bi halı saha maçı eksikti!!!
kimse için farketmezse ben pazar olsun derim... cumartesi olursa kılı kılına yetişebilirim çünkü...
bi de takımları burda mı ayarlayalım yoksa orada herkesin cüssesine göre bi takım mı ayarlayacaz... hepimiz birbirimizi tanıdığımıza göre ben burada ayarlayalım derim... olmaz mı?
bi de takımları burda mı ayarlayalım yoksa orada herkesin cüssesine göre bi takım mı ayarlayacaz... hepimiz birbirimizi tanıdığımıza göre ben burada ayarlayalım derim... olmaz mı?
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Abi takımları burda yapıcaz ondan sonra işler çığrından çıkarsa ne olacak???
Bence maç günü orada 30 dk erken gelin sahanın kenarında sıramızı beklerken yapalım ddaha mantıklı değilmi...
Birde ben o sıralar Unı festte gıdıcektım 16 sına alındıgı ıyı olmus uykusuzluktan top dahil kimseyi goremezdım heralde...
Baklava olayına gelınce cebımde ne kadar para kalır bılemem ama katkıda bulunmaya çalışırım.
Mali çıkmaza doğru nos la gidiyorumda inşallah motoru patlatmayız...
Bence maç günü orada 30 dk erken gelin sahanın kenarında sıramızı beklerken yapalım ddaha mantıklı değilmi...
Birde ben o sıralar Unı festte gıdıcektım 16 sına alındıgı ıyı olmus uykusuzluktan top dahil kimseyi goremezdım heralde...
Baklava olayına gelınce cebımde ne kadar para kalır bılemem ama katkıda bulunmaya çalışırım.
Mali çıkmaza doğru nos la gidiyorumda inşallah motoru patlatmayız...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
Söylemek biraz geç oldu ama bu saat benim için biraz geç.
Daha erken bi şey olmaz mı?Olmaz sanırım.Ben gelmeye çalışırım ama bildiğiniz üzere Büyükçekmeceded ikamet etmekteyim.Bu da demek oluyorki istanbulun diğer ucu...Umarım anlamışsınızdır...
Mali çıkmaz olayına bi değineyim.Benim motor zaten yandı bile...
Daha erken bi şey olmaz mı?Olmaz sanırım.Ben gelmeye çalışırım ama bildiğiniz üzere Büyükçekmeceded ikamet etmekteyim.Bu da demek oluyorki istanbulun diğer ucu...Umarım anlamışsınızdır...
Mali çıkmaz olayına bi değineyim.Benim motor zaten yandı bile...
bu arada halı saha + baklava kişi başı ne kadara geliyo? Kimse bişey dememiş bu konuda. Bide baklavadan herkes yiycek mi?? Kaybedeb takıma vermemek lazım
takımların belisi işi bence de saha kenarında daha dengeli olur. Aramızdaki Peleler Maradaı takıma düşebilir yoksa
takımların belisi işi bence de saha kenarında daha dengeli olur. Aramızdaki Peleler Maradaı takıma düşebilir yoksa
O düştü.. kih kih kih.. Öldü.. kih kih kih!!
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Beyler Ben 16 Mayısa kendımı hazırlıyorum...
Bu arada 14 Mayıstaki UnıFeste gelicek olan varmı???
Baklava işini maçtan sonra halletmek daha doğru olur
)) ama porsiyon yemek kilo alıp yemekten daha pahalıya gelir...
Bu arada 14 Mayıstaki UnıFeste gelicek olan varmı???
Baklava işini maçtan sonra halletmek daha doğru olur
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı