>ÖATLAK KAZAN<
-
Logan
- Kullanıcı

handan cıkarılarn omuzlar üzerindeki hükümlüyü gördü kim yaptı bunu kim ????
hayırrrrrrrrrrrr diye bagıdı dizlerinin üstüne çöktü kafasını öünüe eydi ve bişler mırıldanmaya başladı...
ve başını kaldırdı yerin tanrının yanı olsun iyilik için dövüşen birini daha kaybetik....
dedikten sonra gözlerinden bir damla yaş aktı...
ayaga kalktı kılıcıyla slm verdi. taki hükümlünün cesedi uzaklaşan kadar...
sonra hana girdi ve
hayırrrrrrrrrrrr diye bagıdı dizlerinin üstüne çöktü kafasını öünüe eydi ve bişler mırıldanmaya başladı...
ve başını kaldırdı yerin tanrının yanı olsun iyilik için dövüşen birini daha kaybetik....
dedikten sonra gözlerinden bir damla yaş aktı...
ayaga kalktı kılıcıyla slm verdi. taki hükümlünün cesedi uzaklaşan kadar...
sonra hana girdi ve
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Cübbesine sarınmış, kafası önüne eğik bir şekilde hana girdi. Her zaman yaptığı gibi saçı arkasında at kuyruğu yapmamıştı. Dağınık bir vaziyette yüzüne düşüyordu saçları.
İçeri girdiğinde kafasını kaldırmadan etrafa bakındı ve boş bulduğu bir sandalyeye oturdu. Ellerini saçlarından geçirdikten sonra derin bir iç geçirdi.
İçeri girdiğinde kafasını kaldırmadan etrafa bakındı ve boş bulduğu bir sandalyeye oturdu. Ellerini saçlarından geçirdikten sonra derin bir iç geçirdi.
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Kapı aniden açıldı. İçeri zincir zırhı şakırdıyan, beyaz tunikli biri girdi. Delirmiş gibiydi. Bir çığlık attı. Yere yığıldı. Bilincini kaybetmiş gibi görünüyordu.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
-
Logan
- Kullanıcı

adamın yanına giti logan ve adamın başında duran adama bişi yap bilirmiyim ??
adamma şöel baktı ve bu heralde
hastalıga yakalnmış
.....
adamma şöel baktı ve bu heralde
hastalıga yakalnmış
.....
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Andero uyandı. İlk başta hiç bir şey göremedi. Zırhı çıkarılmıştı. Bir yatakta yatıyordu. Yavaşça doğruldu. Etrafına bakındı. Bir han odasına benziyordu ama buraya nasıl geldiğini hatırlamıyordu. Başını eğip derin bir nefes aldı. şimdi ne yapacağını düşündü. Aklında iğrenç br kahkahadan başka bir şey yoktu. Kalktı. Zırhının duvara yaslandığını gördü. Kalkanı ve kılıcı yanındaydı. Zırhını giydi. Kalkanını ve kılıcını aldı. Odadan çıktı. Merdivenlere yöneldi. Aşağı inmeye başladı.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Andero tapınakta gördüğü rahibin kendini çağırdığını gördü. Bir an bir dragonfire rahibinin yanına gitmeyi garipsedi. Artık kendini onlara ait görmüyordu. "Tanrım, bir insanda bu kadar kısa zamanda bu kadar şey değişebilir mi" diye sordu kendine. Sonra gülümsedi. "Tanrım"... Bir tanrısı var mıydı ki? Bu sırada tekrar gülümseyebildiğini farketti. Tabii ki hayatı elinden alınan biri ne kadar gülümseyebilirse...
İlerledi ve kendini çağıran rahibe selam verdi. Yanına oturdu.
-Selamlar. Adım Andero Amraphent (bu soyadı paladinliğini ispatlayana kadar söylememeye söz vermişti ama ortada ispatlanacak bir paladinlik kalmamıştı artık). Yanılmıyorsam sizi zamanın tapınağında görmüştüm. dedi.
İlerledi ve kendini çağıran rahibe selam verdi. Yanına oturdu.
-Selamlar. Adım Andero Amraphent (bu soyadı paladinliğini ispatlayana kadar söylememeye söz vermişti ama ortada ispatlanacak bir paladinlik kalmamıştı artık). Yanılmıyorsam sizi zamanın tapınağında görmüştüm. dedi.
Hafifçe gülümsedi."Ben de Majenta Alt..." soyadı söylemeyi yarım bıraktı. Gözleri buğulandı hafifçe. Kabullenmeye çalıştığı ama artık başaramadığı anıları geldi aklına. "Sadece Majenta" dedi. "Evet tapınaktaydım..Bu arada ne oldu sana. Hasta mıydın..."
Andero rahibe baktı. Bir an gözleri sertleşti.
-Bir paladininizdim eskiden. Aslında daha birkaç saat öncesine kadar. Ama tanrınız dragonfire benden çağrısını geri aldı. Bilemiyorum, belki de bunun sorumlusu bendim. Ne tarz bir hata yaptığımı da bilmiyorum. Belki de hiçbir hata yapmadım. Kandırıldım. Artık bunun bir önemi yok. Artık benim için geçmiş yok. Sadece gelecek var. dedi. Başını öne eğdi devam etti.
-Bu olay olduktan sonra bir rüya gördüm. Aslında rüya demeye dilim varmıyor. Korkunç bir ses bana .... ah..... bunları söyleyemem. dedi. Sonra birden bir şey hatırlamış gibi oldu.
-Gözlerim dedi. Gözlerim nasıl normal mi? diye sordu.
-Bir paladininizdim eskiden. Aslında daha birkaç saat öncesine kadar. Ama tanrınız dragonfire benden çağrısını geri aldı. Bilemiyorum, belki de bunun sorumlusu bendim. Ne tarz bir hata yaptığımı da bilmiyorum. Belki de hiçbir hata yapmadım. Kandırıldım. Artık bunun bir önemi yok. Artık benim için geçmiş yok. Sadece gelecek var. dedi. Başını öne eğdi devam etti.
-Bu olay olduktan sonra bir rüya gördüm. Aslında rüya demeye dilim varmıyor. Korkunç bir ses bana .... ah..... bunları söyleyemem. dedi. Sonra birden bir şey hatırlamış gibi oldu.
-Gözlerim dedi. Gözlerim nasıl normal mi? diye sordu.
"Gözlerinin akları kızarmış.".Andero rahat bir nefes aldı. Demek gözlerinde herhangi bir problem yoktu. Sonra rahibin tanrısını savunmayışına takıldı aklı. Bu ona ilginç gelmişti. "Beni anlamıyor sanırım" diye düşündü. Yine de anlatmaya başladı.
-Her yer kanla kaplıydı. Bir anyine ürperdi. Sonra devam etti. Kötülük maddeleşmiş gibiydi. Bunu damarlarımda, kanımda, canımda her yerimde her şeyimle hissettim. Sonra o korkunç sesi duydum. Bana terk edildiğimi söyledi.
Ağlamaya başladı.
-Bundan sonra her gece ruhum için geleceğini söyledi. Taki ben onu durdurana dek. Ahhhhhhhh...
Tekrar o ruhsal acıyı hissetti. Masaya kapaklandı. Bir süre acıyla kıvrandı. Sonra acısı yavaşça dindi. Bir süre daha masada yatmaya devam etti. Sonra yavaşça doğruldu. Rahibe baktı.
-İşte gördüğün gibi. dedi. Sesi hırıltı dolu çıkıyordu. Bunu çekmem gerekiyor. Taki bana bunu yapanı durdurana kadar. Gitmem gereken yeri biliyorum. Sonra birden yüzü aydınlandı. Sen rahipsin dedi. Benimle gel. Bana yardım et.
-Her yer kanla kaplıydı. Bir anyine ürperdi. Sonra devam etti. Kötülük maddeleşmiş gibiydi. Bunu damarlarımda, kanımda, canımda her yerimde her şeyimle hissettim. Sonra o korkunç sesi duydum. Bana terk edildiğimi söyledi.
Ağlamaya başladı.
-Bundan sonra her gece ruhum için geleceğini söyledi. Taki ben onu durdurana dek. Ahhhhhhhh...
Tekrar o ruhsal acıyı hissetti. Masaya kapaklandı. Bir süre acıyla kıvrandı. Sonra acısı yavaşça dindi. Bir süre daha masada yatmaya devam etti. Sonra yavaşça doğruldu. Rahibe baktı.
-İşte gördüğün gibi. dedi. Sesi hırıltı dolu çıkıyordu. Bunu çekmem gerekiyor. Taki bana bunu yapanı durdurana kadar. Gitmem gereken yeri biliyorum. Sonra birden yüzü aydınlandı. Sen rahipsin dedi. Benimle gel. Bana yardım et.
tam hanın önünde durdu buraya nasıl geldiğini farketmemişti tam olarak neden geldiğini bile bilmiyordu ama burdaydı işte hanın kapılarını araladı ve içeri girdi cüppesinin başlığını çıkarttı kızıl saçları bir an dalgalandı arayan bakışlarla hanı taradı aradığınıda uzun süre geçmeden bulmuştu " rahip majenta ve andero işte ordalar" diye kendi kendine konuştu görünüşe bakılırsa andero pekde iyi görünmüyordu rahip majentanın yüzünde endişeli bir ifade vardı neler olduğunu öğrenmek istiyordu yanlarına geldiğinde ikisi derin bir sohbet içindeydiler " merhabalar rahip majenta ve andero" sonra kendisine bir sandelye çekerek yanlarına oturdu "umarım sohbetiniz bölmedim".
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Gözlerini andero'dan ayırmadan lysanaya hitap etti."Merhaba lysana." Adamın kolundaki elini sıktı. Belki kendi sorunlarının çözümü de oradaydı. Hem yardım etmesi gerekiyordu değil mi? Irkı için yaşamıştı ve ırkı bunu isterdi..."Geleceğim..." Ã?aresizdi. Bir çözüm bulmalıydı.