Fasul'da loncadan di mi? Dur burda sizi kurda kuşa yem edeyim de görün.dwaxer wrote:Sana adam yok bundan sonra Mark; Lonca seni kara listeye almış, yalvarsa da iki katını da ödese artık kimse onun için çalışmayacak diyorlar. :schemes:
Arena - D&D ...(muhabbet)
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
-
Mark
- Kullanıcı

Büyücü, sözlerine dikkat et. İki rahip varken, hiç bir halt edemezsinTersyuz wrote:Fasul'da loncadan di mi? Dur burda sizi kurda kuşa yem edeyim de görün.dwaxer wrote:Sana adam yok bundan sonra Mark; Lonca seni kara listeye almış, yalvarsa da iki katını da ödese artık kimse onun için çalışmayacak diyorlar. :schemes:
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
.
Bildiğim kadarıyla her mesleğin loncası var D&Dde. Kiralık adam loncası da var tabii, hatta ofisleri de şehrin en büyük hanında oluyor. Heh heh
Yaw şimdi aklıma geldi çook eskiden bir oyun vardı, 3 tip karakterden birini seçip oynuyordun. En zevklisi de hırsızdı. Kancalı ip atıp duvara tırmanmalar, pazarda yankesicilik filan vs O oyunda da arena vardı hatta. Neyse hırsız olduk ama loncayı bulmak lazımmış ara tara ip uçlarını değerlendirdim bir taş köprünün altında bir şekilde gizli (ama bayaa gizli) bir geçit bulmuştum. Ne heyecandı yaw lonca karargahını bulmak.

.
Bildiğim kadarıyla her mesleğin loncası var D&Dde. Kiralık adam loncası da var tabii, hatta ofisleri de şehrin en büyük hanında oluyor. Heh heh
Yaw şimdi aklıma geldi çook eskiden bir oyun vardı, 3 tip karakterden birini seçip oynuyordun. En zevklisi de hırsızdı. Kancalı ip atıp duvara tırmanmalar, pazarda yankesicilik filan vs O oyunda da arena vardı hatta. Neyse hırsız olduk ama loncayı bulmak lazımmış ara tara ip uçlarını değerlendirdim bir taş köprünün altında bir şekilde gizli (ama bayaa gizli) bir geçit bulmuştum. Ne heyecandı yaw lonca karargahını bulmak.
.
-
Mark
- Kullanıcı

Evet, Corellon Halkı sömürenleri sevmez. Bu işe dur demenin vakti geldi.liero wrote:Halkı fahiş fiyatlarla sömüren loncanın toplumun iyiliği için yok edilme vakti gelmiştir. Gariban maceracıları kazıklayıp daha canavarlarla karşılaşmadan tüyen,kazanılan ganimeti kaşla göz arasında yürüten bu kafir lonca elemanlarına dur demeliyiz. Tanrısını seven saldırsın.
Sofia: " Evet, cedric bu işe dur demeliyiz. "
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Mark wrote:Sofia, mağaraya göz attıktan sonra arkadaşlarına baktı.
Büyücüye çekilmesi için işaret etti ve ilerledi. (X3Y13)
Hayır güzel yazıyorsunuz da daha güzel olabilir.
:schemes:
.