camia hangisini beğenerek içer?
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

abi ben seni bi arkimla tanistiriyim sabah aksam içerinizbirayı genelde su veya kola niyetine tüketirim. o yüzden onu pek içkiden saymıyom. Rakı severim. Votkayı da. kırmızıyı da. ya alkol olsun da ispirto bile içerim ben. ayrıca alkol yanında bi de Parliament'i yaktın mı hehe. tamadır. keyfine doyum olmaz
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
şimdi eskilerden olarak babamızdan rakı gördük biz. Rakı içilir bizim sülalede. Ama ben kitap okurken şarap severim. İstanbulda Pano diye bir mekan var biraz pahalı ama yinede en iyi şaraplar burada.
Gerçi şu sıralar votka yine revaçta. Absolute'u İzmirde çok ucuza bulan bir arkadaşım var ara ara içiyoruz. Birde bu tarz şeyleri hava alanlarından ve gümrüklerden almak ucuza mal oluyor. Bizde bol bol tüketiyoruz.
Bira pek sevmem. Votkadan önce 1-2 tane içilir sadece. Ã?yle ayakta muhabettlerde bira varsa kola tercih ederim.
Cin falan sevmem pek. Ama arada onlarıda içmek lazım. Ha bu arada 18 yaşından küçükler otursunlar kolalarını içsinler bakim!
Gerçi şu sıralar votka yine revaçta. Absolute'u İzmirde çok ucuza bulan bir arkadaşım var ara ara içiyoruz. Birde bu tarz şeyleri hava alanlarından ve gümrüklerden almak ucuza mal oluyor. Bizde bol bol tüketiyoruz.
Bira pek sevmem. Votkadan önce 1-2 tane içilir sadece. Ã?yle ayakta muhabettlerde bira varsa kola tercih ederim.
Cin falan sevmem pek. Ama arada onlarıda içmek lazım. Ha bu arada 18 yaşından küçükler otursunlar kolalarını içsinler bakim!
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
benim favorilerim başında Banana Power gelir...bu yaz kötü bi anım olmadan önce çok içerdim ama artık ağzıma değdirmiyorum o içkiyi! Ã?GH midem bulandı ama çok güzeldir durun anlatayım....
bunu herkes yapar ama adı değişiktir...şimdi önce bir şişe muz likörü alınır, ardından biraz kahve(neskayfe) ve sütle bir karıştırıcının içinde karıştırılır(miktarlar önemli değil size kalmış) ardından voila! harika tatlımtırak içikiniz hazır.
ha bu arada sakın bundan iki büyük ve iki küçük bardak içtikten sonra büyük dolu bir bardak viskiyi fondiplemeyin sonra neler yapacağınızı allah bilir!

(sözlerim tecrübeleri,mle orantılıdır)
bunu herkes yapar ama adı değişiktir...şimdi önce bir şişe muz likörü alınır, ardından biraz kahve(neskayfe) ve sütle bir karıştırıcının içinde karıştırılır(miktarlar önemli değil size kalmış) ardından voila! harika tatlımtırak içikiniz hazır.
ha bu arada sakın bundan iki büyük ve iki küçük bardak içtikten sonra büyük dolu bir bardak viskiyi fondiplemeyin sonra neler yapacağınızı allah bilir!
(sözlerim tecrübeleri,mle orantılıdır)
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...