Silahlar

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

en iyi silah şöyle en kralından uzidir abi :D

şaka bir yana ben de kılıç derim
short long great fark etmez
sirgawain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sirgawain »

şaka yapmıyorum. gerçekten gaza gelmiştim. ama dediğim gibi hayatımda bi dönemdi öyle geldi ve gitti. yoksa hayvanları ben de severim. ama bazen deliliği tutuyo insanın mantıklı düşününce saçmaladığımı anlayıp vazgeçtim zaten. siftahım yok daha. merak etmeyin.
Domine, serva animos nostros...
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

700 dolara bır katana bulmusumkı varyaa adıda dragonfly ıcım gıttı ne olur su fakır kulunuza bır yardımda bulunun bende 1 dolar var kaldı gerıye 699 dolar
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
feverbeast
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feverbeast »

Neverwinter Nights'ta, Rapier +3'üm vardı (poison damage) offhand: dagger +1.
Olmadı "short sword" da idare eder ama bana hiç etkileyici gelmiyor.
şu Orcların kullandığı double axe çok iyi bence. Ã?yle biri görünce tırsıyor insan.
Ama Paladin'ken Greatsword'tan vaz geçemem. 8)

Not: Japonik silahlara gıcığım var nedense. Katana, kukri, vs... İyyyk :cikcik
If you"re with me, i share my house and food;
If you"re my enemy, i"ll fight till last drop of my blood.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

hehe, japonik silah ha? ii benzetme.. hoşuma gitti. ben de sevmiom onnarı. beleş verseler kullanmam. ama paladin dediğin greatsword kullanmaz yaw. o daha çok barbar işi. paladin ya longsword ya warhammer kullanır, elinden kalkanını da eksik etmez. hatta kalkanın üzerinde bööle ya ejderha figürü, ya yırtıcı bi hayvanın illüstrasyonu (kartal, aslan, vb...) ya da dininin sembolü olur. bence tabi... zaten ben NWNnin default paladin paketinde neden greatsworda abanıldığını da annamış diilim ya, neyse...
War, war never changes...
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

Kılıçta kılıç, daha ötesini bilmem walla. Hatta eğer mümkünsse çift el olacak tekinde long tekinde short...

Eğer cüce karakter canlandırırsam da (ki bu durumda büyük ihtimal cleric olmuşumdur :D ) Savaş Ã?ekiciii...
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

ben karakter sınıfından çok insanın fiziğine yatkın silahları tercih ederim.gerçek hayatta ise rapier ve katana ayrıca two handed assain scimiter.stil gereği akışkanlık kazandıran silahlardır.gerçek hayattaki silahlar hakkında tartışmak isteyenlere duyururum.bi ara bende geceleri çıkıp it kopuk kesimi temizlemeyi düşünüyordum iki tane palam bir slayer katanam var ve hepsi çok keskin çokk.

herşeyden önemlisi kullandığın değil gittiğin yoldur.saldırı ve savunma sanatları hakkında konuşmak isteyenlere :wink:
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

ben işin frp kısmından çok gerçek hayatta olanıyla ilgileniyorum.her şeyden önce fizik yapına göre seçmelisin silahını.stil olaraksa hafif ve akışkan olanlarıdır en avantajlısı.orta çağdaki çayır savaşlarında yemez gerçi ki konum değil.ama günümüzde rapier ve katana tercihim.kılıçlar ve stilleri hakkında konuşmak isteyenlere duyurulur :)

her şeyden öte kullandığın değil gittiğin yoldur önemlisi.
bende bi ara kafayı yemiştim .geceleri çevredeki it kopukları temizlemeyi düşünüyordum evimdeki iki pala ve bir slayer katana ile.çok keskinler çok... :wink:
ZorinFerador
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ZorinFerador »

long sword gelir benim için başta ama hemen sonra elverişli, küçük, narin hızlı, dagger vardır...
kılıcının kınını sıkıca tutuyordu,hızlı bir hareketle kılıcını çekti.Ardından dostvari bir selam verdi...
Sgt_Musti
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sgt_Musti »

Ben oyunlarda bastard sword alsam da favori silahım longsworddur. Diğer elimde de orta boy çelik bi kalkan olmalı. Bastard sword çok ağır olduğu için çok daha yavaş olur. Ã?evik birine karşı koymak daha zor olur. Ama longswordde saldırıları daha rahat bloklayabilir ve birden fazla düşmanla daha rahat savaşabilirim.
Sgt_Musti
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sgt_Musti »

Bende de bi pala var şu an ama daha bilemedim. Yeni kılıçlar almayı düşünüyorum ama bulamyorum. Ankara'da kılıç bulabileceğim biyer biliyosanız söylesin lütfen. Bi ara ben de sokağa çıkıp it kopuk kesmeyi düşündüm de bi anlık gaz işte. Böyle hevesleri bi arkadaşla kapışarak geçiştiriyoz. Tabi gerçek kılıçlarla değil. Tahta sopalarla falan. Çok zevkli bişey herkeze tavsiye ederim.
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

ankarada şu dandirik bazaarlarda var 12. sınıf kılçlar ayrıca karumdas ikinci katta arkadaki tükanlrda var ama çoook kazık! ve çoook güzel
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Helm
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Helm »

Benim en çok sevdiğim ve tek kullandığım silah greatsword/two handed sword 'tur.Ã?ünkü o silah benim hayatımdır hayatıma iki elle tutunmayı isterim .Ayrıyeten bilmiyorum neden ama o tip silahlar bana daha kullanışlı geliyor.Dövüş tarzımdan olsa gerek.

Saygılar..
Caspenar the Imp ;

''Mm. Cool bastard sword, oh yes. Why bastard, you think? No parent?''

-Veldrin
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Bence insanın silah seçiminde classı büyük önem taşıyor. Zaten her şeyiniz bu classa göre ayarlanmış oluyor. Gerek fiziğiniz gerek kuvvetiniz... Hançerli bir barbar düşünemediğim gibi greatsworlu bir rogueda düşünemiyorum. Sonuçta seçtiğiniz karakter olmanız için belli eğitimlerden geçmeniz gerekiyor ve bu eğitimler sonucu kullanabileceğiniz silahta classınıza göre ustalaşıyorsunuz.
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

Andero wrote:Bence insanın silah seçiminde classı büyük önem taşıyor. Zaten her şeyiniz bu classa göre ayarlanmış oluyor. Gerek fiziğiniz gerek kuvvetiniz... Hançerli bir barbar düşünemediğim gibi greatsworlu bir rogueda düşünemiyorum. Sonuçta seçtiğiniz karakter olmanız için belli eğitimlerden geçmeniz gerekiyor ve bu eğitimler sonucu kullanabileceğiniz silahta classınıza göre ustalaşıyorsunuz.
sana katılıyorum dostum yürekten buda mantıklı :d bu arada siteye hoş geldin
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
Post Reply