Kara Bilgenin Takipçileri(Rp ekranı Kıyamet rpg si)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sturm_Ardeth »

Sturm gelen sesle bir anda Dragluin' e baktı ve " Daha ölmeye niyetim yok dostum! ve bu şekilde sabit kalmamızdan ve hiç bişey olmamasından daha iyidir. Sıkılmıştım ztn hadi biraz dolanalım.. " savaşçı ayağa kalktığında darbenin etkisinden kurtulduğunu fark etti. Dragluin' e yaklaştı " Ne tarafa gideceğimizi nasıl seçelim? "
" Let My Heart Go "
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

"Düz gidelim " dedi ve yürümeye başladı...
"Geride kalanlardan gelenler oldu dostum. Grup adına karar vermemiz gerekiyor. Büyücü bana kalırsa bizim sonumuzu getiricektir." dedi ve etrafı bi gözetledi.
Soğuğun ağırlığını anlamaya çalışıyordu..
"Kendi aramızda bir eleme yapıcakmıyız " dedi...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Chade_Fallstar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chade_Fallstar »

chade iki savascinin bi yerlere dolaşmaya çıkıcağını duydu duyar duymaz da yavaşca ayağa kalktı ve yanlarına gitti
" dmek dolaşıcaksınız bnde sıkıldım burada oturtan bnde gelicvem hem işinize dde yararım, ve bu büyücüyle aynı odada kalmaya nietim yok"
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sturm_Ardeth »

--Sturm tam Dragluin' nin sorularına cvp vermeye başlıycağı sırada yol arkadaşlarından Chade aralarına girdi ve sözlerini söyleyemeden noktaladı.. " Anlaşılan hiçkimse büyücüye ısınmadı. napalım ama bunu kendi hazırladı yaptığı ile.. " dragluin' e bakarak " bence biraz daha beklemeliyiz. daha iyi tanımalıyız.. "
" Let My Heart Go "
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

"Chade katıl aramıza.. " dedi
ve ardından Strum a dönerek...

"Tamam o zaman sana güveniyorum" dedi ve etrafını süzmeye başladı.

Not : "Hava ne durumda ? Biz ne durumdayız ? " bi tasvir edin ilgi lütfen
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Fırtına git gide ağırlaşıyordu ve savaşcılar hırpalanmıştı, daha farklı bir durumda o yaratığa tem olabilirlerdi. şanslıydılar çünkü yaratığın savunması gereen bi yuvası vardı ve ilk saldıranlar onlar olmuştu yoksa bu karın içinde herhangi biriyle oynayabilirdi..

bu karda keşif gezisi çok da akıllıca değillerdii. ilk karşılaştıkları yaratık böyleyse başlarına gelecekleri düşünmekten alı koyamadılar kendilerini bir an ve bunlarla görmeden savaşmak zorunda kalacaklardı çünkü fırtınanın her dalgası rüzgarla beraber kamçı gibi şaklıyordu...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

"Salaklar akıllarınca yalnız kalıp büyücü konusunda tartışacaklar"

Büyücünün içtiği şarap, boğazından aşağıya doğru acıyla dolu zehir gibi iniyordu.Hyat ve anlamı üzerine düşünmeye başlayacaktı ki aklına yapması gerekenler geldi işine döndü...
Tekrar ettiği büyünün sözlerinde doğru prozediyi bulduğunda içini tatlı bir sevinç kapladı.Ã?antasını düzenledi artık dinlenmişti .Savaşçılar yokken mağarayı biraz araştırmak iyi olurdu.Dışarı belirli süre çıkamayacaklarsa mağara hakkında daha fazla bilgi edinmek gerekiyordu.Eli keselerinden birine gitti.Bir parça daha önceden karıştırışıp ezilmiş havuç çıkarıp gözlerinin altına sürdü.Konsantrasyon için fazla uğraşmadı bu sefer.Vücudunu çabuk kontrol altına aldı.Büyünün sözleri ağzından döküldü.

"Trst ki manas bi ratiro"

Gözlerini açtığında mağranın karanlığı hiçlikten kurtulmuş siyah beyaz gözleri önüne serilmişti.NE kadar derindi acaba bu mağara kamp tan uzaklaşmadan bakmak iyi olurdu belki de...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

"Geri Dönelim ve Hazırlanalım dinlenelim dostlar." dedi
Ve hızlı adımlarla mağaraya doğru ilerlemeye başladı adımları hızlı ve seri idi. Çok fazla oyalandıklarını düşünüyordu.
"Strum bi çıkış bi yol bulmalıyız fırtına devam ediyor ve burda sonumuzu bekleyemeyiz. " dedi yürürken..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sturm_Ardeth »

" haklısın Dragluin, bu havada yürümek ve araştırmak intihar olur sanırsam. Mağarada biraz daha kalmalıyız en azından bu şiddetli fırtına azalana kadar. tabii umarım azalırsa!!! " savaşçı yoldaşlarının arkasından mağaraya doğru yürüdü. Mağaraya girdiklerinde büyücünün birşeyle meşgul olduğunu gördü mağaranın derinlerine doğru bakıyordu..
--"Dragluin hazırlanalım ve başka şansımız yok mağarayı araştırmalıyız en azından nereye kadar uzandığına bakmalıyız. "
" Let My Heart Go "
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

birkaç saatlik sessiz bekleyişten sonra fırtına hafifledi ve durdu.. mağra o kadar soğuk değildi bir şekilde soğuk hava içeriye o kadar işlemiyordu.. şimdi yapmak için geldikleri şeyi başarmak için plan kurmalıydılar.. görüldüğü kadarı ise burası buzullar gibi bir yerdi..ve yiyeceğe ihityaçları vardı.. ve yolculuk yapacaklarsa başka sığınacak yerlere...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Zaman ağır olsa da geçiyordu..
Günün zorluğu bedenine çökmüştü ve bir kaç saat huzurlu bir şekilde tanrısına dua ederek dinleniyordu..
Ardından biraz toplarlandı ve üstünü başını giydi.
Planlamaları gereken bir yolculuk vardı.
Ama neresiydi burası hiç bir fikri yoktu.
En ufak mağaradan bile böyle bir ayı çıkıyorsa ilerisini düşünmek ister istemez insanı ürpertiyordu..
Fırtına saatler geçtikçe etkisini kaybetmeye başlamıştı...
Mağara korunaklı bir yerdi ve içeriye çok fazla soğuk sızdırmıyordu.
Zırhlarını ve silahlarını toplarladı.

"Fazla yiyeceğimiz yok.. Avlanmak zorundayız yada açlıktan ölmek zorundayız. " dedi sertçe gülümsedi..
Babasının ona öğrettiği şeyler aklına geliyordu ve ardından onları kullanarak hayatta kalışı..
Ama Buzullarla dolu bir yerde Ne avlayabilirlerdiki..

Büyücüye döndü..
Bakışları ve surat ifadesi değişti. Gözlerindeki sinir hala geçmemiş adeta artmış gibiydi ama tanrısına olan inançları onu bağlıyordu..
"Bak büyücü Yeminer hakkında hiç bir şey bilmiyorsun. Aramıza nasıl katıldın bilmiyorum ama senden hoşlanmıyorum. Lakin şöle bir şey var. Bu yola beraber başladık en azından seni öldürmem için bana neden çıkarma. Bir daha ayıya yaptığın gibi şeyler yaparak ne beni nede grubun hayatını tehlikeye atmanı istemiyorum ve zor anlarda kaçmanıda istemiyorum. Eğer kaçacak olursan sırtındaki ok düşmanın değil benim okum olur bunu bil. şimdi birlikte hareket etmeliyiz." dedi ve herkesin yanına gelmesini istedi....
Strum a hafif bir bakış attı...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sturm_Ardeth »

Sturm Dragluin' in bakışına nietini anlamışcasına kafa sallayarak yanına doğru ilerledi. " Fırtına hafiflemeye başlıyor ve önümüzde 2 seçenek var. tuaf bir şekilde mağara hiç soğuk deil ya mağaranın derinlerine doğru buraya araştırcaz veya dışarı çıkıp başka yerler, yiyecek fln arıycaz! "
" Let My Heart Go "
Chade_Fallstar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chade_Fallstar »

"mağra deişik bi yer orada bi şey ler olabilir size saldıran o ayı normal deildi bence ilk avlanalım sonrada mağrayı araştıralım. Ama mağara daki bu değişiklik bulunduğumuz yer de normal bir şey olabilir de..."
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

zorunlu bir dm değişikliğine gidildi rp nin yeni dm i benim hayırlı olsun arkadaşlar bu msj ı sileceğim rp nin ortasında oyuna ve rp ye herkesin dewam etmesini diliorum saygı ve sewgilerimle
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Büyücü büyüsünün işe yarayıp yaramadığından emin olamadı bir an yaptığı büyü işe yaramadığını düşündü.hala mağaranın derinliklerine bakıyordu.

SAvaşçılar geri dönmüştü galiba yiyecek bir şeyler bulmalarını beklemiyordu zaten.Bir kaç adım daha atıp karanlıkta olanları görmek istiyordu.

Rp dışı not:Darkvision yapmıştım ama oren olup olmadığını yada olduysa mağarada gördüğüm yerleri tasvir etmedi....
Locked