Elf vs dwarf

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
midnight_poet
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by midnight_poet »

pyros wrote:ah ah sen bir de onu bana sor

okulda bir hocamız vardı
adam eskimolardan azteclere ve hatta kızılderililere kadar cümle kavmin türklere dayandığını iddia edebiliodu :)

:lol: :lol: 8O O teorinin adı Güneş dil teorisiydi yanlış hatırlamıyorsam. Türk dilinin kökenini araştırırken ortaya çıkmış bir teori. Ne ilginçtir ki oldukça falza taraftarı da vardır.
Midnight Poet; The Arranger Of Gatherings, The First Born Old Member, The Bounty Hunter
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

Raistlin wrote:Valla Warhammer'da High Elf derim başka bişi demem... Dwarfları tam zırhlı atlarımızın altında eziyoruz...

Ama FRP dersen işler değişir... O zaman Dwarf olup şöyle derim:

"Beyler baltaları ve çekiçleri hazırlayın kızlar bizimle savaşmaya gelmiş HAHAHAHAAAAHAHAAAA"
atın üstünden konuşmak kolay in aşağı da iki erkek gibi kapışalım at efendisi
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

pyros wrote:ah ah sen bir de onu bana sor

okulda bir hocamız vardı
adam eskimolardan azteclere ve hatta kızılderililere kadar cümle kavmin türklere dayandığını iddia edebiliodu :)
doğruluk payı var büyük göç sırasında bazı boyların asyanın doğu kıyılarından yelken açtığı söylenir eğer öyleyse amerika kıtasına varmaları işten bile değil
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ben daha öncede fikrimi söylemiştim. İkisi de çok sıkıcı eser uzun süre yaşamak kimin umurunda yaa.. Durmadan ilere hatırlanmayı düşünüyorlar.. Uzunlar yaaa.. Eğlenemedikten sonra hatırlansam noolacak?
Desapes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Desapes »

Cüceler bu lafları fazla duymasın, elemanlar ileride hatırlanıp naapcaz diey düşünüp eser yapmayı bırakırlarsa biz ne yaparız? Sonuçta onların o güzelim kılıçlarını kullanıp binalarına arada bir hayran kalan yaşayan bizler değil miyiz? :)
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bu arada eklemek istiyorum ikisi de ağır ırkçıdır...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

Raistlin wrote:Bu arada eklemek istiyorum ikisi de ağır ırkçıdır...
kesinlikle. iki ırk da kafatasçının allahıdır. gerçi kendilerine göre haklı nedenleri var tabi...
War, war never changes...
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

[quote="Darkgnome"]Oyun kurallarına bakıcak olursak elfler çok avantajlı. Sonuçta hem vurma şansları yüksek hem de vurulma şansları düşük.

Cücelerde ise en büyük handikap hızları. Yani yakınövüşte iyi olabilirler ama yaklaşana kadar delik deşik oluyorlar.

Bu arada 2e de neden elfler kılıca +1 alıyorlarda cüceler çekice +1 almıyorlar?

Kitaplara elfleri pek sevmem çünkü çok zorlama güzeldirler ve aşırı abartılmış aliliklerini hep göze batırırlar. Herhalde Corellon larethia'nın kanı bozukmuş ki elflerin huyu bozuk çıkmış.[/quote]

ii de elfler kılıca +1 alıosa, dwarfların magic resistance ı vari giant ve türevlerine karşı ac ye +4 bonusları var.. cons a bağlı olan save lerine inanılmaz bonusları var.

ayrıca goblin, orc gibi monsterlar a thaco da +1 alıolar falan....

yani sadece kayırılan elfler değil yani... adnd de....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

eer seçeceksem ben cüce derim ne de olsa boyları daa ufak ama daa da önemlisi bence elflerden daa az kibirliler.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

Elf tabiki cücelere ölüm hayatta en çok nefret vettiğim şey 1 cücedir, daha da nefret ettiğim şey ise 2 cücedir, hepsinin soyunu kurutmalı!!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

NOOB wrote:Elf tabiki cücelere ölüm hayatta en çok nefret vettiğim şey 1 cücedir, daha da nefret ettiğim şey ise 2 cücedir, hepsinin soyunu kurutmalı!!
pek standart bi elf olduun söylenemez NOOB; ama cücelere karşı olan bu nefretinin nedenini de annayamdım ben. :?
War, war never changes...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

bence en iyi elf kızarmış ya da yarım elftyir tabi bikaçı hariç.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eee arkadaşlar niye bu kadar kızgınsınız yaa.. Cüceler bi defa huysuzlar felan ama çok şirinler aslında hele o sakallarından çekince.. Aslında kötü deiller bence yaniii gerçekteeen. Elflere gelince tamam biraz kibirli felanlar ama onlar da zararsızlar naapalım uzun uzun takılsınlar belki bir gün doru yolu bulup boylarını kısaltırlar.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

cüceler bilge bir ırktır elflerse kibirli başka bir şey demiyorum sırf bu bile yarısını cehenneme göndermek için yeterli bir sebep :twisted:
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ama ama neden onların acı çekmelerini istiyorsun Yeminer. Zararsızlar onlar yaa öle kendi kendilerine oturup o sıkıcı müzii dinlemekten başka ne zararları var ki deil mi ama ??
HARBE GİDEN
Post Reply