Yeşeren Umutlar

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Locked
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor gülümseyerek herkesin ve kendisinin Goblin'e çevrilmesini seyretti, Deru teklifi kabul etmişti.Huor çocuğa bakarak, gülümsedi, ve çocuğun da gobline çevrilmesini seyretti.İlizyon büyüsü sayesinde, fazla değişik görünmüyordu, ama yine de dikkatli bakılınca ters bir durum oluşabilirdi.

Huor herkes Goblin'e dönünce, elindeki ipi güzelce döndürerek düğümü attı Deru'ya, sonra zincirleri çıkardı ve kimse yokken kapıyı açtı.

*Buyurun!*
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Deminden beri ne olduğunu anlayamayan diğer mahkumlar kapının açıldığını görünce ileri doğru atıldılar. Safir böyle olcağını tahmin etmişti. Ama hazırlıklıydı. Deminden içinden tekrar ettiğini büyü sözlerini söyledi: "Selepra!"
Birden diğer mahkumlar yere yıkıldılar ve horlamaya başladılar: "Artık çıkalım ve arkamızdan kapıyı kitlemeyi unutmayalım!" dedi.
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

"Umarım benim dışımda goblin dili bilen biri vardır! Pek ikna edici bir konuşma yapabileceğimi sanmıyorum. Belki sen biliyorsundur Huor, çok iyi rol yapabilimişsin gibi geldi! Ve çocuk, ona sahip çıkmalıyız!"

Elini saklına götürmüştü fakat bu yaptığı hareketin gerçek kimliğini ele vereceğini düşünerek, bir süre boyunca bu alışkanlığı kontrol altında tutmaya karar verdi.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor gülümseyerek, *Evet, birçok dili biliyorum.* ardından küçük çocuğa dönerek onun dilinde, *Seninkini de.*

Sonra, *Sanırım fazla konuşmamaya özen göstermeliyiz, bir sorun çıkacak gibi bir his var içimde, eğer size bir soru sorarlarsa, susmaya özen gösterin, eğer tek başınaysa, Algénia'nın onu halledebileceğini düşünüyorum, eğer çok kişilerse, ve bir sorun çıkarsa, hiçbiri oradan kaçamamalı, kaçabileceğini düşünüyorsanız, ikna etmeye çalışmalıyız.*

Sonra kapıdan çıktı ve dışarıya doğru, Dryad'ı arkasından çekiştirerek gitmeye başladı.Ortak dilde, *Etrafını sarmalıyız!* dedi.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Her şey plana uygun bir şekilde gidiyordu. Bir iki goblin aralarından geçti. Kecer isimli goblinin başına gelenlerden bahsediyorlardı. Biri: "Uyuyor gibi gözüküyordu." demişti. Diğer gülerek: "Anahtarlardan biri o salaktaydı. şimdi müdür deliye dönecek." demişti.
Başka bir goblin de aceleyle yanlarından geçmişti. Tam hapishanenin çıkış kapısına yaklaşmışlardı ki birden bir el çırpma sesi duydular: "Dahiyane. Mükemmel bir gobline dönüşmüşsünüz." Safir arkasını döndü. Kırmızı cüppeli genç bir büyücü vardı. Elinde ucunda üç farklı renkte elmas olan bir asa vardı. Safir: "Abi! Burada ne işin var?" dedi.
"Bu hapishenin kontrolü benim elimde." dedi büyücü. Sonra Huor'a döndü: "Kendini çok zeki sanıyorsun. Ama yanındakine sorsaydın senin genç eşine neler olduğunu keşke senin yerinde olsaydım. Ã?yle değil mi Safiel. Hatırlamaya başlamışsındır artık." dedi.
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

"Ha! Eminim bir kullanmadan gerçek kimliğimizi anlama şansı olmazdı!" diye içinden geçirdi Lydronk, sonuçta gnomların ünlü olma sabeplerinden biriydi bu illüzyonlar ve pek nadiren büyü kullanmadan anlaşılabilirlerdi. "Anladığım kadarıyla Safiel'le bir bağınız var?" bu arada safiel'e dönerek fısıldadı: "Adını doğru 'sanmışsın', o da sana Safiel diyor!"
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor sinirden deliye dönmüştü, *Sen, sen, söyle, Minnä nerede!Yoksa inan bana senin için pek iyi olmaz!Alçak herif!Ã?ABUK SÃ?YLE!*

Üzerine atlayıp, onu öldürmeyi düşünüyordu, ancak hiçbir işine yaramazdı, Minnä'nın yerini hiçbir zaman bulamazdı.Ancak bunu ona çok kötü ödetecekti.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

"Hatırlamıyorum." dedi safir çaresizce. Sonra abisine döndü: "O asa benim hakkımdı Gerrfer. Nazikçe onu bana iade etmeni istiyorum." dedi.
Gerrfer güldü ve: "Ã?yle mi?" dedi. Sonra da Safir'e bir yıldırım büyüsü yolladı. Safir yere yıkıldı. Ama Lydronk onu kaldırdı. Barbar çocuk Der'nun arkasına saklanıyordu. Deru hala bağlıydı. Algenia ve diğerleri de olayı anlamaya çalışıyorlardı. Safir Huor'a döndü. Ã?aresizce: İnan bana. Ben hiç bir şey yapmadım." dedi. Başı kanıyordu ama acı umrunda değildi.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor gittikçe daha fazla sinirleniyordu, o büyücüye bir şey yapamazdı, ancak Algéria belki bir şeyler yapabilirdi, fakat o da düşmana yaklaşana kadar ölecek gibi görünüyordu.Ne yapmalıydı, düşmanın dikkatini eğer kendi üzerine çekerse, düşman kendisine büyü yapana kadar belki de Algéria onu halledebilirdi.

Yavaşça Algéria'ya yaklaştı, kulağına doğru kısık sesle ve Elfçe *Ben soldan gidip dikkatini dağıtırken sen sağdan gidip onu halletmelisin!*

İşe yaramayacaktı belki, ancak Minnä uğruna ölmüş olacaktı.

Ve düşmana inanılmaz bir hızla soldan koşmaya başladı.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Safir Huor'un koştuğunu gördü ve onu kolundan yakaladı: "Aptallaşma. O asa elinde olduğu sürece yenemeyiz." dedi. Algenia da Huor'a haklı manasında bakış attı. Gerrfer gülümsedi: "Duygularına göre hareket ediyorsun hala üvey kardeşim. Sana bir fırsat verecektim yaşaman için. Ama bu salakları korumak için hala çaba sarf ettiğini görünce fikrimi değiştirdim. O yüzden üzgünüm. Babama sevgilerinin iletirim." dedi ve birden asasının ucunda garip bir ışık birikti. Safir: "Olevia, barışın tanrısı bizi koru!" dedi fısıltıyla. Bu büyüyü biliyordu. Bundan kaçış yoktu.
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Büyücünün dikkatini dağıtmak umuduyla, makarasını çıkarttığı mekank ejderhayı kaldırıp hızlıca kuyruğunu döndürdü. Havaya saldı, sarhoşmuş gibi yamuk duruyordu mekanik ejderha. Sonra arkasından itip büyücüye yönlendirdi, belki dikkati dağılırdı.

Safiel'in Olevia'nın adını andığını duydu. Benzer sözleri kendisi de sarf etti.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Asanın ucunda beyaz ışık birikmişti. Tam son hamlesini yapacaktı ki Gerrfer birden havaya doğru uçmaya çalışan mekanik bir ejderha gördü. Ejderha ona doğru yaklaştı. Büyüsüne konsantre olduğundan birden kıpırdayamadı ve ejderha kafasına bindi. O da yere yuvarlandı. Asa Safir'in önüne düştü.
Tam kurtulduk diye sevinirken goblinlerin seslerini duydular. Safir eline asayı aldı: "Teporta ber!" diye bağırdı. Etraflarını mavi bir ışık sardı ve kendilerini hapisin dışındaki limanda buldular. Karşılarında koca bir korsan gemisi vardı. Huor bu gemiyi bir yerddn hatırlıyor gibiydi.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor gemiyi tanımıştı sonunda, bu gemi onları baskına uğratan ve buraya getiren gemiydi, en azından Huor'u.İçi boştu ve içinde silah vb. aletler vardı.Huor eline bir yay ve biraz ok aldı.

Huor durakladı, ve *Minnä!* diye mırıldanarak geri döndü, koşarak yeniden hapise, ve Elf'çe *MİNNÃ?!SENİN İÃ?İN GELİYORUM!* diye bağırdı Elfçe bilmeyenler bile anlamışlardı Huor'un ne demek istediğini.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Gemiye bindiler hızlıca. Huor gemiyi tanımıştı ve kendine bir yay buldu. Geriye doğru koşmaya başladı. safir peşinden gitti. Geri dönüp: "Algenia sen çocuğu ve diğerleri koru. Lydronk sen benle gel." dedi ve Huor'un peşinden gitti.
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Huor koşmaya başlayınca Safiel de gitmişti. Kendisini çağıran Safiel'in ve Huor'un arkasından koştu: "Ama kardeşin, Safiel? Ya onu- Ah doğru ya, umarım o asa olmadan işe yaramaz bir şarlatandan başka birşey değildir!" diyerek koşmaya devam etti.
Locked