alirim sirtima cantami ordan oraya gezerim, heryeri gezip gormeden hic bir sey diyemes insan,ki heryeri her sehri her koyu her kasabayi gezmekde cok vakit alir, ama en eglenceli kismida ordan oraya dolanmak...
Drakhan wrote:ankara eryamandanım
walla ankara gibi bir yer yok derim.kurtulmak için neler çekerim ama 3 gün ayrı kalayım hemen burnumda tütmeye başlıyor kerata...
şuan ıspartadayım okulum yüzünden.Balıkesir/Ayvalıkta kaldım 18 yaşıma kadar.Sonra ikisene ankaraya gittim.Dersane cart curt.şimdide Ispartadayım,okuyorum.
Ankarayı hiç sevmiyorum.Okuldan sonraki hayatımıda yurt dışında devam ettirmek istiyorum.Kendim için değil,ilerde eğer kurulabilirse,ailem için.
Bu arada bende eryamanda oturdum :)Eryaman en güzel yeri ankaranın.
Ciddiysen Kolay Gelsin Sana Hayırlı Teskereler Diyim.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Aslen Ankara doğumluyum gözleimi İstanbulda açtım, Ama İzmire geldikten sonra hayatımın geri kalanını hangi şehirde geçirmek istediğimi farkettim.
Sadece körfezi değil insanı da güzel olan (kızlarından bahsetmeye bile gerek yok) bu şehir içime işledi başka hiçbir yerde kendimi bu kadar evimde hissetmedim.
Kısacası bu şehri seviyorum.
Bir kişinin ölümü bir trajedi, bir milyon insanın ölümü ise bir istatistiktir. Joseph Stalin