Wizard vs. Sorcerer

Kadim Sanatlarla uğraşanlarla tartışabilmek için…
Amras__Fefalas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Amras__Fefalas »

ühüüüüü,bana kızdın sen pis adam,ühüüüüüüüüü :cry:

umarım alınmazsın.Neyse o zaman benim yazacak bişiyciğim kalmadı.Tabi eğer bana bu forumda bişiler sölemeyecekseniz..
Ben başka başlıklara geçiorum,kalın sağlıcakla...
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.

Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
Strider89
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Strider89 »

walla bana soracak olursanaız ki sordunuz:)
ben wizard derim
çünkü bir büyücü için büyü birinci plandadır we sorcererda çok az büyü war.
wizard biraz daha ii gibi gözüküo bana
ya bu arda bi şey diecem benim nickim Strider89 ama Strider olmasını istiodum ama biri o nicki ztn kullanıomuş
kimse bana msj atsın
onunla bi düellomuz olcik
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

düello teklifi de ilginçti abi de onu bulman gerek ilk önce...
Sen de bu sayfadaki çoğu kişiyle aynı düşünüyor muşsun.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

WİZARD

Post by _Nightfall_ »

arkadaslar tartısmak sacma lutfen (yani bence :) ) cunku wizard güce sahiptir ve bilge dir ben kendimi wizard la özdeslestirdiğim için abartıyo olabilirim ama WİZARD İşTE WİZARD
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Ama Efe sorceror'da güce sahiptir sadece büyüleri wizardlardan daha farklı yaparlar biri gücü kendi içinde hisseder ve bunu bir yolla dışarı vurur(şarkı söylemek, dans etmek vb.) diğeriyse uzun çalışmalar sonucu büyülerini yaratır ve ezberler...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Abi biraz ters gelebilir ama bana socerer kontrolsüz bir güç sahibi gibi geliyor.. valla aptal bir adam bile sorcerer olabilir ve aptal bir adamın o tür bir güce sahip olması korkutucu oalbilir.
güç amacın, k
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

yeminer wrote:Abi biraz ters gelebilir ama bana socerer kontrolsüz bir güç sahibi gibi geliyor.. valla aptal bir adam bile sorcerer olabilir ve aptal bir adamın o tür bir güce sahip olması korkutucu oalbilir.
ben bu konuda ta tersini düşünüyorum. sorcererlar için büyü gücü, doğuştan gelen, çok standart bişiydir. Bizim yemek yediğimiz su içtiğimiz gibi onnar büyü yapabilirler ve bu nedenle büyü, sorcererların hayatında çok önemli bir yer tutmaz.

Oysa wizard, hayatındaki biçok şeyden fedakarlık ederek elde ettiği büyü gücü konusunda daha obsesiftir. Zaten, deli büyücüler hep wizard olur. Halaster sanırım en iyi örnek olur. Tabii gargamel de olabilir...

bütün genellemeler yannış olduu gibi bu genellemenin de uymadıı örnekler bulunabilir; ama bence bööle.
War, war never changes...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Abi bi aralar 8 int li sorcerer oynatmıştım da.. ondan sonra sorcererlar hakkındaki fikrim değişti :) valla çok kötü şeyler yapabiliyorlar
güç amacın, k
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Valla wizard'ların tüm hayatlarını büyüye adamaları onları büyüye karşı hassas yapar ve sonuçta kötülük yapmalarına sebep olacak hırs oluşur, gücün peşinde koşan hırslı bir wizard çok kötü şeyler yapabilir bence bir sorcerer'ın yapacağından daha kötü şeyler.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

Thlyrotel wrote:Valla wizard'ların tüm hayatlarını büyüye adamaları onları büyüye karşı hassas yapar ve sonuçta kötülük yapmalarına sebep olacak hırs oluşur, gücün peşinde koşan hırslı bir wizard çok kötü şeyler yapabilir bence bir sorcerer'ın yapacağından daha kötü şeyler.
ve bu hırs zekayla birleşirse...
War, war never changes...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

aptal bir insandaki güçle yarışabilir o zaman.
güç amacın, k
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Bence aptal bir insanın gücü olamaz çünkü onlar herzaman başkalarına bağımlı yaşamaya mahkumdurlar.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

haklısın ama benim bahsettiğim tehlike sadece büyü gücü olan(ki ileri seviye birisi) aptalsa tehlikeli olabilirdi.. tabiki bu tehlike büyük çaplı dünyayı değiştirebilecek birşey değil. ve zeki bir büyücünün yapacağı tehlikeyle karşılaştırılamaz.
güç amacın, k
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Bak bu doğru, ama ne yaptığını bilmeden yapılan bir iş olurdu bu, o seviyedeki bir sorceror ise aptalda olsa ne yaptığını biliyor olması gerekir.
Aldaris
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aldaris »

Wizardlar için büyü yapılan iş araştırmadır mesela zoologların kartal uçuşunu öğrenmeye ve taklit etmeye çalışmaları gibi
Ancak sorcererlar için büyü yaşayıştır kanlarında akan yetenektir çocukken keşvettikleri bir farktır ve bu yüzden kimi zaman dışlanırlar toplumdan. yani zoologlar uçmayı bilir kanattan anlar.
Ama kartallar UÃ?AR. bir kartal gibi uçuşları sınırlıdır bir leylek gibi uçmaz yada diğer bir tür gibi sadece kendi gibi olur ve kendi yaptığı işte en iyi olur.
Ayrıca wizard olup liseli kız role playi yapacağıma sorcerer olur alt sınıf gibi dolaşırım daha iyi.
bu yüzden kolejlilere tavsiyem kulenize çekilin ve ayak altında dolaşmayın ve bırakın uçmayı bilenler ve büyüyü kanlarında hissedenler koklasın yüksekteki havayı.
Post Reply