Frpworld Büyüleri
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

Haklısın dostum bencede bööle biraz daa gucluler yapsın yada buyunun gucu dusulsunThlyrotel wrote:Büyü güzel olmuş olmasınada bu derece güçlü bir büyünün daha yüksek seviyeli büyücüler tarafından yapılması gerekir bence.
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
Benim büyüm ise
Magic Hall
büyü yaparken rahatsız olanlar etraflarından gelen uyartı ve tehdidlerden kaçmak için bir sürü koruma büyüsü yapmak zorunda kalıyorlar(kılıçlar için büyü için yaralılarsa bunun için konsantrasyon zarı atmalarını gerektiriyor. Bu büyü sayesinde büyücü tek bir büyüyle 2 metre çaplı bir kürenin merkezinde sabit kalıyor kürenin içinde hiçbir şey değişmiyor ama buna karşılık büyücüde etrafta olup biteni görmüyor işitmiyor. yani üstüne duvar yıkılsa küre kaybolana duvarı tutuyor büyüleri içeri sokmayıp yansıtıyor büyücünün yaraları kanamıyor. ama küre yok olunca herşey eski haline geliyor time stoptan biraz daha düşük bir büyü
Saving throw yok
d4 dakika sürüyor
level 7-8
cam bir küre gerekiyor
Not: elenium şövalyeleri bir prenseslerinin hastalık süresinde ölmemesi için buna benzer bir büyü yapmışlardı
Magic Hall
büyü yaparken rahatsız olanlar etraflarından gelen uyartı ve tehdidlerden kaçmak için bir sürü koruma büyüsü yapmak zorunda kalıyorlar(kılıçlar için büyü için yaralılarsa bunun için konsantrasyon zarı atmalarını gerektiriyor. Bu büyü sayesinde büyücü tek bir büyüyle 2 metre çaplı bir kürenin merkezinde sabit kalıyor kürenin içinde hiçbir şey değişmiyor ama buna karşılık büyücüde etrafta olup biteni görmüyor işitmiyor. yani üstüne duvar yıkılsa küre kaybolana duvarı tutuyor büyüleri içeri sokmayıp yansıtıyor büyücünün yaraları kanamıyor. ama küre yok olunca herşey eski haline geliyor time stoptan biraz daha düşük bir büyü
Saving throw yok
d4 dakika sürüyor
level 7-8
cam bir küre gerekiyor
Not: elenium şövalyeleri bir prenseslerinin hastalık süresinde ölmemesi için buna benzer bir büyü yapmışlardı
Brenne's skeletal Destruction
Level:Wizard7+deathmaster3
Saving Throw:Will
Casting time :3 turn
Duration:1 hour
Area:1 Creature
mesafe: max 15 metre
Büyüde kurbanın bir giysi parçası saç teli de olabilir bir kemiğe sarılıyor.Gerekli sözler söylendikten sonra kurbanın vücuduna doğru bir el uzanıyor ve diğer elde bulunan kemik sertçe kırılıyor.
Etkileri:
1-4 HD: tüm iskeleti cam gibi kırılır ve yere bir pelte gibi yığılır.
5-9 HD: Sadece büyücünün elindeki kemik hangi kemik ise o uzvun kemiği kırılır.
10 ve üstü iskeleti zayıflar ve muhtemel çekiç gibi darbelerle kırılabilir.
Saving throw tutarsa
1-4 hd 5-9 gibi etkilenir
5-9 hd 10 ve üstü gibi etkilenir
10 hd ve üstü etkilenmez.
//edited by Eldarin//_level ;Wizard7+deathmaster3 olarak değiştirilmiştir.
Level:Wizard7+deathmaster3
Saving Throw:Will
Casting time :3 turn
Duration:1 hour
Area:1 Creature
mesafe: max 15 metre
Büyüde kurbanın bir giysi parçası saç teli de olabilir bir kemiğe sarılıyor.Gerekli sözler söylendikten sonra kurbanın vücuduna doğru bir el uzanıyor ve diğer elde bulunan kemik sertçe kırılıyor.
Etkileri:
1-4 HD: tüm iskeleti cam gibi kırılır ve yere bir pelte gibi yığılır.
5-9 HD: Sadece büyücünün elindeki kemik hangi kemik ise o uzvun kemiği kırılır.
10 ve üstü iskeleti zayıflar ve muhtemel çekiç gibi darbelerle kırılabilir.
Saving throw tutarsa
1-4 hd 5-9 gibi etkilenir
5-9 hd 10 ve üstü gibi etkilenir
10 hd ve üstü etkilenmez.
//edited by Eldarin//_level ;Wizard7+deathmaster3 olarak değiştirilmiştir.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
-
wizard_of_darkness
- Kullanıcı

Karanlık sanat
Merhaba büyücüler!Benim karanlık sanat hakkında biraz yardıma ihtiyacım var!Yardım edebilir misiniz?
I'm darkness
Maybe a man,maybe a devil...
Maybe a man,maybe a devil...
Arkadaşlar buyrun bir büyü daha
Ruhçalanı
Level:Necromancer 8
Saving Throw: Will
Casting Time:2 Turn
Bu büyü yapılırken biraz beyaz kristal tozu ve soul scepter adlı bir asa kullanılır.Uygulanacak kişinin üzerine serpilir.Büyünün sözleri tamamlandığında kurban vücudundan bir şeylerin emilmeye başladığını hisseder.Eğer saving throwu tutturamazsa ruhu bedeninden ayrılıp asaya hapsolur.Geriye kalan beden ise fleshgolem gibi olur ve büyücünün iradesiyle hareket eder.Eğer saving throw tutarsa kurbandan büyücünün levelinin 3 te 1 i kadar level drain edilir.Kurban baygın iken yapılırsa saving throwu yoktur.
Ruhçalanı
Level:Necromancer 8
Saving Throw: Will
Casting Time:2 Turn
Bu büyü yapılırken biraz beyaz kristal tozu ve soul scepter adlı bir asa kullanılır.Uygulanacak kişinin üzerine serpilir.Büyünün sözleri tamamlandığında kurban vücudundan bir şeylerin emilmeye başladığını hisseder.Eğer saving throwu tutturamazsa ruhu bedeninden ayrılıp asaya hapsolur.Geriye kalan beden ise fleshgolem gibi olur ve büyücünün iradesiyle hareket eder.Eğer saving throw tutarsa kurbandan büyücünün levelinin 3 te 1 i kadar level drain edilir.Kurban baygın iken yapılırsa saving throwu yoktur.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
-
winterwolf
- Kullanıcı

Walla millet hep yüksek levelş büyülerle uğraşmış. Ben de düşük level bir adet ekleyeyim (bu büyüyü kendi yazdığım hikayelerde felan çok kullandım o yüzden kurallar konusunda bir kaç açık noktası olabilr)
Karanlık Getiren:
Level:2
Etki Süresi:2d4 round
Alan:her iki 2 level başına 30 metre
Yapılış süresi: Bir turn
Saving Throw: Aşağıda açıkladım.
Bu büyü yapılış olarak her hangi bir materyal istememesi ve (şansa bağlı olarak) etkinliği yüzünden fazla güçlü olmayan büyü kullanıcıları tarafından oldukça sık olarak kullanılır.
Büyü kısaca, kişinin üç metre çapında her hangi bir yerde, bakma talihsizliğinde bulunan herkesin, kör olmasına yol açan aşırı parlak bir ışık kaynağı yaratmasını sağlar. Ancak bu ışık ilk yaratım anı dışında büyüden bağımsız olduğu için, en etkili anti-büyü alanından bile etkilenmez (büyü yapan kişi bu anti-büyü alanın içinde bulunmadığı sürece). Ama gene bu nedenden dolayı, hedeflerden biri gözlerini bir kaç saniyeliğine kapatır ve ışığa bakmamayı başarabilirse, büyünün hiç bir etkisi kalmamaktadır. Bu durum dışında, ışığa bakan her türlü yaratık 2d4 round boyunca kör olacaktır.
NOT: Eğer ışığa bakan kişinin, gözleri sıradan ışığa karşı bile aşırı duyarlı ise (light blindness vs vs) büyünün oluşturduğu körlük kalıcı olacaktır (FOR save 10+caster level; başarılı bir atışta yine 2d4 roun kör kalınır).
Karanlık Getiren:
Level:2
Etki Süresi:2d4 round
Alan:her iki 2 level başına 30 metre
Yapılış süresi: Bir turn
Saving Throw: Aşağıda açıkladım.
Bu büyü yapılış olarak her hangi bir materyal istememesi ve (şansa bağlı olarak) etkinliği yüzünden fazla güçlü olmayan büyü kullanıcıları tarafından oldukça sık olarak kullanılır.
Büyü kısaca, kişinin üç metre çapında her hangi bir yerde, bakma talihsizliğinde bulunan herkesin, kör olmasına yol açan aşırı parlak bir ışık kaynağı yaratmasını sağlar. Ancak bu ışık ilk yaratım anı dışında büyüden bağımsız olduğu için, en etkili anti-büyü alanından bile etkilenmez (büyü yapan kişi bu anti-büyü alanın içinde bulunmadığı sürece). Ama gene bu nedenden dolayı, hedeflerden biri gözlerini bir kaç saniyeliğine kapatır ve ışığa bakmamayı başarabilirse, büyünün hiç bir etkisi kalmamaktadır. Bu durum dışında, ışığa bakan her türlü yaratık 2d4 round boyunca kör olacaktır.
NOT: Eğer ışığa bakan kişinin, gözleri sıradan ışığa karşı bile aşırı duyarlı ise (light blindness vs vs) büyünün oluşturduğu körlük kalıcı olacaktır (FOR save 10+caster level; başarılı bir atışta yine 2d4 roun kör kalınır).
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
Yıldırım Bulutları
Level:Wizard 9
Etki süresi:Caster level*turn
Yapılış süresi:5 Turn
Büyünün yapılışı için havanın bulutlu olması gerekli ya da öncesinde gerekli büyü yapılıp bulutlu hale getirilmelidir.Küçük cam parçaları ve bir miktar kristal tozu kullanılır.Bu cam parçaları ve kristal tozu havaya savrulur ve kadim dilde büyü sözleri söylenir.Havadaki bulutlar istenilen yerde toplanır ve her turn gökyüzünden bir yıldırım rastgele olarak belirlenen alana iner ve indiği noktanın 10 feet etrafında etkili olur.Alanda üzerinde metal taşıyanlar birincil derecede etkilenirler.Büyük savaşlarda kullanışlıdır.Saving Throwu lightning bolt ile aynıdır.
Level:Wizard 9
Etki süresi:Caster level*turn
Yapılış süresi:5 Turn
Büyünün yapılışı için havanın bulutlu olması gerekli ya da öncesinde gerekli büyü yapılıp bulutlu hale getirilmelidir.Küçük cam parçaları ve bir miktar kristal tozu kullanılır.Bu cam parçaları ve kristal tozu havaya savrulur ve kadim dilde büyü sözleri söylenir.Havadaki bulutlar istenilen yerde toplanır ve her turn gökyüzünden bir yıldırım rastgele olarak belirlenen alana iner ve indiği noktanın 10 feet etrafında etkili olur.Alanda üzerinde metal taşıyanlar birincil derecede etkilenirler.Büyük savaşlarda kullanışlıdır.Saving Throwu lightning bolt ile aynıdır.
Kendi büyülerinizi
http://frpworld.com/modules.php?name=Fo ... 07bd7c45ea
bu adresteki(Büyücülük kulesi kuralları) kıstasları dikkate alarak bizimle paylaşabilirsiniz...
http://frpworld.com/modules.php?name=Fo ... 07bd7c45ea
bu adresteki(Büyücülük kulesi kuralları) kıstasları dikkate alarak bizimle paylaşabilirsiniz...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
keşke yazdığım büyüleri silmeseydin eldarin. Baya uğraşmıştım ama sorun değil düzeltir tekrar yazarım.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..kusura bakma frontside iyi niyetini anlıyorum fakat eksikler olduğunu sende biliyorsundur herhalde
.
düzenlenmiş halleri sitemizin büyü kütüphanesinin çok işine yarayacaktır.
Saygılar...sevgiler...
düzenlenmiş halleri sitemizin büyü kütüphanesinin çok işine yarayacaktır.
Saygılar...sevgiler...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü