Mark wrote:Sofia, mağaraya göz attıktan sonra arkadaşlarına baktı.
Büyücüye çekilmesi için işaret etti ve ilerledi. (X3Y13)
Hayır güzel yazıyorsunuz da daha güzel olabilir. Hiç kimsenin aklına nasıl bir ışıklandırma yaptığı gelmemiş mesela. Karanlık olduğunu biliyorsunuz. şimdi üçünüzün elinde birer meşale olduğunu varsayıyorum (20ft parlak, 40ft gölgeli gösteriyor) Yarı-Orkun darkvision var onun ihtiyacı yok. Kılıç kalkan ekibi rahat dövüşemezsiniz meşaleyle ona göre.
:schemes:
.
Light spelli bu gibi duumlar için icat edilmiştir mesela.
Mark wrote:Dm, touch ac mi geçebiliyormu, zar atar mısın? ve bana aoo vericek. bekliyorum.
Düşmanca bir hareket yok ama hoşuna gitmediyse unarmed bir tokat atabilirsin elfe. Dikkat et de canı çıkmasın :schemes: ama bence hırsını sonraya saklayıp worglara konsantre ol şimdilik.
Tersyuz, Fasul'un HP nasıl 9 oluyor? 3.level hazırlamadın mı onu HDleri max kabul ediyoruz!
.
. Proplem:A sleep spell causes a magical slumber to come upon 4 Hit Dice of creatures
Bunun anlamı nedir tam olarak? 4 HD derken belli hit pointin üzerindekileri etkilemez mi demek istiyor?
.
dwaxer wrote:. Proplem:A sleep spell causes a magical slumber to come upon 4 Hit Dice of creatures
Bunun anlamı nedir tam olarak? 4 HD derken belli hit pointin üzerindekileri etkilemez mi demek istiyor?
.
Medium Monstrous Humanoid (Aquatic) Hit Dice: 2d8+2
yazıyor ya 2 hit dice işte.
4. seviye normal insan da 4 HD.
.
Olmadı öyle; Tersyuz, Fasul RPni yeniden yapar mısın? Sildim.
Sofia'nın öncelik sırası Fasul'dan çok önce. Sen 3.sün. Sofia uzaklaşmış oluyor. Başka bir şey yap. (lutfen ayıp şeyler yapmayalım)
.
.
Tamam güzel yere gittin ama Babau'nun hide: +19 Lex'in onu görmesi pek mümkün değil yine de atıyorum ben her tur hatta şimdi (x10y8) noktası için yine hide-spot attım yine göremedin iblisi ona göre yap hamleni. (o seni görüyor ama ha :schemes: Bhuuu!.. :evillaugh: )
.
Tersyuz wrote:Lex köpeklerden yaratığın yakınlarda olduğunu anlamıştı ama halen göremiyordu. Görür görmez elindeki parşömeni okumak için bekliyordu. Ready to read Dimensional Anchor
Tersyuz onu gördüğünde zaten çok geç olmayacak mı o saatten sonra ışınlanıp kaçmasın diye mi tedbir alıyorsun?
.