2,5 senedir çeşitli dert ve sıkıntıları bana nüksettiren ve bende de artık benzer sepmtomların görünmesine neden olan herkese lanet okuyorum. ne diyeyim artık.
Bırakın beni otlarımla böceklerimle...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Saçma gelebilir ama "Neden"siz bir Dünya diliyorum. Sadece "Sonuç" lar olsa ve hiçbir sonucun bir "Neden"'i olmasa keşe. Ama böyle bir şey mümkün değil sanırım ve zaten buda saçma bir düşünce ama paylaşmak istedim.
Bu kızdan Neden ? hoşlanıyorsun sorusunu kendime sormamalıyım, veya Neden yalnızım? sorusunu. Kızdan hoşlanıyor musun? Tamam öyle olsun. Yalnız mısın? Pekala....
"Tuğba hanım konağın konumu çook güzel, önü Rum mezarlığı sayesinde hiç kapanmayacak şekilde denizi görüyor mükemmel ....ama.... çok katlı olduğundan dolayı almayı düşünmüyorum" dediğinde sağlam bir lanet yapamadığım için kendime lanet ediyorum....
Bitmesi gereken birsürü işim olduğu için yapmak istediğim onca güzel şeyin beklemek zorunda olmasından, süprizlerden ( iyi-kötü ayırmıyorum artık, çünkü gerçekten çok az kişi benim için neyin iyi olduğunu bilecek kadar bana yakındır ), nefret edilen bir kişi olmaktan ve böyle olmak zorunda olmamdan nefret ediyorum.
Arkadaşlarımın üzgün olmasından, çevreme neşe saçamadığım herbir saniyeden, para kazanamadığım herbir mili saniyeden, sevilmediğim her nano saniyeden nefret ediyorum.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Fazlaca karışık yazılar yazmaktan ve insanların bunu anlamasını beklemekten gerçekten nefret ediyorum(benim hatam özür diliyorum).
arwenx sistem derken hayatımız boyunca girmek zorunda olduğumuz o sınavlardan bahsediyordum.Artık anlamışsındır.Ã?aresizlik deyince de sayfa 3-4 deki yazıları oku çaresizlikleri görürsün.
Yardımcı olduysam birazda olsa rahatladım ve bu gerçekten beni rahatlatıyor.
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
Bir insanın diger bir insana seni seviyorum dedikten sonra onuterk etmesinden nefret ederim sevipte sevdiginin başkasıyla olmasından ,mutlu olmasından, nefret ederim keşke hepsi acı çekseler onlara acı çektirmek için elimden gelleni yaparım :schemes: bütün o yalan söyliyen kızlardan nefret edip tiksinirimyakışıklı çekici bir erkek görünce sevdigini mutlu oldugu o uzun günleri,ayları,yılları unutan o aptalların hepsinden nefret ediyorum bütün benligimle onlara acı çektirmek istiyorum elimden gelse hepsini ölüm tanrısı nerulun katına gönderip sonsuza kadar acı çekmelerini saglardım ruhlarına acı çektirmek en büyük acılarıçünkü bu tip insanlara cehennemin kızgın ateşlerinde çekicekleri acı bile az gelir onların hakettikleri bana göre bundan az diil
Eskiden daha güzel üzülürdüm ve sevinince daha güzel sevinirdim. şimdi neden o kadar güzel üzülüp sevinemiyorum? Robotlaşıyor muyum? Robotlaşınca daha az üzülüp sanki daha çok seviniyormuş gibi hissediyorum ama ben yada bir şey beni kandırıyor ve bu beni rahatsız ediyor. Rahatsız olmaktan rahatsız oluyorum. Küçük olaylardan rahatsız olanlardan rahatsız oluyorum ve kendi kendimi rahatsız ediyorum ve bu rahatsızlığımı bulaştırabileceğim insanlar çevremde olmayınca yine rahatsız oluyorum. Neden bu sitede saatlerce forum yazılarını okuyupta daha sonra tek bir şey göndermeden başlıkları kapatıyor ve başka bir şeyler okumaya başlıyorum? Evinin penceresinden dışarıdaki sokağı seyreden ve bütün gün hiç bir şey yapmayan yaşlı teyzeler gibi hissediyorum ve bu beni rahatsız ediyor. Benden gerçek anlamda daha zor durumdaki insanlar için bir şey yapamamk değil yapmamaktan rahatsız oluyorum. Yardıma ihtiyacı olan o kadar kişiyi görüpte sadece bir kaçını fark etmekten rahatsız oluyorum. Yardıma ihtiyacım olduğunda yardım etmeyen insanlardan ve insanların yardıma ihtiyacı olupta benim yardım edemediğim durumlardan rahatsız oluyorum.
Etrafındaki durumun ne olduğundan habersiz, sadece yaşayan ve kendi küçük dertlerini büyük sanan çocuk ruhlardan rahatsız oluyorum. Ã?ocuk ruhunu kaybedip acı verici şeyleri görmemezlikten gelmek diye kendini kandıran ama aslında içten içe ağlayan insalardan rahatsız oluyorum. şimdi yazdığım yazıdan rahatsız oluyorum. Kendimi sevmiyorum ama bunu kabullenmiş olmanın rahatığını yaşıyorum acak bunu başkalarına yansıtamamaktan rahatsız oluyorum.
Dertlerin sadece kaba kuvvetle uzaklaştırılabilceğini düşünenlerden ve her sorunun kaba kuvvet olmadan uzaklaştırılabileceğini düşünenlerden rahatsız oluyorum ve böylesi bir ortamda yaşamak zorununda olmaktan rahatsız oluyorum. Anlaşılmamaktan yada kendimi anlatabilme yetisine sahip olmamaktan rahatsız oluyorum. Emir vermekten ve emir almaktan rahatsız oluyorum ve buna mecbur kalmaktan rahatsız oluyorum.
Bir zamanlar oynadığım bir karakterin mi yoksa benim kişiliğimin mi diğerini etkilediği düşünmekten rahatsız oluyorum. Gerektiği zaman öküz gerektiği zamanda kibar olmak yerine hep kendim olmaktan ama asla kendim olamamaktan nefret ediyorum.
İşin en ilginç tarafı ben yaşıyorum ve hayatı seviyorum ve bu beni rahatsız ediyor.
Okumayana kızmam ama okuyana teşekkür ederim. Bunu okuyarak zaman kaybeden insanlardan da özür dilerim.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Dünyayı bilmem ama senin benim yazımı okuman benim için çok anlamlı oldu
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka