Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Clicks, "charge yapmanın kurallarını unutmuşsun. Düz bir çizgide ko9şman lazım ve öününde hiçbir engel olmaması lazım. Sıralamada Darthu Magistrate'ten sonra geliyor. Ã?nünde hiç kimse olmasa bile o yamuk koridorda charge olmaz, üstelik yaratığı görmüyorsunuz. Winter sen de görmüyorsun yaratığı son attığım resime göre.
İyi ama ben herhângi kısıtlayıcı bir kural göremedimdwaxer wrote:
Edmond senin Hellish Rebukeyi kafanda patlatacağım Winter'in, hem de çok fena.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Hatırlar mısın bilmem, ama ben MultiClass diye bir feat almıştım, Warlock Infernal olmuştum, ve onun At-will özelliğini kendime Encounter olarak almıştım.Dersi takip etmelisin bence biraz dahadwaxer wrote:Nası yani; Winter'in Hellish Rebuke diye bir poweri mi var?Edmond wrote:İyi ama ben herhângi kısıtlayıcı bir kural göremedimdwaxer wrote: Edmond senin Hellish Rebukeyi kafanda patlatacağım Winter'in, hem de çok fena.Ondan yaptım yani
.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Edmond wrote:Hatırlar mısın bilmem, ama ben MultiClass diye bir feat almıştım, Warlock Infernal olmuştum, ve onun At-will özelliğini kendime Encounter olarak almıştım.Dersi takip etmelisin bence biraz dahadwaxer wrote:Nası yani; Winter'in Hellish Rebuke diye bir poweri mi var?Edmond wrote:İyi ama ben herhângi kısıtlayıcı bir kural göremedimdwaxer wrote: Edmond senin Hellish Rebukeyi kafanda patlatacağım Winter'in, hem de çok fena.Ondan yaptım yani
.![]()
![]()
![]()
![]()
.
Hiç ama hiç sorun değildwaxer wrote:Edmond wrote:Hatırlar mısın bilmem, ama ben MultiClass diye bir feat almıştım, Warlock Infernal olmuştum, ve onun At-will özelliğini kendime Encounter olarak almıştım.Dersi takip etmelisin bence biraz dahadwaxer wrote:Nası yani; Winter'in Hellish Rebuke diye bir poweri mi var?Edmond wrote:İyi ama ben herhângi kısıtlayıcı bir kural göremedimdwaxer wrote: Edmond senin Hellish Rebukeyi kafanda patlatacağım Winter'in, hem de çok fena.Ondan yaptım yani
.![]()
![]()
![]()
![]()
Benim hatam olmuş pardon. Zamanında bu abuk subuk multi-class ile dalga geçtiğimde vazgeçtin sanmıştım ama asıl yanlışlık bunu kendi excel notlarıma aktarmamak olmuş. Excele yazmadığım için de kafanda patlatmışım rebukeyi. Özür dilerim bu hata için 50exp tazminat yazdım, action pointini ve healing surge'ünü de geri verdim.
![]()
.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Daha benim büyücümün delirme (cozutma) vakti gelmedidwaxer wrote:Cozutsana o zaman!Edmond wrote: Multi-Class'ı yapmamın tek sebebi, Rp açısından cozutmaktı, bir feat feda olsun![]()
![]()
Ne demekse?..
.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Cozutuk wizard-warlock Winter, senin suyun ısındı artık. :schemes: Kendi fey-step ayaklarınla kendini ölümün kucağına saldın bakıyorum. Büyü yapmak Opp. Attack'a yol açar diyorum hâlâ kendi kendine kamikazelik yapıyorsun yahu. Neyse...
Arkadaşlar bu labirentten de çıkabilirseniz yeraltındaki yolculuğunuzun bitmesine çok az kalacak artık.
.
Arkadaşlar bu labirentten de çıkabilirseniz yeraltındaki yolculuğunuzun bitmesine çok az kalacak artık.
.