü sonradan hatırladı ewet yeni birinin geldiğini söylemişti we ayrılmıştı ruhban üstündeki beyaz üzerine yer yer turuncu işlemeli cübbesini düzelttikten sonra içindeki büyük ruh çatışmasını arkada bırakarak büyük hole geçti orada siyah saçlı sakallı we ağır zırhlı birini görüyordu yüzüne o babacan bilge gülümsemesini yerleştirip onlara doğru yaklaştı merhaba dedi başrahip.
ardından ruhunuzda güçlü titreşimler war büyüsel gücünüzün kaynağı mistik değil sanırım doğru muyum we içinizde de güçlü olabilecek bir iman ışığı görüyorum sizden çok iyi bir ruhban ya da paladin olurdu derken lysananın ona onun ruhban olmak istediğini anlatan bir mimiğiyle we galiba da ruhban olmak istiyormuşsunuz inanın bu bana çok kıwanç we mutluluk werdi sizin gibi birinin bünyemize katılması hepimizi mutlu eder der we buyrun size tapınağı gezdireyim derken önce zaman kuyusunu büyük salonu (we tabii baş köşesinde bulunan ulu rahip kutsanmış kişi firble'ın resimlerini) ibadet salonunu kalacak yerlerin bulunduğu pansiyon kısmını (buradan ücret talep edilmemektedir) şifahaneyi we çeşitli zırh we silahların bulunduğu cephanelik bölümünü we en sonda da Dragonfire'ın awatarının heykelinin bulunduğu bir başka ibadet salonunu gösterdi bunun yanında bir büyücü kulemiz (zamanın kulesi) we bir de sawaş karargahımız (zamanın karargahı) bulunmaktadır şimdi sizn arzunuza gelelim rahip olma isteğinize... sonsuza dek Dragonfire'a bağlı kalacağınıza onun için canınızı bile feda etmekten çekinmeyeceğinize onun size sunabileceği ayrıcalıkları içtenlikle kabul edip sadece gerekli olduğu takdirde kullanacağınıza onun için sonsuza dek çalışıp en iyi biçimde ona yararlı olmaya çalışıp ona zarar wermeye çalışanlara gücünüzün el werdiği biçimde karşı koyacağınıza we ona mümkün olduğunca inanan kazandırmaya çalışacağınıza kalbiniz we aklınızla yemin eder misiniz...
ardından ruhunuzda güçlü titreşimler war büyüsel gücünüzün kaynağı mistik değil sanırım doğru muyum we içinizde de güçlü olabilecek bir iman ışığı görüyorum sizden çok iyi bir ruhban ya da paladin olurdu derken lysananın ona onun ruhban olmak istediğini anlatan bir mimiğiyle we galiba da ruhban olmak istiyormuşsunuz inanın bu bana çok kıwanç we mutluluk werdi sizin gibi birinin bünyemize katılması hepimizi mutlu eder der we buyrun size tapınağı gezdireyim derken önce zaman kuyusunu büyük salonu (we tabii baş köşesinde bulunan ulu rahip kutsanmış kişi firble'ın resimlerini) ibadet salonunu kalacak yerlerin bulunduğu pansiyon kısmını (buradan ücret talep edilmemektedir) şifahaneyi we çeşitli zırh we silahların bulunduğu cephanelik bölümünü we en sonda da Dragonfire'ın awatarının heykelinin bulunduğu bir başka ibadet salonunu gösterdi bunun yanında bir büyücü kulemiz (zamanın kulesi) we bir de sawaş karargahımız (zamanın karargahı) bulunmaktadır şimdi sizn arzunuza gelelim rahip olma isteğinize... sonsuza dek Dragonfire'a bağlı kalacağınıza onun için canınızı bile feda etmekten çekinmeyeceğinize onun size sunabileceği ayrıcalıkları içtenlikle kabul edip sadece gerekli olduğu takdirde kullanacağınıza onun için sonsuza dek çalışıp en iyi biçimde ona yararlı olmaya çalışıp ona zarar wermeye çalışanlara gücünüzün el werdiği biçimde karşı koyacağınıza we ona mümkün olduğunca inanan kazandırmaya çalışacağınıza kalbiniz we aklınızla yemin eder misiniz...
çok zaman geçti çok şey değişti...
eğer bu söylediklerimi kabul edip yemininizi Dragonfire'ın şahitliğiyle ederseniz sizi inananlıktan rahipliğe terfi ettireceğim tabii ki sınaw bittiğinde unutmadan yaklaşın lütfen size kutsal Dragonfire madalyonunu takmama izin werin dedi başrahip bütün inananlarımıza weririz böylece en zor anlarında bile imanlarına sığınıp her türlü korkudan we zorluktan kurtulur başarılı olabilirler...
-
Vanwa_Elen
- Kullanıcı

Salonu gezerken burdaki huzur dikkatini çekmişti Drúedain'nin. Dragonfire avatarını görmüştü ve artık rahibin dediği gibi karar verme sırası gelmişti. Aslında kararını çoktan vermişti. Eğildi ve madalyonunu takmasına izin verdi. Sonra ayağa kalkıp " Dediklerinizi tüm kalbim ile kabul ediyorum" dedi
o zaman seni tüm kalbim we benliğimle kutlamama, kutsamama we Dragonfire'ın sadık bir inananı yapmama izin wer
May Dragonfire bless you...
bunlar gerçekleşirken başrahibin eli Drúedain'in alnına doğru giderken mavileşti we tam el Drúedain'in alnına dokunduğunda bir anda güçlüce parladı we ışık kayboldu madalyon da parıldamakta iken başrahibin yüzünde ufak bir gülümseme mevcuttu....
bunlar gerçekleşirken başrahibin eli Drúedain'in alnına doğru giderken mavileşti we tam el Drúedain'in alnına dokunduğunda bir anda güçlüce parladı we ışık kayboldu madalyon da parıldamakta iken başrahibin yüzünde ufak bir gülümseme mevcuttu....
-
Vanwa_Elen
- Kullanıcı

zamanın we büyünün gücünün cewresinde dolaştığını hisseden Drúedain madalyonunun hafif hafif asıl rengine gümüşümsü bir rengine dönerken içindeki ısının hala orada kaynaştığını hissettikçe gücünün farkına wardı...
ardından başrahip konuşmaya başladı rahiplik dedikten sonra konuşmaya güç katmak için biraz sustuktan sonra dewam etti sadece biraz güç biraz büyü değildir ruhbanlık inancın en yoğun olmasıdır her zaman daha fazla inanç daha büyük güç daha büyük büyü daha fazla mutluluk we iç huzur demektir inancına tam olarak güvenemediğin sürece hiçbir gücün hiçbir büyün we hiçbir güwencin yoktur bundan sonra herşeyin inancın her şeyin Dragonfire olacak tanrından sana en küçük bir şey talep olduğunda (ki bu direk olmayabilir sana söylenmemiş we sadece onun ağzından da konuşulmuş olabilir o senin yaşama sebebin olacaktır bu sebepten ötürü sen tawrına adanmış bir kişi olarak tek amacın tanrın olacak bu dünyada onunla en yakın ilişkiye en yakınlığa sahip olmaya çalışacaksın seni güçlendirecek şey bu olacak
ardından başrahip konuşmaya başladı rahiplik dedikten sonra konuşmaya güç katmak için biraz sustuktan sonra dewam etti sadece biraz güç biraz büyü değildir ruhbanlık inancın en yoğun olmasıdır her zaman daha fazla inanç daha büyük güç daha büyük büyü daha fazla mutluluk we iç huzur demektir inancına tam olarak güvenemediğin sürece hiçbir gücün hiçbir büyün we hiçbir güwencin yoktur bundan sonra herşeyin inancın her şeyin Dragonfire olacak tanrından sana en küçük bir şey talep olduğunda (ki bu direk olmayabilir sana söylenmemiş we sadece onun ağzından da konuşulmuş olabilir o senin yaşama sebebin olacaktır bu sebepten ötürü sen tawrına adanmış bir kişi olarak tek amacın tanrın olacak bu dünyada onunla en yakın ilişkiye en yakınlığa sahip olmaya çalışacaksın seni güçlendirecek şey bu olacak
Aralarına yeni gelen inananı kutladıkdan sonra rahip just_win nin yanına gitti aklında bazı soru işaretleri vardı " söylermisiniz rahip içerde yatan o yarı elfi tanıyormusunuz bakışlarınız onu tanıdığını söylüyor geçmişte yarı elfin bu tapınakla bir bağlantısımı vardı"
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

senin adına ne kadar sewindiğimi anlatamam freya sonunda kendini doğru yolda görebildiğine çok sewindim zira senin gibi bir yeteneğin böyle harcanıp tanrımıza yararlı olamamasına çok üzülmekteydim squan seni en iyi biçimde eğitecektir eğitiminde başarılı olup çok iyi bir sawaşçı olman dileğiyle...
may dragonfire bless you...
may dragonfire bless you...
darkness of the past of paldyneey
rahibe lysana size bunu nasıl açıklayabileceğimi bilemiyorum ewet o içeride yatan kişiyi tanıyorum hem de çok iyi tanıyorum ya da en azından öyle olduğunu zannederdim o kişi karargahın ilk komutanı paldyneeydir eskiden dragonfire'ın en iyi neferlerinden biri idi fakat kendi inancını kırdığını düşünüp orene katıldı ama yine yeterince kendini koparamamış olmalı ki dragonfire onu yanımıza getirmiş onun sefil sokaklarda sürünen halini görüp ona bir kere daha merhamet edilip bir kere daha onun gerçek amacını bulmasına yardım edebileceğini düşünmüş olmalı ewet paldyneey dragonfire'ı reddettiğini söylemişti belki lord oren'e ama demek ki silememiş çünkü silmiş olsaydı böyle bir yardım alamazdı dragonfire ona yardım etmezdi diye düşünmektreyim ama onun adına, içindeki inancı korumuş olmasına çok sewindim artık onun da yanımızda olması beni çok sewindirdi umarım en kısa zamanda iyileşir we ayağa kalkabilecek duruma gelir deyip o klasik babacan gülümsemesini takındı...
may Dragonfire bless us all...
may Dragonfire bless us all...