Yeni oyunlar istiyorum ve hatta 3,5 Edition istiyorum özellikle
Rol yapma oyunlarımız için GENEL yorumlar, fikirler
Dwaxer ben o zaman BÃ?TÃ?N oyunlardan ayrılmıştım, Devrimk'nın oyunu dahil, kusura bakma, oyunun bitmesine yol açtığım için
Yeniden kendime döndüm 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
.
Hımm, bak bakalım 2 gönüllü çıktı bile, tam da durgunlaştı derken.
Boş zamanlarınızda karakterlerinizi hazırlamaya başlayın o zaman.
Serüvenciler3,5'taki senaryonun devamı gibi: Gerumfield denen kasabanın valisi olan lord, sizleri son zamanlarda kaybolan vatandaşların akibetini bulmanız için kuzeydeki ıssız, ormanlık topraklara yollayacak.
Level-4 başlıyoruz.
Adam başı 100gp ve ayrıca herkes önceki maceralardan edindiği 1 adet çok değerli eşyaya sahip olabilir. Max:26000gp değerinde olabilir bu eşya
Bu linkten araştırıp seçebilirsiniz ama bana nasıl bir eşyayı alacağınızı önceden bir danışınız.
http://www.d20srd.org/indexes/magicItems.htm
Bu oyunda da HP/RHP uygulayacağız; yani herkesin hit pointi kadar sanal hitpointi olacak (kondisyon, savaş becerisi, eskiv, vs) Sanal HP dakikada 1 hit point gibi hızlı iyileşecek.
.
Hımm, bak bakalım 2 gönüllü çıktı bile, tam da durgunlaştı derken.
Boş zamanlarınızda karakterlerinizi hazırlamaya başlayın o zaman.
Serüvenciler3,5'taki senaryonun devamı gibi: Gerumfield denen kasabanın valisi olan lord, sizleri son zamanlarda kaybolan vatandaşların akibetini bulmanız için kuzeydeki ıssız, ormanlık topraklara yollayacak.
Level-4 başlıyoruz.
Adam başı 100gp ve ayrıca herkes önceki maceralardan edindiği 1 adet çok değerli eşyaya sahip olabilir. Max:26000gp değerinde olabilir bu eşya
Bu linkten araştırıp seçebilirsiniz ama bana nasıl bir eşyayı alacağınızı önceden bir danışınız.
http://www.d20srd.org/indexes/magicItems.htm
Bu oyunda da HP/RHP uygulayacağız; yani herkesin hit pointi kadar sanal hitpointi olacak (kondisyon, savaş becerisi, eskiv, vs) Sanal HP dakikada 1 hit point gibi hızlı iyileşecek.
.
Can sistemi nasıl olacak? Yani Devrimk'nın sistemi gibi çift levellerde yarısı tek levellerde yarısının bir fazlası gibi mi?
32 Point Buy sistemi mi?
Irk - Sınıf- KİTAP kısıtlaması var mı? Dungeon Magazine olmaz gibisinden?
32 Point Buy sistemi mi?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Ben de varım. Ama güzel olursa. şu zamanlarda biraz fazla yoğun oluğumda kendi oyunum ile bile ilgilenemiyorum. Ama ileriki bir tarihte başlayacak ise varım.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Pathfinder sistemi olacak.Edmond wrote:Can sistemi nasıl olacak? Yani Devrimk'nın sistemi gibi çift levellerde yarısı tek levellerde yarısının bir fazlası gibi mi?
32 Point Buy sistemi mi?
-Can sistemi şöyle: 1.levelde full HD, ondan sonra ise HD değerinin yarısından bir fazlası.
Tabii Con modifieri de ekliyoruz.
Ã?rneğin HD:6 ve Con:14(+2) olan bir rogue level-4 için HP:[(6+4+4+4)HD+(4*2)Con]=26
-32 puanı 8'er puanlık temel üzerine dağıtalım
14'e kadar 1'er puan yükseltir ...(örneğin 14 yapmak için 8'in üzerine 6 puan koymalıdır)
15-16 2'şer puan harcanarak 1 yükselir ...(örneğin 16 yapmak için 6+2+2=10 puan koymak gerekir)
17-18 3'er puan harcanarak 1 yükselir (örneğin 18 yapmak için 6+2+2+3+3=16 puan koymak lazım)
Irklar PHB'deki ırklar olsun ama sınıfları konuşabiliriz. Dergileri filan karıştırmayalım işe.
Ayrıca Psionic karakterlerin bu dünyada doğal düşmanları olan bir örgüt var, resmen takip edip avlıyorlar. Ayrıca köle tacirleri de bu psionicleri avlayıp bu örgüte satıyor. Psionic karakterlerin gözakları maviye dönüştüğünden şıp diye farkediliyorlar toplum içinde. (bakınız: Serüvenciler3,5 ilk macera) Yani Psionic olmanızı tavsiye etmem; sonra adamlar neden hep benim peşimde diye sızlanmayın, ömrünüz uzun olmaz pek.
.
Darkgnome wrote:Ben de varım. Ama güzel olursa...
Bknz:
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=7905
.
Yok tasvirleri fazla da abartmayalım DarkgnomeDarkgnome wrote:Peki uzun uzun tasvir yapacağımız oyunumuzu ne zaman açacaksın dwaxer? Onu bekliyorum ben. (İnatla!)
O kadar heyecanla, sabırla ve inatla bekliyorsan başlayalım madem ki ikimiz. Senin zaten birbirine yardımcı iki karakterin vardı. Olay örgüsüyle ilintini tespit edelim: Bu tutuklanan kişilerden biriyle bir bağlantın mı vardı, senaryonun neresinde olmak istiyorsun şu anda?
.
catboy wrote:benim öykü yazarken en büyük eksiğim tasviri pek tutturamamak, aslında ben de bu kusurumdan kurtulmak için katılmayı çok isterdim ama becerebileceğimi sanmıyorum çünkü karakter kağıdı hazırlamakta bile zorlanıyorum bu yüzden ben hiç karışmayayım en iyisi...
Bence şık bir Wizard sana çok iyi uyardı
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
pekala, eğer stat, ability, item gibi öğeleri de katmayacaksak karakter kağıdına yani özgeçmiş, görünüş, hayattaki amaçları gibi bilgiler içerecekse (daha da açarsak sayı ya da bonus değerleriyle değil yazı ile belirteceksek karakter bilgilerini) bunu becerebilirim herhalde ve katılmayı çok isterim çünkü ortak öyküden daha heyecanlı geliyor kulağa. Yani sen bir hamle yapıyorsun ama hamlenin sonucunun ne olduğunu bilmiyorsun acaba hamlen başarıya ulaştı mı diye bekliyorsun, bu kulağa eğlenceli geliyor... 
YAşşa sen.
O zaman Edmond, Catboy ve Darkgnome ile 3 kişilik bir kadroya şimdiden sahipsin dwaxer. Devrimk neden gelmiyor peki
O zaman Edmond, Catboy ve Darkgnome ile 3 kişilik bir kadroya şimdiden sahipsin dwaxer. Devrimk neden gelmiyor peki
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı